Juni Halseth Stenberg

i love..

  • 07.11.2013, 23:18
"Brighten up my day" print: Ahh, noe jeg ikke får nok av for tiden er søte prints med kule motiver og quotes. Dette er fra Søstrene grene, vi har fått inn så mange fine. Kjøpte meg tre andre også, så planen er å henge dem opp på rommet mitt så fort jeg finner rammer til dem. 

 

Mobildeksel: Nok et innkjøp fra Søstrene grene, men jeg klarer ikke å la være når vi får inn så mye fint. Er kjekt å ha litt flere deksler man kan bytte på! Dette er så lekkert; rosa og glitter, noe en jente ikke kan motstå. Haha.. Det var superbillig også, tror jeg betalte rundt 35kr for det.. Et kupp med andre ord. Egentlig har jeg sett meg ut et fint deksel fra mbmj, men inntil jeg kjøper det, er dette en god erstatning.

 

Håndkrem: Dette er den beste håndkremen jeg noen gang har prøvd. Kjøpte den på Victorias secret i sommerferien og jeg er avhengig. Ikke bare får man silkemyke hender, men den lukter himmelsk også. Det er en stor håndkrem med mye innhold og den er i tillegg drøy i bruk. Så den går så og si aldri tom. Bruker min hver dag og det kjennes enda ut som den er helt full. Håper den varer evig, ass.. 

 

Neglelakker: Nå som vinteren er her, merker jeg at neglene mine blir tørre og "flassete". Vet ikke helt hva som er grunnen?? Det hjelper i hvertfall å bruke neglelakk for å skjule det. For tiden bruker jeg mye Chanel-lakker, fordi det finnes så mange fine og spesielle farger. Ciatés neglelakker er også veldig gode i kvaliteten, så både Chanel og Ciaté anbefales!

 

Lip scrub: En leppeskrubb fra Lush som smaker av deilig bubblegum. Man påfører et tykt lag på leppene med fingen, skrubber det godt frem og tilbake og til slutt slikker man det av. Etterpå smører man leppene inn i den beste lipbalmen man har og så blir leppene sååååå myke. Alle som er på besøk hos meg blir tvingt til å prøve den, fordi jeg liker den så godt. 

orden i sminkesakene mine

  • 27.12.2012, 12:56

Dere har sikkert sett cosmetic organizers på utallige blogger? Vel, jeg var så heldig at vi fikk de inn på jobb!! Så da fikk jeg kjøpt med meg tre stk. og de er utrolig praktiske. Før stresset jeg alltid om morningene fordi jeg måtte grave ned i toalettveska mi for å finne for eksempel øyebrynspennen som var gjemt i bunnen.. Heldigvis slipper jeg det nå :-) Fra søstrene grene. 

sminke-snakk

  • 06.10.2011, 17:36

Hei blogglesere! ♥ Tenkte å fortelle litt om hva sminke jeg bruker på leppene!

 

Jeg er en person som egentlig trives best med naturlige lepper.. Har jeg noe på leppene er det som regel leppestifter med nude-farge. Favoritten er helt klart mac sin farge myth. Ellers er jeg også veldig glad i mine to ysl-leppestifter. Den ene er lyse-rosa (nr 19), den andre er også nude, slik som myth.. Men er en litt mørkere farge, (nr 2).

 

Noe annet jeg skulle ønske jeg brukte mer av, er lipgloss. Uheldigvis for meg klarer jeg ikke å ha det på.. Det er altfor mye kliss, og jeg føler det alltid havner UTENFOR leppene.  myth - macnr 19 og nr 2 - ysl

laJuni

Du kan kontakte meg på: Juni@lyse.net

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits