Juni Halseth Stenberg

HAKUNA MATITTIES 2014

  • 25.10.2013, 23:18

london

  • 30.09.2013, 20:24

Siden jeg sluttet å blogge ikke så lenge før jeg dro til London fem dager i April, så tenkte jeg å vise litt bilder nå. Herregud som jeg savner London, ble veldig forelsket i den byen der. På bare de fem dagene følte jeg at jeg fikk opplevd utrolig mye. Vi startet jo dagene senest klokken ni og var ute å gikk helt til kvelden. Vi tok London eye, var i Kew garden, tok rundtur i en rød dobbelbuss, var i ca. alle de kjente shoppinggatene, tok den klassiske london-taxien og mye mye mer.

 

Har i hvertfall aldri shoppet så mye på så kort tid før, love it! Håper jeg snart reiser tilbake 
 

 

Her er noen instabilder av shoppingen min, utenom fra den siste dagen: bildedryss fra de siste månedene

  • 25.09.2013, 23:05

Lenge siden!! Tenkte å vise dere noen mobilbilder som jeg har tatt og redigert i appen vscocam. Den appen er genial, skikkelig mange kule filter osv. Skal prøve å begynne å blogge litt igjen, kanskje ikke så ofte, men mer enn det siste halvåret i hvertfall. Har så mye jeg vil dele her på bloggen. 

Blir så glad av å se på disse bildene. Det er utrolig mange HERLIGE minner bak alle disse, åhhh drømmer meg tilbake til sommerferien! 

BERLIN

  • 15.03.2013, 16:07

Forrige uke var fantastisk!! ♥ Klasseturen til Berlin var utrolig kjekk og vi opplevde så mye hver dag. Selve byen var veldig spennende, men det var litt store avstander mellom ting, noe som gjorde at det gikk mye tid til transport.. Det var riktignok et veldig bra transportnett med undergrunn og alt, så vi kom oss frem hvor vi måtte ønske.

 

Vi var på språkskole tre dager og utenom det hadde vi mye fritid. Det ble masse shopping på butikker som Zara, Behrska, Urban outifitters, Primark osv. Looove it! Ganske like priser som i Norge, men så lenge det er butikker vi ikke har hjemme, så har det ikke noe å si. Vi spiste ute hver kveld og koste oss utrolig mye. Jeg skal absolutt tilbake til Berlin, for det var en veldig interessant og fin by!! 

 

Jeg kan vise dere innkjøp fra Berlin i morgen eller noe hihi! Ellers skulle jeg ønske jeg tok litt flere bilder, men jeg lot kameraet ligge igjen på hotellrommet ganske ofte, angrer selvfølgelig nå i ettertid.. 

laJuni

Du kan kontakte meg på: Juni@lyse.net

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits