Juni Halseth Stenberg

god natt

 • 30.12.2012, 22:23

Endelig en fridag! Jeg og Kristin sov over hos Vilde til i dag, herlig å bare slappe av. Var så sykelig godt å endelig sove lenge, faktisk første gang denne ferien.. Så er det jobb i morgen igjen, men det er ganske kjekt på jobb nå som vi har varetelling og julekundene er borte. For et par dager siden plusset jeg sammen alle jobbtimene mine, fikk hakeslepp når jeg så hvor mange timer det ble. 97!!!! Dette er jo i tillegg til skole, så er faktisk veldig mye. Ny rekord for meg i hvert fall, haha.  

 

Nå skal jeg bare drikke opp teen min, så skal jeg drømme søtt! Natta! Det nye acne-skjerfet mitt, så fornøyd. Har jo hatt det grå i over ett år nå, så var på tide med et nytt. 

Livet til en blogger

 • 29.12.2012, 19:53

.

 • 29.12.2012, 00:11

Når jeg har veldig travle hverdager - jobb, skole and so on.. Da liker jeg å tenke på kjekke ting som jeg skal gjøre i løpet av de neste månedene. Det er rett og slett det som blir drivkraften til at jeg i det hele tatt klarer å stå opp om morningene. En stor del av det i hvert fall.. Merker med en gang hvor mye lettere det er å jobbe og ta ekstravakter når jeg for eksempel vet at jeg skal på storbyshopping! 

 

Nå for tiden har jeg så utrolig mye kjekt å glede meg til. Skal jo både til Berlin og London med knapt en måneds mellomrom i mars/april. Er så gira at jeg nesten ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg og jeg ser på bilder fra storbyene så ofte sjansen byr seg. 

 

I sommer har jeg og flere andre jenter booket hotell i Bergen for tre dager. Vi skal shoppe, dra på Rihanna-konsert og kose oss. Det blir helt fantastisk, ettersom jeg har vært fan av Rihanna ganske lenge nå!! Noe jeg og Kristin også har hatt lyst til i sommerferien, er å dra på vennetur til syden. Etter mye frem og tilbake, har vi funnet ut at vi overlater det til skjebnen.. Så blir det nok heller bare hopp-på tur eller noe slikt :-) jobb

 • 28.12.2012, 00:49

Hei dere! I dag var jeg ni timer på jobb på grunn av varetelling.. Da jeg kom hjem var det rett bort for å møte Vilde, slik at vi kunne gå til byen for å bytte noen gaver. Gud som jeg kjenner det i beina nå, er virkelig kjempesliten. Jeg og Vildis kjøpte oss hver sin Ben & Jerrys-is på deli, før vi tok turen hjem til henne for å se 'The ugly truth'. En film som anbefales til alle som liker morsomme og romantiske jentefilmer!! Vilde har fått nytt rom, nemlig hele loftet deres. Det er kjempefint og koselig, så nå kommer jeg til å henge der hele tiden, hehe.. 

 

Snakkes!! 
orden i sminkesakene mine

 • 27.12.2012, 12:56

Dere har sikkert sett cosmetic organizers på utallige blogger? Vel, jeg var så heldig at vi fikk de inn på jobb!! Så da fikk jeg kjøpt med meg tre stk. og de er utrolig praktiske. Før stresset jeg alltid om morningene fordi jeg måtte grave ned i toalettveska mi for å finne for eksempel øyebrynspennen som var gjemt i bunnen.. Heldigvis slipper jeg det nå :-) Fra søstrene grene. 

late julemorgener

 • 26.12.2012, 13:24

Heihei søte lesere! Jeg bare elsker lange morgener der man ikke har noen ting som skulle vært gjort. Nyter ferien så enormt mye! Man har tid til å lese i blader, finne inspirerende nye blogger, lakke neglene og tenne gode duftlys. I mitt tilfelle er dette noe som jeg sjelden finner tid til i travle hverdager, særlig når jeg jobber så mye i tillegg til skolen. 

 

Nå skal jeg begynne å gjøre meg klar til juleselskap nummer tre. Skal krølle håret, så det tar vel sin tid.. Må forresten anbefale dere voluspa sine duftlys på det sterkeste! Ikke bare kommer de i det nydeligste designet, men de lukter faktisk bedre en noe annet duftlys jeg har luktet på i hele mitt liv. I stavanger kan man kjøpe dem på geddon female, som jeg vet om. Tror de selges på nelly også! 

Disse bildene oppsummerer min morgen! Fotballfrues dagbok, neglelakken og voluspa-lyset var tre av julegavene jeg fikk <3

jul med Tommy og Mia

 • 26.12.2012, 13:00

For ca. en og en halv uke siden var jeg, Ida, Lilja, Rebecca og Tina på konsert i det nye konserthuset her i Stavanger. Det var veldig koselig og julestemningen kom snikende. Jeg lærte to nye ting den kvelden; Mia har sinnsykt fin stemme og Tommy er drøyt deilig.. Det nye konserthuset er sinnsykt fint, så der skal jeg definitivt se flere konserter. Etterpå spiste vi på Egon, nammmmmm. Italiensk pizza og oreokake <3 


antrekk 24.desember

 • 26.12.2012, 00:54Blazer - gina tricot | Kjole - H&M | Smykke - H&M | Klokke - mbmj


Dette hadde jeg på meg på julaften, tenkte bare jeg skulle vise. Krøllet også håret, men tok selvfølgelig bilder før jeg fikk gjort det.. Klokken fikk jeg til bursdagen min for et par uker siden, er så fornøyd. Den er helt perfekt, gleder meg til å kjøpe fine gullarmbånd som jeg kan matche til den. 

fantastisk jul

 • 26.12.2012, 00:10

Ønsker dere en riktig god jul!! ♥♥ Litt sent da, haha. Håper dere også hadde en koselig julaften med familie/venner, god mat og ikke minst kjekke gaver? Ahh, pinnekjøtt og kålrabistappe har jeg lengtet lenge etter. En bedre kombinasjon i matveien er vanskelig å finne! Har også fått kjempe mange fine ting som jeg ønsket meg!!!

 

I dag har vi vært i nok et juleselskap i Egersund, er så koselig å møte familie og bekjente som man ikke ser så ofte ellers. Det er det som er så kos med julen, at det bringer familien sammen. Tradisjoner er det også mye av i julen, jeg elsker det! En tradisjon hos meg er for eksempel å se Askepott på julaften, ingen jul uten den stygge mannestemmen som dubber alle karakterene. I tillegg har jeg sett sikkert ti andre julefilmer på tv, med lykkelig slutt wii.

JUUUUUL!!

110% nydelig

 • 24.12.2012, 00:09

sequins

 

 

 

 

 

 

 

beauty 

.

 • 13.12.2012, 11:38gårsdagens antrekk

 • 12.12.2012, 14:33

Heisann! :-) Her er klærne jeg gikk med i går, jeg og Vilde mistet bussen, så da hadde vi god tid til å knipse bilder. Hehe.. I går ble jeg også 17 år, ikke en særlig spesiell alder eller noe. Ganske kjipt å ha bursdag så sent på året, med tanke på at noen av vennene mine allerede blir 18 og mydige om bare noen få måneder. Men det var en veldig koselig dag, hadde bare en skoletime, så måtte ikke på skolen før 13.00! Herlig!! Jeg og Vilde spiste frokost på choco bocco og senere på dagen spiste jeg ute med familien. 

 
Bukse - dr.denim | Blondetopp - H&M | Sko - Din sko | Jakke - Zara | Veske - mbmj | Skjerf - Acne

laJuni

Du kan kontakte meg på: Juni@lyse.net

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits