Juni Halseth Stenberg

instagram it

  • 30.12.2011, 02:33

En iPhone-app jeg er helt avhengig av, er instagram! For dere som ikke vet hvordan den funker, så er det på en måte som twitter; bare med bilder. Det er utrolig morsomt fordi man kan legge på ulike effekter osv på bildene man tar, så følger man andre og ser på deres bilder. Visst dere har lyst til å følge meg, så heter jeg junik.  

 

Her er en liten smakebit.. (noen av bildene har jeg jo blogget før da)

jul

  • 29.12.2011, 00:12

Heeeei, håper alle hadde en super julaften!!! 

 

Hehe vet jeg ikke har oppdatert bloggen på evigheter, men det har virkelig ikke fristet meg å ta frem kameraet. Siden sist har jeg hatt en super bursdagsfeiring, en herlig julaften og bare fylt dagene mine med kjekke ting. Har hatt mange nye og spennende opplevelser også, hahaa. Nå er det nyttårsaften som står for tur, blir nok vilt bra. Eneste problemet er jo bare å finne noe å ha på seg...... 

 

At the moment hører jeg på favorittsangen min; Unison - Knife party remix av Porter Robinson (!!!!) Fyfaen som jeg elsker den sangen der, får aldri nok av den. Har hatt den på repeat i mange dager nå! 

 

Noen random bilder fra julen: 

Blågges om ikke så alt for lenge!! :p:p

pretty magazine

  • 14.12.2011, 19:09

JEG ELSKER UTENLANDSKE MOTEBLADER!! Kjøpte bazaar på spansk i går, føler liksom mer at det er en bok med masse flotte og ikke minst inspirerende bilder enn det er et blad. Måtte selvfølgelig kjøpe et eksemplar av bloggmagasinet streetstyle også, likte det veldig godt. Ulrikke Lund på forsiden, første motebloggeren jeg begynte å lese. Må også si jeg ble veldig positivt overrasket når jeg fant ut at det var 12 sider (!!) gatemote fra Stavanger.  

 

Kjøpte noen øredobber på glitter! Vilde spurte om jeg hadde blitt hyper-kristen, hahahah.. Men jeg er sånn sykt frelst (hahahah, ordspillene mine tar av) av kors for tiden.. Og selvfølgelig; ingen bytur uten å gå på café. Jeg og Sondre møtte Mari på choco-boco, kjempe hyggelig.     
♥L♥O♥V♥E

Ja, vi elsker iphonebilder. DEAL WITH IT XDXDXDXD...


skal skjerpe meg hehe

  • 13.12.2011, 15:59

Oi, så dårlig jeg er til å blogge for tiden!! Sorry for det altså, men jeg gidder liksom aldri å ta med meg kamerat når jeg gjør forskjellige ting, og jeg klarer ikke blogge uten bilder, det er så kjedelig. Skal forbedre meg!

 

På søndag ble jeg endelig 16 år, yey. Var ute å spiste med mamma, pappa og lillebror, kjempe koselig. Feiringene blir neste helg, altså venne- og familiebursdag. Åååh gleder meg sånn! Alt er bare så sykt bra for tiden, det er jo ikke lenge til jul heller!! Skal bli så deilig med to ukers ferie, bare slappe av. Mitt største ønske er fortsatt snø, men ikke sånn ekkel snø.. Sånn ekte julesnø som legger seg og som ikke blir til slush og stivner til glatt is.  

 

En av gavene jeg fikk, var nytt objektiv til kameraet, 50mm!! Elsker det allerede, her er noen testbilder: 


søndag

  • 05.12.2011, 17:47

I går var det andre advent, bare to lys igjen nå!! Og på kvelden mens jeg og Sondre var ute, begynte det og snø, lykke! Jeg gleder meg så vanvittig mye til jul og ikke minst til bursdagen min som er 11.12.11, altså om bare seks dager. Hater å ha bursdag så sent på året, i hvert fall når det bare er 13 dager før jul.. MEN DET ER JO SUPERGØY UANSETT, bursdag er bursdag liksom. 

 

Noen bilder fra i går. 

..drakk kaffe.. var med mamma inn i bil-vaskemaskinen, dødskummelt som alltid


..gikk tur på stranden, legg merke til at jeg tok på to ulike converse, haha uten vilje! .. besøkte mormor sin grav, så tok jeg noen bilder, elsker dette 
 

.

  • 05.12.2011, 16:15Mobilblogg: waynes med vilde

  • 02.12.2011, 19:16

Nå sitter vi på waynes coffe!! :):) Sykeste julefølelsen man får av å gå i byen nå, utrolig koooselig med julelys og stjerner i butikkvinduene. Blogges!

 

 

love 1. desember

  • 01.12.2011, 23:59

Kreativ overskrift der ja, tviler på at noen andre bloggere har hatt 1. desember som overskrift i dag liksom.... 

 

Men uansett.. I dag har jeg endelig fått kjøpt billet til Hetland-ballet, var på tide, ettersom salget slutter i morgen. Alltid sent ute, jeg. Heldigvis klarte jeg og få Vilde også til å kjøpe billet, hun hadde tenkt å ikke gå. Hvem er det som ikke går på det første juleballet ever på vgs?!?!?! Hadde jo vært skandale, omg lizm. Men tror det blir veldig bra, selv om jeg har hørt at det var veldig dårlig i fjord vertfall. Nå er det eneste (og for så vidt det største) problemet bare å finne ballkjole. Jeg har aldri blitt fornøyd med kjolene jeg har hatt, så håper jeg blir det dette året.

 

Nå kom jeg egentlig nettop hjem fra en liten tur i byen med Vilde, vi var innom deli som vanlig å kjøpte kaffe. Senere gikk vi til Theodor, var veldig koselig. 

Lilja laget flette på meg etter gymmen, fra nå av er hun min personlige hairdresser!   


Jeg har som vane å legge frem klær til dagen etter, visst jeg legger meg sent på kveldene. Haha, dere aner ikke hvor mange ganger jeg har tatt på meg helt teite klær i halvveis søvne, bare for å måtte gå opp å bytte rett før jeg skal gå til busstoppet, fordi da er jeg litt mer våken. Utrolig irriterende... 

Måtte bare slenge inn disse to bildene, tok bilder av skjermen fra tumblr. Herregud som jeg elsker det, jeg sitter gjerne i mange timer å blar meg gjennom tusenvis av bilder. Så mye inspirasjon!! 

laJuni

Du kan kontakte meg på: Juni@lyse.net

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits