Juni Halseth Stenberg

i love..

  • 07.11.2013, 23:18
"Brighten up my day" print: Ahh, noe jeg ikke får nok av for tiden er søte prints med kule motiver og quotes. Dette er fra Søstrene grene, vi har fått inn så mange fine. Kjøpte meg tre andre også, så planen er å henge dem opp på rommet mitt så fort jeg finner rammer til dem. 

 

Mobildeksel: Nok et innkjøp fra Søstrene grene, men jeg klarer ikke å la være når vi får inn så mye fint. Er kjekt å ha litt flere deksler man kan bytte på! Dette er så lekkert; rosa og glitter, noe en jente ikke kan motstå. Haha.. Det var superbillig også, tror jeg betalte rundt 35kr for det.. Et kupp med andre ord. Egentlig har jeg sett meg ut et fint deksel fra mbmj, men inntil jeg kjøper det, er dette en god erstatning.

 

Håndkrem: Dette er den beste håndkremen jeg noen gang har prøvd. Kjøpte den på Victorias secret i sommerferien og jeg er avhengig. Ikke bare får man silkemyke hender, men den lukter himmelsk også. Det er en stor håndkrem med mye innhold og den er i tillegg drøy i bruk. Så den går så og si aldri tom. Bruker min hver dag og det kjennes enda ut som den er helt full. Håper den varer evig, ass.. 

 

Neglelakker: Nå som vinteren er her, merker jeg at neglene mine blir tørre og "flassete". Vet ikke helt hva som er grunnen?? Det hjelper i hvertfall å bruke neglelakk for å skjule det. For tiden bruker jeg mye Chanel-lakker, fordi det finnes så mange fine og spesielle farger. Ciatés neglelakker er også veldig gode i kvaliteten, så både Chanel og Ciaté anbefales!

 

Lip scrub: En leppeskrubb fra Lush som smaker av deilig bubblegum. Man påfører et tykt lag på leppene med fingen, skrubber det godt frem og tilbake og til slutt slikker man det av. Etterpå smører man leppene inn i den beste lipbalmen man har og så blir leppene sååååå myke. Alle som er på besøk hos meg blir tvingt til å prøve den, fordi jeg liker den så godt. 

innkjøp fra oslo

  • 04.11.2013, 16:20

I helga var jeg i Oslo for å se Bruno Mars!! For en utrolig kjekk og etterlengtet helg, savner alt allerede. Reiste dit med Kristin og Tina, vi hadde det så koselig. Tenkte å lage et annet innlegg med litt bilder og litt mer detaljert hva vi gjorde osv. Hadde dessverre ikke med kameraet. Jeg hadde bare et kvarter til å pakke etter skolen før flyet gikk på fredag, så blir bare mobilbilder haha. Her skal jeg i hvertfall vise dere hva jeg kjøpte.


Smykke fra Zara, ansiktsrens/maske fra The Body Shop, solpudder fra NARS (farge - cádiz), leppestift fra The Body Shop (farge - 225), genser fra h&m, genser fra Bik bok.. To ting jeg ikke fikk bilde av var en superfin, grønn jakke med skinnarmer fra h&m og en hårdonut fra Accessorize. 

laJuni

Du kan kontakte meg på: Juni@lyse.net

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits