Juni Halseth Stenberg

unapologetic

  • 20.11.2012, 22:44

Nå sitter jeg og hører på Rihannas nye album, som kom ut i går. Unapologetic. Ble helt sjokkert når jeg skulle kjøpe den på Platekompaniet i dag og så at den var billigere der enn på iTunes. Haha når skjedde dette? Er det vanlig at cder er dyrere på iTunes enn når man kjøper dem med cover og alt? Veldig rart.. Det som er litt kult med dette albummet, er jo at Rihanna synger en sang sammen med Chris Brown! Med tanke på fortiden deres sammen, blir nok denne sangen overanalysert etter et dypt budskap, haha..  

 

Biletter til Rihanna konserten i Oslo/Bergen begynner jo å selges for alle i morgen! Visst vi får tak i biletter, blir det altså enda en konsert på meg. Det er jo riktignok over et halvt år til da, men er jo så kjekt å ha noe å se frem til. oslo og chris brown

  • 20.11.2012, 20:08

WOW!!! For en fantastisk helg vi har hatt. På fredags kveld satte åtte spente jenter seg på toget til Oslo, med mye kjekt i vente. Togturen bort var ikke så utrolig behagelig, det førte til lite søvn og slitne jenter. Dette forandret seg derimot med en gang vi kom til hotellet. Vi ble møtt av en fantastisk hyggelig og serviceinnstilt ung dame, som ga oss lov til å spise på hotellfrokosten, til tross for at vi egentlig bare skulle ha dette en dag. Hotellfrokost er det beste i hele verden, enig? 

 

Lørdagen var selvfølgelig satt av til shopping.. Gud så herlig det er å shoppe i en annen by for en gangs skyld. Jeg og resten av jentegjengen digger virkelig Zara. Så mye fint på en plass!! Vi hadde bestilt bord på Fridays og jeg kan love dere vi følte oss vip når vi spaserte rett forbi den sinnsykt lange køen. Hele stedet var desverre litt oppskrytt syns jeg.. I løpet av dagen rakk vi også å se hele 6(!!!!) forskjellige bloggere. Jeg var selvsagt helt i ekstase og starstruck til tusen. Vi så Annais, Ssbk, Lars Tangen, Sophie Elise, Andrea Badendyck og Bjørn Erik. Haha, de andre kunne ikke forstå hvorfor jeg synes det var så big deal..

 

På kvelden fikset vi oss og vorset, før vi gikk 50m over gaten til spektrum. Forventningene var høye og alle var supergira. Desverre måtte vi vente nesten to timer før Chris Brown kom på scenen.. Så alle ble sure, vi sto helt sammeklemte og folk dyttet. Men når han først kom, da ble det liv. Han er jo så jævlig deilig at det er trist. Dere skulle sett når han danset i bar overkropp, in love sier jeg bare. Hele opplevelsen var sinnsykt bra, sangene, lysshowet og ikke minst dansingen. Så fornøyd!!


Glade jenter!!

Mat på fridays.

 


cupcakes

  • 16.11.2012, 20:36

Hei! Jeg og Vildis bakte en del cupcakes før i dag. Det beste er å pynte dem, særlig siden jeg hadde kjøpt sykt mye pynt på Helgø i dag. 
nytt: klær++

  • 15.11.2012, 11:00

Her er det jeg kjøpte forrige lørdag/tirsdag, utenom sminken som jeg allerede har vist dere. Fant en ny jakke, nye sko, to bukser og noen topper. Er dødsfornøyd med alt sammen. Tenker å bruke jakken på Chris Brown konserten, føler den passer bra til det. Æææh ikke lenge igjen nå, gleder meg sånn!! Vi drar med nattog i ti-tiden i morgen kveld. Stoka!

 

Haha, la merke til at nesten alt var svart jo;

nytt: sminke++

  • 13.11.2012, 22:16

Den siste tiden har jeg kjøpt veldig mye ny sminke, grunnen er fordi sminken min har sånne perioder der alt blir tomt samtidig. Dette er vel både irriterende og superkjekt på samme tid.. Det er stress å kjøpe nytt, men samtidig digg å ha helt fresh sminke. Har i hvertfall fått kjøpt inn alt jeg trengte (+ litt til) og er veldig fornøyd. 

 

Det beste jeg vet på andre blogger er å se innkjøpene deres, så here we go; 

1. neglelakk fra chanel, nr. 531 - 2. øyenskygge fra dior - 3. mascara+dekkstift fra isadora - 4. pudder fra mac, i fargen light - 5. neglelakker fra h&m - 6. deo+tørrshampo+varmebeskyttende fra vita - 7. øyenskyggeprimer fra bobbi brown.  

konsert i oslo

  • 11.11.2012, 18:51

Neste helg skal jeg og 7 andre jenter til Oslo for å se Chris Brown!! Gleder meg helt vilt mye, blir digg å sove på hotell, shoppe og bare kose oss en hel helg i hovedstaden. Skal begynne å pakke allerede i morgen, bare fordi jeg ikke klarer å vente.. Dette blir utrolig nok min første "skikkelige" konsert, sykt egentlig. Blir nok mange fler fremover kan jeg tenke meg!


Han er så deilig! 

laJuni

Du kan kontakte meg på: Juni@lyse.net

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits