Juni Halseth Stenberg

snart jul nå!

 • 30.11.2011, 20:20

God kveld, kjære lesere! (haha) 

 

De tre siste dagene har jeg vært forkjølet og følt meg helt jævlig, var hjemme fra skolen i dag da, så nå er jeg mye bedre. Jeg har veldig mye fravær føler jeg, kommer aldri til å få jobb.... Haha joda, seff. Men anyway, vet jeg er veldig dårlig til å oppdatere ofte, skal prøve å skjerpe meg litt. Alt for dere!  
På lørdag var jeg, Vilde og Sondre hos Ebba, vi bakte pepperkaker og lagde pepperkakehus! Eller det vil si; jeg gikk rundt og tullet, spiste opp pynten og så på mens de andre gjorde alt. Hehe uuupsi.. Pepperkakehuset er nok det styggeste jeg har sett noen gang, men det var jo sjarmerende vertfall. Ååååh julestjerna! 
 

Nå kjenner jeg allerede julestemningen begynner å komme, men den er nok ikke helt i mål før det kommer snø. 1. desember i morgen!! GLEDER MEG TIL JUUUUL!!!

klær

 • 27.11.2011, 13:56

Var jo som sagt i byen i går, kjøpte dette under her!   
Alt fra Cubus! 

 


Og her er julekalenderen min, fra The body shop. Gleder meg supermye til å åpne den, mye kjekkere med sminke og kosemtikk enn snop osv. Kjenner jeg meg selv rett, kommer jeg til å åpne den før tiden..

heeeelg

 • 26.11.2011, 19:05

Hola señorita!

 

Nettop kommet hjem fra en koselig og morsom bytur, sammen med Vilde, Mari og Rakel. Jeg er veldig stolt av meg selv som har begynt å like kaffe, faen så voksent av meg. Haha.. Liker riktignok ikke sånn vanlig svart kaffe, må være enten mocca eller lignende, men fremskritt anyway. I byen var vi på café, hvor jeg selvfølgelig drakk kaffe, med after eight smak, nammm.       

 

Nå skal jeg snart en liten tur ned til Ebba, så får vi se hva kvelden bringer!  
Så pen liksom.


De to øverste av disse fire iphone-bildene, ble tatt i går. Var overraskelse bursdag for Theodor, vi møttes først hos Emil, før vi gikk ut å spiste på en rasturant med navn Alanya. Sykt god mat! Tror Theodor ble veldig fornøyd. De to bildene under er fra i dag, elsker å gå på café jeg, gjør det litt for ofte muligens :):)

makeup inspiration

 • 26.11.2011, 00:52


- weheartit
      

..stjålet eller glemt

 • 24.11.2011, 23:22

Where have you been - Rihanna 

 

Heiheihei! 

 

Føler jeg blogger sykt dårlig for tiden, men hallo.. Alle blogger jo om det samme, jeg blir så lei av det. Innkjøp, café-besøk, hvor mye de bryr seg om verdensproblemer, extensions, outfit, fashioooooon and so on.. Haha, men anyway, sangen ovenfor er fra Rihannas nye album. Jeg elsker sangene bare mer og mer for hver gang jeg hører dem! 

 

I dag hadde vi gym i første time som vanlig på torsdagene, etter gymmen er jeg alltid litt sent ute til neste time, fordi jeg skal fylle på vannflasken osv. Så kommer jeg inn i klasserommet og skal ta opp dataen fordi vi skulle ha naturfagsprøve på it'slearning, tror dere ikke sekken min er tom?! Jeg døde nesten. Da var alternativene at enten var dataen stjålet eller så hadde jeg glemt den hjemme.. Håpte selvfølgelig på det siste, mens jeg løpte til biblioteke og måtte låne en @#"%$#"* dårlig window(n)s data. Den tok serr like lang tid for å starte, som en hamburger fra macdonalds tar for å råtne.

 

.. Heldigvis hadde jeg bare glemt den hjemme da. FLINK!        


Nå sitter jeg bare her og hører på RIHANNA!!!! #iloveher

nye smykker

 • 20.11.2011, 21:51

Siden jeg hadde vært inne i tre hele dager på lørdag, så måtte jeg bare ut en liten tur. Jeg og Mari gikk til byen, superkoselig. Jeg hater virkelig å måtte være inne i så mange dager, men det er den eneste måten man kan bli frisk på, desverre.. Det var kanskje ikke så veldig smart av meg å dra til byen på lørdag heller, fordi jeg fikk bare mer vondt i hodet etterpå, men var verdt det da, hahah. Men det viktigste var at jeg hadde en rolig helg, for nå er jeg nesten helt frisk igjen. Er vertfall klar for en ny skoleuke!! 

 

Kjøpte disse to smykkene på bikbok, helt nydelige begge to. 


PERFEKSJON! Tror aldri jeg har sett et finere smykke i hele mitt liv, det er så utrolig nydelig, jeg elsker det av hele mitt hjerte. Så sinnsykt min stil, og med de svalene på blir det bare helt vidunderlig.  

Føler det er ganske mange som har dette da (kan vel ikke forvente noen annet når det er kjøpt på bikbok ehehe).. Men det er så enkelt, samtidig som det gjør ganske mye utav seg. Derfor liker jeg det veldig godt!     

harry potter-fansene

 • 19.11.2011, 11:25

Siden både jeg og Vilde var syke i går, kunne vi like så godt være syke sammen. Vi bestemte oss derfor for å se den sjette filmen om Harry Potter. Jeg har aldri funnet verken bøkene eller filmene så veldig interessante og kjekke, før intil nylig. Plutselig har jeg oppdaget hvor utrolig fantasifulle og spennende disse filmene er, nå er jeg faktisk helt hekta. Hver film er jo proppfull med ting som har en viktig betydning senere i handlingen, men jeg har liksom aldri fulgt skikkelig med på disse små hintene og frempekene.. Det er først nå jeg virkelig innser hvor fantastisk bra hele historien er. Liksom, visste dere at slangen Harry setter fri i en av de første filmene, faktisk er den der slangen til Voldemort? Jeg så det på tumblr for noen dager siden, hahah.. 

 

Føler jeg har funnet ut alt dette, litt sent i forhold til.. resten av verden, men bedre sent enn aldri, ikke sant? Det eneste som er veldig deprimerende å tenke på er at det ikke kommer fler filmer. Men snart åpner jo pottermore for alle, som visstnok skal ha historier++ som ikke er tatt med i bøkene eller filmene :):) Gleder meg!   


Gammelt bilde.. 

at the moment

 • 19.11.2011, 01:13syk

 • 17.11.2011, 12:07

Heihei! De to siste dagene har jeg altså ligget hjemme med hodepine og feber, love life. Før, når jeg var liten, hadde jeg skikkelig godt immunforsvar, hva skjedde med det? Det er så utrolig kjedelig å være hjemme.. Prøver så godt jeg kan å holde meg unna tv, data og iphone, fordi det gjør bare at jeg får mer vondt i hodet. Desverre er det faktisk nesten like umulig som å slikke seg på albuen.. 

 

Det jeg har gjort de siste 48 timene: Sovet, spillt wordfeud på iphonen, sett gossip girl og harry potter, spist frukt, sett opp i taket, drømmt skumle drømmer, sett ned i gulvet, lest i mag. Høres jævlig spennende ut, ikke sant? 


Wordfeud, hektaa.. 

 

Egentlig føler jeg meg helt elendig, og vil bare sove vekk smerten og kjedsomheten, men jeg klarer ikke sove mer. Merk mine ord, når jeg ikke klarer å sove mer, da har jeg virkelig sovet for mye. Nå har jeg ingenting å gjøre.. 

Så, har du noen tips til hva jeg kan finne på? 

bareminerals

 • 14.11.2011, 20:47Endelig fikk jeg bestilt bareMinerals-pudderet igjen!!   

bursdaaag

 • 12.11.2011, 17:55

I går var jeg i Ebba sin 16 års dag, det var sykt koselig og morsomt. Hahaha, vi hadde noen sprø leker, trodde jeg skulle dø av latter på et tidspunkt. Gårsdagens lærdom; en tegning kan tolkes på tusen ulike måter...... Ebba er så utrolig oppfinnsom når det gjelder ting å gjøre i en bursdag, elsker det. Åhh, dagen i går var bare perfekt!

 

Fikk jo selvfølgelig også med meg 11.11.11 11:11, dødskult. Kvelden før ønsket jeg meg selvfølgelig noe, og tro det eller ei, alle ønskene gikk i oppfyllelse. Det var riktignok små ønsker, ikke sånn "jeg ønsker meg en rosa ponny og et slott" -opplegg, men det er ofte de små ønskene som faktisk betyr mest. Dypt, i know. 

 

Her er noen bilder:  


Meg og bursdagsbarnet! 


 
Åååh søteste! Håret mitt ser ikke rødt ut lengre, jo... :(:(

give me - polyvore

 • 10.11.2011, 20:22

Untitled #55
 

Untitled #54
Haha, jeg er vel ikke den eneste som sitter på polyvore og drømmer meg vekk? Det finnes altfor mye fint!
Trykk på bildene dersom du lurer på hvor tingene er fra. 

.

 • 09.11.2011, 00:00heehei tirsdag

 • 08.11.2011, 22:40

"du må blogge juni, du miste stalkerne dine!" - Hanna

 

Haha beste jeg har hørt på lenge, men det er jo sant da. Skjønner at det er sykt hardt for noen av dere når jeg ikke blogger, fordi det er så sinnsykt interessant å lese om mitt liv. 

 

Men fra spøk til blodig alvor, det har oppstått et problem i hverdagen min. Jeg er i byen altfor ofte, det resulterer i at jeg bruker en god del for mye penger. Hvorfor forsvinner pengene mine nesten med en gang de er satt inn på kontoen? Jeg er ekstremt dårlig til å spare, og har aldri helt forstått meg på de mennskene som sparer, sparer og sparer. Selv har jeg aldri klart å spare i hele mitt liv, isåfall ikke mer enn i et par døgn. Hvordan skal jeg klare å bo for meg selv egentlig.................      Lekte snill søster i dag, laget muffins til lillebror. Til slutt må jeg bare informere dere om hvor sykt nydelig det er med hvit iphone. Minsunnelig. 

OVER OG UT! :*

where the f*** is my umbrella?

 • 05.11.2011, 19:26

Yo peeepz! Blæææh det regner, jeg hater regn. Humøret mitt består 70% av hvilket vær det er ute, sier seg selv hva humør jeg er i nå. I dag når jeg skulle til byen rakk jeg ikke bussen på grunn av det satans regnet. Jeg hadde nettop rettet håret, men hadde hverken paraply eller jakke med hette på så jeg kunne ikke gå ut. FML.

 

Til slutt når jeg endelig kom meg ut, møtte jeg Mari i byen, superkoselig! Vi var på caféeeeeeee og drakk smoooothie. Dette har vært verdens mest chill helg, litt kjedelig men herlig. I går sov vilde hos meg, vi er sykt flinke, spiste fruktsalat istedenfor snop hahaa.. Hade, nå skal jeg bygge meg en borg av puter. 
skolens hevn

 • 03.11.2011, 18:34

Hva skjer når du utsetter alle former for skolearbeid til de to siste dagene? Svar: Du sliter som faen med å få alt klart i tide. Det er derfor jeg ikke blogget i går, jobbet med naturfag. Sykt kjedelig. I morgen er det helg, så skal ikke klage. Selv om jeg hadde det utrolig travelt i går, rakk jo selvfølgelig jeg og Vilde å ta oss en tur i butikken..... Kom hjem med is og en halv kilo smågodt, bra jobba! Så her er noen sukkersøte bilder fra i går: 
 PHOTOSHOP! Det blir så fint når man bruker textures.. 

innkjøp yeah

 • 01.11.2011, 18:54

Når jeg ikke hadde kamera samlet det seg opp en del innkjøp jeg ikke fikk vist..... Jeg elsker å ta bilde av småting, derfor må jeg bare vise dere, hahahah! Skoene på nederste bilde ser helt sykt skitne ut (det er de for så vidt også), men det er altså fordi jeg brukte de før jeg fikk tatt bilde. låååååål

 

Og en ting jeg ble sick glad for, er at jeg ble kåret som ukas blogg på vsdesigns (link)!! Tusen hjertelig takk for det, ble så utrolig glad! Det er sånne ting som gjør at blogglysten bare stiger helt enormt!! 

hm


beck sondergaard/ kjøpt på claire dk


deborah lippmann/ kjøpt på claire dk


bikbokøkonomisko (?)

farget håret

 • 01.11.2011, 14:41

På lørdag farget jeg håret, helt spontant egentlig. Synes jo Rihanna kledde så godt rødt hår, så jeg ble ganske inspirert av det, men jeg ville ikke ha helt knall rødt hår heller. Så leste jeg fanny sin blogg, og jeg så at hun hadde farget håret sitt litt rød-lilla-aktig.. Det var helt nydelig, så da bestemte jeg meg for å farge det slik jeg også. 

 

Resultatet ble jeg veldig fornøyd med, akkurat den fargen jeg ville ha. Bare en liten smule mørkt, men det kan jeg leve med. Har forresten krøller i dag, til en forandring. 

 

Her ser dere fargen jeg brukte, kjøpt på helsekosten, fra merket tints of nature. Håret ble ikke slitt i det hele tatt, føltes mer som jeg hadde brukt en hårkur faktisk. Så skal dere farge håret og er redd for at det skal bli slitt eller ødelagt, anbefaler jeg denne. Den er fri for mange av de kjemiske ingrediensene som andre hårfarger har, pluss at den heller ikke er testet på dyr. Bare positive ting å si om dette merket, med andre ord. 

laJuni

Du kan kontakte meg på: Juni@lyse.net

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits