Juni Halseth Stenberg

HAKUNA MATITTIES 2014

  • 25.10.2013, 23:18

helgens festligheter

  • 24.10.2013, 21:00

Hallo!! Fortalte jo i forrige post at jeg skulle i bursdag og sånn. Det var utrolig kjekt og minnet ganske mye om en hjemmefest, noe som jeg har savnet ganske mye etter at vi begynte å gå på byen. Herlig kveld med meget herlige mennesker! Poster noen crappy mobilbilder til dere, hihi.

Denne uken har vi laget side til russebilen vår på facebook. Hakuna MaTitties 2014!! Vi hadde litt problemer med noen som hadde nesten likt navn som oss, men vi var så heldige at de byttet. Herregud, russetiden blir så bra. Vi har også fått laget tidenes logo, den er bare helt perfekt! Klarer faktisk ikke å vente til vi skal begynne å fikse vår kjære russebil og få opp logoen på både bilen og russejakkene våre. 

ubeskrivelig med helg

  • 18.10.2013, 19:08

Tviler på at jeg er den eneste som synes det er megaDIGG med helg nå? Denne uken har gått i ett, har ikke hatt en eneste time til overs.. Puhh håper jeg klarer å finne litt tid til å slappe av i helga. Skal i hvertfall gjøre mye kjekt i kveld og i morgen. Kristin-besti blir 18 år i dag!! Jeg og Vilde hadde laget en stor plakat med bilder og hilsner pluss en bursdagskake som vi kom med på døren hennes i morges. Hun ble kjempeglad! Så i kveld skal vi ha en rolig feiring sammen, men hun feirer den ikke skikkelig før neste helg.

I morgen er det bursdagsvors for Stine , så da blir det byen etterpå. Hahahha er så herlig at Kristin endelig kan være med oss på byen, blir en magisk kveld uten tvil. Nå skal jeg lese litt i Det nye, før jeg skal fikse meg og dra bortover til Kristin. Håper dere har en fin kveld!!

lørdag er best

  • 12.10.2013, 15:47

Hei, har dere hatt en fin lørdag så langt? Jeg har gått i gjennom tusen uleste mail og fått gjort litt nyttige, men kjedelige småting. Lørdag er bra uansett det, hahaha. Nå er det bare 60(!!) dager til jeg blir 18år, jeg gleder meg veldig mye for å si det slik. Er heller ikke lenge til jeg, kristin og Tina tar turen til Oslo for å gå på konsert med Bruno Mars. Det blir såå bra!! Er så mye kjekt som skjer fremover, ikke minst JUL 

 

I kveld skal jeg ut, det blir morsomt. Føler det er kjempelenge siden sist, selv om det bare er to uker siden, hehe. Håper dere også koser dere i kveld! 
nytt fargerikt treningstøy

  • 11.10.2013, 19:39

Denne høstferien har vært såå rolig og kos, men har uheldigvis gått alt for fort unna. Siden sist har jeg vært på jobb et par dager, sovet over hos Vilde to ganger, øvelseskjørt en del, vært på cafe osv. I dag var hele familien på fjelltur, veldig herlig å være ute i naturen. I går var jeg og pappa på xxl og kjøpte noen nye treningsklær til meg. Det trengte jeg virkelig, så nå er planen å bli skikkelig rutinert på Elixia. 

 

At the moment skal jeg snart møte Vilde for å gå bort til kristin en tur, vet ikke helt hva vi skal, men sikkert bare slappe av. Merker det er digg med helg selv om vi har ferie!! Vil ikke begynne på skolen på mandag, herregud. Vi har så alt for masse prosjekter og innleveringer for tiden, ææh. 
Fine sko, ikke sant? Planen var egentlig nike free run, men de var ikke gode til foten min at all. Så det ble heller disse herlighetene i en sykt fin rosa-peach fargekombinasjon. Modellen heter nike dual fusion run 2. 

kino med vildis

  • 06.10.2013, 23:52

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra kino og filmen var fantastisk bra. Gjennom hele Gåten Ragnarok satt jeg med klump i magen fordi det var så spennende. Haha, blir så glad når jeg ser gode filmer som er norskprodusert. Vi tok noen bilder på veien bort, så det blir en slags dagens outfit, hehe. I dag har jeg brukt litt tid på å lære meg manuelle innstillinger på kameraet. Har endelig(!!) oppdaget hvor bra bilder man faktisk kan få av å stille inn alt selv. Skal legge meg å lese noen blogger, så skal jeg sove. Er veldig trøtt, samtidig som jeg vil prøve å beholde en noenlunde ok døgnrytme gjennom hele høstferien. Lykke til Juni!

Jakke - Parajumpers | Bukse - Dr Denim | Sko - Skopunkten | Veske - Marc by Marc Jacobs

søndag og høst

  • 06.10.2013, 17:18

Hallo! Er det en dag jeg liker mer og mer etter at jeg fikk jobb, så er det søndag. Det er faktisk ofte den eneste dagen i hele uka jeg ikke går på skole eller jobb. Nå på høsten er det bare så herlig å kose seg inne på et varmt rom med masse puter og pledd, samtidig som man har tent stearinlys og ser på serier. Breaking bad i mitt tilfelle. Har noen av dere sett den serien? Herregud, den anbefales. Lenge siden jeg har vært så positivt overrasket av en serie. Den er liksom spennende, trist, skummel og alt på samme tid. 

 

Nå drikker jeg verdens beste jordbærsmoothie. Lettvint, sunt og godt! I dag har jeg vært en tur innom Leopoll, som jeg passer på for mamma som er i Bergen. Favorittpusen min det der. Senere skal jeg og Vilde på kino å se Gåten Ragnarok. Har hørt at den skal være veldig bra, så gleder meg. Haha, for kun et par dager siden var jeg også på kino, med Kristin. Da så vi We're the Millers! Veldig morsom film, anbefales visst man ønsker å se noe underholdene.   HØSTFERIE

  • 04.10.2013, 16:39

Ahh, nå har jeg fri i en uke!! Kan ikke beskrive med ord hvor herlig det føles. Litt sykt å tenke på at neste ferie er juleferie. Da har vi allerede gått et halvt år ferdig av det siste året på videregående. Jeg gruer meg egentlig til å være ferdig med grunnskolen.. Plutselig kommer det bare tusen valg og avgjørelser man må ta. Visst alt går etter mine planer, skal jeg jobbe et halvt år først og så ta et semester i New York med Gateway college. Etter det håper jeg at jeg kommer inn på arkitekthøgskolen i Bergen eller Oslo. Så fremtiden ser jo lys ut da!! :)))

 

Nå sitter jeg og drikker vann med lime og isbiter. Min nye addiction!! SÅ godt! 

Antrekk

  • 03.10.2013, 17:02

Heihei! I dag hadde vi sykt chill skoledag, så vi var egentlig bare på kjøpesenteret å spiste og kjørte rundt i bilen til Tuva. Det var også en mann innom fra buddhismen i religion-timen. Fant vel ut at buddhismen er en ganske bra religion, med mer fokus på mennesket istedenfor en gud. Kankje jeg skal konvertere? Haha. Nå skal jeg snart ut å øvelseskjøre og dra innom Bolia en tur. Viser dere dagens outfit, som er veldig casual. Vesken er ny!! Fikk den for kun et par uker siden, vintage Louis Vuitton Noé fra 1997. Den er nydelig.

 

BARE EN DAG IGJEN TIL HØSTFERIE NÅ!!!

Jakke - Barbour | Bukse - Dr Denim | Sko - Skopunkten | Veske - Louis Vuitton | Skjerf - Acne

What's in my bag?

  • 02.10.2013, 16:15
1. Min kjære MacBook med Marc by Marc Jacobs etui - Etuiet er superfint og beskytter dataen utrolig godt, elsker det. 

2. Briller fra United colors of benetton - Jeg har elendig syn, men uheldigvis glemmer jeg brillene hjemme veldig ofte.

3. Penalhus fra Victorias secret - I penalet har jeg penner, blyanter og farger (+ lipgloss og neglelakk) 

4. Småting: tangle teezer, nøkler, tyggi, leppestifter -  Alle disse tingene er jeg helt avhengig av å alltid ha tilgjengelig.

5. Drikkekopp fra Starbucks - Prøver å drikke mye vann i løpet av skoledagen, så denne er veldig praktisk. 

6. Notatblokk - Blokken har sånne skilleark i mellom sidene, så den kan brukes til flere fag, helt perfekt. 

7. Lommeboken min fra  Marc by Marc Jacobs - Liten og grei, her oppbevarer jeg bankkkort, busskort, kaffekort osv.

8. Min kjære og høyt elskede iPhone - Mobilen bruker jeg gjennom hele dagen (litt for mye), klarer meg ikke uten. 

9. Lite speil fra Victorias secret - Herlig å ha når man vil sjekke hvor stygg man har blitt i løpet av en skoledag, hahaha. 

laJuni

Du kan kontakte meg på: Juni@lyse.net

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits