Juni Halseth Stenberg

.

  • 19.10.2012, 17:36hverdag

  • 17.10.2012, 22:27

Hei mine søte små! I dag har jeg hatt en veldig bra dag!!!! Fordi pakken jeg bestilte fra shopbop kom med ekspresslevering. Bestilte meg tre ting fra marc by marc jacobs, som jeg har ønsket en lang stund nå. Syns jeg har vært veldig flink til å jobbe de siste månedene, så ble en veldig bra belønning fra meg selv hihi...

 

Ellers har jeg laget min første hjemmeside ferdig i dag, ikke noe profesjonelt, men er veldig stolt av at jeg klarte å gjennomføre det. Har IT på skolen, et fag som handler om webdesign og redigering av bilder++ Veldig bra for meg som egentlig angrer litt på at jeg ikke valgte å gå medialinjen!  

Jeg og Vildis var en liten tur innom deli, stamstedet vårt. På bildene ser dere to av tingene jeg bestilte; mobildekselet og min kjære elskede veske. Skal seff vise dere bedre bilder senere! :-):-)

sminkeveske

  • 10.10.2012, 21:12

Se på denne nydelige sminkevesken jeg kjøpte i Bergen, skikkelig sukkersøt. Ironisk nok er den så fin at jeg ikke vil bruke den til oppbevaring av sminke, fordi da blir den bare skitten. Jeg bruker den til neglelakkene mine da, funker fint det også.

Fra Lisbeth Dahl.

laJuni

Du kan kontakte meg på: Juni@lyse.net

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits