Juni Halseth Stenberg

hallovenn

 • 31.10.2011, 22:07

God halloween, bloggen!! 


Merker halloween ikke betyr så mye for meg lengre.. Savner å være liten, ble jo overlykkelig hver gang det var en litt spesiell dato. Andre som har det slik? Men egentlig føler jeg tradisjonen bare falmer mer og mer for hvert år som går, kanskje det rett og slett bare har med at det er jeg som har blitt eldre. Jeg så faktisk bare to gresskar da, skuffet.. 

 

Bildene under er fra rett etter skolen da jeg og Anna ventet på bussen hennes. Haha, Deli de Luca er mitt nye stamsted liksom. Men helt seriøst, jeg kjøper kaffe/kakao/te der minst 3 ganger hver uke. Kaffekort er en farlig sak, skjønner dere. Faen, i morgen begynner jeg et nytt og sunnere liv. Som vanlig.

   


Sorry for dårlige iPhonebilder.......... 

zZzZzZ

 • 29.10.2011, 00:51

 

Heihei! I dag har jeg vært hos Vilde på klasse-reunion. Det vil si at klassen fra ungdomsskolen møttes igjen, det var veldig koselig! De to siste dagene har jeg hatt omgangssyken, men etter at jeg spydde i dag, forsvant kvalmen helt. Evig glad for det.. Det verste i hele verden er jo å være kvalm, jeg vet liksom ikke hva jeg skal gjøre. Det er jo ikke direkte vondt, men det er bare en helt vanvittig ekkel følelse.

 

Gleder meg til i morgen, har på følelsen at det kommer til å bli en veldig bra dag (og natt). Er jo halloween-helgen, men tviler på at jeg skal kle meg ut, selv om det hadde vært kjekt da! Blogges :*    rihanna

 • 27.10.2011, 14:55

Herregud! Rihanna er forbildet mitt, hun er så sykt pen og hun skiller seg ut på en måte som bare er så utrolig kult. Har alltid likt henne, og har aldri hørt en eneste sang av henne jeg ikke synes er fin. Hun får alt til å se dødsbra ut når hun har det på seg, får nesten lyst til å skifte helt stil og bare bli en skikkelig rock-chick slik som henne, hahaha. Egentlig hater jeg tatoveringer, og har alltid gjort det, men etter å ha sett hennes, må jeg innrømme at jeg faktisk har lyst på en. Det er noe jeg aldri hadde trodd jeg skulle si i hele mitt liv. 

 

Se på bildene under, dere er vel enige med meg? Bare se hvor godt hun kler alt. Det røde håret hennes er helt nydelig, stilen hennes er helt fantastisk og alt med henne er perfekt, jo. 


Alle bilder fra weheartit. 

day'n'night

 • 27.10.2011, 12:38

I går fikk jeg nytt kamera, som faktisk virket også. Det er sykt bra, elsker det allerede! Jeg og Vildis måtte jo ta noen "test-bilder", så vi sminket oss crazy.. Haha! Under ser dere noen av bildene, hva synes dere? 


Irritert

 • 24.10.2011, 17:14

Det er for faen noe galt med det splitter nye kameraet mitt også.. Herregud, er det mulig?

Mobilblogg: Nytt kamera

 • 21.10.2011, 17:20

Yeeeesss!! Endelig har jeg kjøpt nytt kamera, er superglad! Fremover nå blir det mye bedre blogging :):) PROMISE!

Canon 60D!

Mobilblogg: Wow

 • 18.10.2011, 19:30

I dag var jeg i byen.. Jeg har lenge hatt lyst på et hull oppe i øret og et gjennom tragus, den der flippen i øret. Og i dag var jeg skikkelig spontan, så jeg bare gjorde det! Er sykt fornøyd :):)

 

dør uten kamera

 • 17.10.2011, 18:38

I morgen skal jeg gå å se på nytt kamera i byen..... SAVNER Å BLOGGE! Vi begynte på skolen i dag etter en uke med ferie, var greit nok. Høstferien min var hvertfall fantastisk, hahah :):)

rip kamera

 • 11.10.2011, 17:16

Ehmmm ja.. Jeg har klart å ødelegge kameraet mitt, derfor så dårlig blogging de siste dagene. Aner ikke når jeg får fikset det eller kjøper nytt, håper det blir snart! Men i mellomtiden tviler jeg på at jeg kommer til å blogge så mye :(:(

oreokake

 • 08.10.2011, 13:45

I går laget jeg og Vildis oreokake! Hahahhaha.. Vi smakte nettop på den nå, jævlig kvalmt. Var jo godt da, men blir nesten litt for søtt. Som vanlig ble ikke kaken perfekt, denne gangen hadde vi i alt for mye melk, så det går desverre ikke ann å ta den ut av formen. Jeg tok den ut av i bare 30sek fordi jeg skulle ta bilde; den holdt på å falle sammen. Vilde sin feil da! (TULLA........Egentlig ikke....) 

 

Nå skal vi til byen elns.. I kveld blir det jentekveld hos Ebba. Vi skal sitte i boblebadet, ta ansiktsmasker, se film og prate gossip. Haha, blir kjempe herlig! Har dere forresten noen gode filmtips? Snakkes senere! sminke-snakk

 • 06.10.2011, 17:36

Hei blogglesere! ♥ Tenkte å fortelle litt om hva sminke jeg bruker på leppene!

 

Jeg er en person som egentlig trives best med naturlige lepper.. Har jeg noe på leppene er det som regel leppestifter med nude-farge. Favoritten er helt klart mac sin farge myth. Ellers er jeg også veldig glad i mine to ysl-leppestifter. Den ene er lyse-rosa (nr 19), den andre er også nude, slik som myth.. Men er en litt mørkere farge, (nr 2).

 

Noe annet jeg skulle ønske jeg brukte mer av, er lipgloss. Uheldigvis for meg klarer jeg ikke å ha det på.. Det er altfor mye kliss, og jeg føler det alltid havner UTENFOR leppene.  myth - macnr 19 og nr 2 - ysl

...

 • 05.10.2011, 19:37

HEI BLOGGEN!

 

Jeg kjenner virkelig at jeg trenger høstferie nå, heldigvis er det bare to skoledager igjen til vi får det! Har fått unnagjort en prøve i dag, så nå er det bare en igjen. Har øvd ganske bra på den, husker ikke forrige gang jeg leste så fokusert. Men jeg synes jo overraskende nok at det var interessant på en måte. Det er jo likevel grenser for hvor god karakter man kan få av å bare lese dagen før, slik som jeg har en jævlig dårlig vane med å gjøre. 

 

Ellers har dette vært en litt drama-fyllt dag, både på den ene og på den andre fronten. Heldigvis klarer jeg å fokusere på det positive, en egenskap jeg setter ganske stor pris på. Hahaha.. Nå må jeg pugge litt mer, snakkesssss! ikea :):):):)

 • 04.10.2011, 19:48

ELSKER IKEA!!! Bare gå rundt å kikke og kjøpe med seg ting hjem som man egentlig ikke trenger, eller allerede har. Kom nettop inn dørene med hendene fulle av herligheter fra IKEA. Jeg gleeeeder meg så mye til å innrede mitt eget hus eller egen leilighet, selv om det kanskje hadde vært greiest visst møblene skrudde seg sammen av seg selv. Ser jo for meg hvordan møblene hadde blitt dersom jeg skulle skrudd dem sammen.. For å si det slik; Et sminkebord hadde blitt séende ut som en gravkiste.     

 

Nå skal jeg øve litt på geografi! Tror egentlig jeg bare tok turen til IKEA for å slippe det, da. Jeg kommer til å få 2'er.... Bra førsteintrykk til læreren, ja! Åååååh jeg hater prøver. Skulle ønske jeg var verdens mest pliktoppfyllende person, som liksom bare tvingte meg selv til å gjøre "det som er best for fremtiden". 

 

lørdags-kooooos

 • 02.10.2011, 12:30

Var på kilden med mamma i går, kjøpte en del klær og sminke. Elsker å kjøpe småting, selv om jeg egentlig ikke trenger det. Andre som har samme problem? Hehehe.. Etter shoppingen var jeg og mamma på favorittcafén vår; Café express. Sykt god mat! Var vertfall veldig koselig, elsker å shoppe med mamma, jeg. 


Her ser dere klærne jeg kjøpte. Metallisk genser fra h&m, såååååå fin. Og den lyserosa shortsen under er også superfin! Pluss en tube-topp og litt annet fra Bik Bok. Kjøpte også denne hettegenseren og kosebuksa. Myke og behagelige! 

 

 

Senere på kvelden kom Vilde, hun overnattet. Vi gikk til den nye kiwien å kjøpte chips, dip og ROSA PANTER BRUS!!!! Ingen av oss har liksom smakt det siden vi var små.. Åhhh minner! Det var selvfølgelig favorittbrusen min når jeg var sånn 5 år gammel, fordi den var rosa liksom. 

laJuni

Du kan kontakte meg på: Juni@lyse.net

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits