Juni Halseth Stenberg

hunter

  • 25.09.2012, 19:58

Nå er endelig støvlene mine her!! Har tatt lang tid, fordi jeg bestilte fra den orginale hunter-hjemmesiden. De skipper selvfølgelig ikke til Norge, så var nødt til å sende dem til noen i Danmark først osv. Stress, men nettsidene som skipper til Norge har sykt dårlig utvalg i farger, så var verdt det. 

fantastiske bergen

  • 24.09.2012, 21:06

Har hatt en vanvittig bra helg i Bergen, hvor jeg besøkte min kjære tante, Agathe Marie. Hun er bare to år eldre enn meg da, så vi har liksom litt mer veninneforhold, derfor er det så kjekt å være hos henne. Tro det eller ei, men det var faktisk skinnende sol i Bergen hele helgen jeg var der, herlig!!

 

På lørdag gikk vi rundt i sentrum, tok Fløyen og shoppet litt. Senere så vi Tina & Bettina på kino, veldig morsom film, haha. Jeg elsker Bergen, har veldig lyst til å studere der, det er liksom så sykt mye større og by-aktig enn Stavanger. På en annen side er det ikke sikkert jeg hadde vært like begeistret dersom det hadde vært regn hele helgen, er nemlig ikke så alt for glad i grått vær.  

evig søndag

  • 16.09.2012, 17:33

God, men trist bok. Anbefaler dere å lese den! 

maaat

  • 16.09.2012, 17:00

På torsdag var jeg ute å spiste med noen av jentene på skolen, vi endte opp på egon som vanlig! Haha, utrolig koselig var det i hvert fall. Ooog se hvor fint hår Anna har fått, hun har fagret det rødt(!!) En stor forandring fra blondt slik hun hadde der før, men det nye kler henne dødsbra! 

sminke seg med lukkede øyne

  • 09.09.2012, 14:50

avskjedsfest for ebba

  • 02.09.2012, 14:35

I går startet jeg med en 8-timers lang arbeidsdag, som var veldig slitsomt, men kjekt! Jeg begynner å forstå litt mer av arbeidet mitt og komme mer inn i rutinene, så det er jeg veldig fornøyd med. Senere kom Kristin og Hanne Kristine til meg, vi fikset oss sammen og dro bort til Ebba. 

 

Siden Ebba drar til Italia som utvekslingsstudent på fredag(!!!) var vi i avskjedsfest i går, utrolig koselig. Det er helt uvirkelig for meg at hun skal reise bort i nesten et helt år. Jeg kommer til å savne henne sinnsykt mye, men jeg vet at hun kommer til å få en opplevelse for livet og at man lærer utrolig mye ved å reise til et annet land for å gå på skole. 

laJuni

Du kan kontakte meg på: Juni@lyse.net

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits