Juni Halseth Stenberg

spist på egon + innkjøp

 • 01.10.2011, 00:29

Som sagt skulle jeg jo spise på Egon med noen søte jenter. Var kjempe hyggelig, og det er alltid så god stemning der. Senere gikk vi bare litt rundt i byen.. Møtte blandt annet en sykt skummel mann, sannsynligvis psykisk syk eller noe. Utrolig freaky! 


Skjerfet kjøpte jeg i dag, fra Pieces. 


Maren, Beate og Rakel! Maaaaten!

 

Se hva jeg kjøpte på Accessorize!! Den hjertetingen er sånn at to kan høre på musikk samtidig, har letet etter det sykt lenge, veldig praktisk. Kjøpte også nye øreplugger, elsker dem allerede. 


God natt! ♥ Skal sove med den nye sovemasken min, satser på å få den ultimate skjønnhetssøvnen min nå. 

cupcakes ja.....

 • 30.09.2011, 23:53

De ble riktignok ikke slik vi forventet oss, fordi vi klarte selvfølgelig å smelte smøret i glasuren.. Noe vi altså ikke skulle. Men de ser jo ganske fristende ut uansett? perfekt fredag

 • 30.09.2011, 17:03

Fyfaen!!! Endelig fredag.. Det er noe jeg sier hver fredag, I know, men i dag mener jeg det viiiiirkelig. Jeg var nettop en rask tur i byen med Vilde. Kjøpte bare noen småting, som jeg viser dere senere. De er veldig kule nemmlig. Nå skal jeg og Vilde lage cupcakes, for første gang. Vi kommer definitivt til å ende opp med glasskår i deigen og ødelegge en kjøkkenmaskin. 

 

Gleder meg til i kveld, skal spise på Egon med Mari og Kristin + mange andre jenter jeg ikke kjenner. Blir sikkert kjempekjekt det! Snakkes blåggen :*

(EDIT: Bilde fjernet pga feil størrelse!)

Hhahaha på vei hjem, bestemte vi oss for å sitte på 4 seter på bussen hver.. Følte oss litt VIP der vi satt!

gratulerer kjære lillebror

 • 30.09.2011, 15:29

I dag har verdens beste lillebror bursdag, han blir hele 12 år gammel. Jeg føler ikke det var lenge siden du sto på taket av den søte lekehytten vår, og jeg sa "hopp, jeg tar deg i mot". Da var du bare 4 år, og hadde enda ikke forstått hvilken ond søster jeg var(/er). Jeg tok deg nemmlig ikke i mot, jeg flyttet meg. Stakkars lille deg. 

 

Heldigvis har du tilgitt meg for alle mine rampestreker som gikk utover deg. Heheheh.. Love you bro!

life

 • 28.09.2011, 16:29 

 

jentene mine

 • 27.09.2011, 21:17

Nå kom jeg nettop inn døren, har vært med Hanne Kristine, Kristin og Mari Det var såååå godt å se dem igjen, det går lett litt for lang tid mellom hver gang jeg ser dem, desverre! Først var vi hos HK, så møtte vi Mari i byen, og gikk på café. Dette må absolutt gjentas snart!

 

Hva har dere gjort i dag? Hva syns dere om bildene?
Så glad i dere, jenter! ♥ Naaaaaaam..Nydelig! 
 

bildedryss

 • 27.09.2011, 13:57sånn ble håret

 • 26.09.2011, 18:14

Nå er jeg hjemme igjen fra frisøren, så under er noen bilder av hvordan det ble. Dere ser sikkert null forskjell, men jeg merker utrolig stor forskjell selv. Det er nok fordi frisøren har tynnet ut håret mer enn hun har klippt det opp. Jeg ble vertfall veldig fornøyd, nå ser håret mye friskere ut, pluss at det føles lettere. 

 

Jeg måtte le litt av meg selv mens jeg var på vei til frisøren, fordi når jeg ankom byen, ca. 15 minutter før frisørtimen, gikk det opp for meg at jeg hadde null peilig på hvor salongen lå. Med et plutselig innslag av panikk ringte jeg mamma, som selvfølgelig satt i møte. Så da kan dere vel tenke dere hvor lost jeg følte meg.. Helt til jeg kom på kjære mr. iPhone, med verdens beste kartfunksjon! ♥  I noen minutter var jeg turist i egen by, men jeg fant frem til slutt da.

  
straks til frisøren

 • 26.09.2011, 14:25

Heihei! Dette må bli et kort innlegg, har skikkelig dårlig tid nå. Skal straks til frisøren, så jeg burde egentlig få opp farten. Nettop kommet hjem fra skolen, elsker mandager og tirsdager - korte dager. Slutter 1, herlig! Skal vise dere hvordan håret mitt ble, når jeg kommer hjem. 

 

Noen bilder fra nå nettop:

oh, lola - marc jacobs

 • 25.09.2011, 14:01
Åhhh, denne lukter sååå godt! Fikk den av mamma, fordi hun har vært ute å reist! Heldigvis er den stor, for visst ikke hadde jeg brukt den opp på en-to-tre. Elsker den, min nye favorittduft uten tvil. 

chillekveld med meg selv..

 • 24.09.2011, 23:22

Jeg er veldig sliten akkurat nå, så skal egentlig bare chille resten av kvelden! Takket nei til å være hos Ebba, rett og slett fordi jeg var så trøtt. De som kjenner meg veldig godt, vet at jeg hater å ta bussen alene om kveldene.. (Eller i det hele tatt gjøre alle ting alene) Men i dag gjorde jeg faktisk det, bare fordi jeg var så innmari trøtt. Det sier litt, liksom.   

 

Men før jeg legger meg har jeg to ting jeg skal gjøre, først og fremst vaske sminkekostene mine. Man skal liksom gjøre det annenhver uke.. (?) Jeg gjør det jo bare sånn en gang i halvåret, æsj. Så skal jeg se episode 2 av "The secret circle", et tv-program som nettop startet i Amerika. Love it!

 

God natt 


café og kino

 • 24.09.2011, 22:41

Heihei! I hele dag har jeg tilbrakt tiden min i byen, først sammen med Vilde og Johanne. Vi var på Wayne's coffe og gikk egentlig bare rundt i byen å så på ting. Det var utrolig koselig! Senere møtte jeg og Johanne, Lilja og Anna. Vi fire gikk på kino sammen å så "Friends with benefits". Er så glad jeg har blitt kjent med disse tre supre jentene. Er veldig rart å tenke på, men jeg har ikke kjent dem lengre enn knapt en måned. Altså fra når jeg begynte på vidergående. 

 

Her er noen bilder av meg og Vilde fra i dag: 


Loveyou bestie! 

fridaaaay

 • 24.09.2011, 01:02

Hei bloggen! Endelig helg, har ventet på den så å si hele uken.. I dag har jeg, Vilde og Kristin bare chillet hjemme hos Vilde, hatt jentekveld liksom! Utrolig koselig, elsker de to der altså. Morsommere mennesker skal man lete lenge etter, hahaaha.

 

Jeg bare digger at jeg blogger igjen, aner ikke hvorfor jeg sluttet. Og ikke nok med det, jeg slettet hele arkivet.. Shame on me! Men nå har jeg lovet meg selv å bli MYE flinkere til å ta med meg kameraet ut når jeg gjør ting, da er det jo mye lettere å oppdatere ofte.

Fiiin solnedgang!


 


Meg og Vildis uteeee.. Usunt........


Hva synes dere om bildene? Håper dere har kost dere i dag. 

Blogges! 

begynner å blogge igjen

 • 21.09.2011, 17:51

Heisann! ♥ Nå skal jeg endelig begynne å blogge igjen, har savnet det altså. 

laJuni

Du kan kontakte meg på: Juni@lyse.net

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits