Juni Halseth Stenberg

støvlevær

  • 28.08.2012, 12:27

Heihei! :-) Hardt å begynne på skolen igjen, men utrolig kjekt dersom man tenker på det sosiale! Det er også evig herlig å komme inn i rutiner igjen.. Regner helt crazy mye i dag og siden jeg ikke visste at vi hadde fri fra skolen, så har jeg også vært ute i regnet og blitt gjennomvåt. Når jeg kom hjem var det bare rett bort til dataen for å bestille ordentlige støvler, så nå er det nesten slik at jeg håper regnet varer en stund fremover! 

 

Dette bestilte jeg, brune støvler + søte fleecesokker:bilder fra sverige

  • 21.08.2012, 22:05

#instasweden

  • 07.08.2012, 22:48


Bildene tatt fra instagrammene til @ebbalord, @emildavidlarsen, @birgittevikse og min egen. 

 

Sverige var herlig!! Vi gjorde noe kjekt fra morgen til kveld, herregud jeg er forelsket i det landet der. Gleder meg allerede til neste tur ned dit og det beste er at byen Ebba kommer fra, Borås, er en tekstil-by. Det vil si at utallige kjente kjedebutikker er der i fra, for eksempel Gina Tricot og Nelly. 

 

Jeg fikk med meg noen godsaker hjem, nemlig en nydelig mørkeblå genser fra Acne og helt plaine svarte lita's fra JC. Lykke! Kan vise dere bilder senere, men har hatt det ganske travelt. Kom hjem fra Sverige sent i går og tidlig i dag morges dro jeg fra Stavanger til Andøya. Her besøker jeg Emilie, utrolig kjekt ettersom jeg ikke hadde sett henne på et år. 

 

Vi blogges snart :-)

på vei til sverige

  • 01.08.2012, 12:18

Heihei, mobilblogger fra oslo s. I natt tok jeg, Emil, Theodor og Birgitte toget fra Stavanger til Oslo, her har vi ventet siden ca. Syv i morges.. Heldigvis går snart toget vi skal ta til Göteborg!! Vi skal nemlig besøke Ebba sitt feriehus i Sverige, blir så bra! Ingen av oss anbefaler nattog sånn btw, turen var helt jævlig. Vi hadde sett for oss sånne fine Harry Potter-vogner pluss wifi og stikkontakter, men istedenfor fikk vi harde seter på rekke og rad, toget hadde heller ikke internett eller noen plass man kunne koble til datalader osv. Bortskjemte ungdommer på tur hhehehe.....

Tviler forresten på at jeg har noe særlig tilgang på internett.. Så får nok ikke blogget før jeg er hjemme igjen på tirsdag/onsdag. Snakkes da! Lover å ta maaaange bilder.

laJuni

Du kan kontakte meg på: Juni@lyse.net

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits