Juni Halseth Stenberg

on my lips

 • 30.07.2012, 18:29

Herreguuuud jeg elsker leppestifter, har alltid lyst å kjøpe fler. Se hvor utrolig flotte de er, har nesten ikke lyst å bruke dem. Joda. Alle sammen har veldig god kvalitet, særlig de fra ysl. Holder lenge og ser superfreshe ut. Anbefales.

accessorize/ accessorize/ ysl/ ysl/ ysl/ ysl/ mac (dere ser hva det går mest i, hehe)

tommel ned

 • 30.07.2012, 02:08

Jeg tenkte å hive meg på det som utallige bloggere har gjort før meg; nemlig skrive en liste med generelle ting man misliker. Selv elsker jeg å lese slike lister, fordi det er så morsomt! Nå må dere ikke tro at jeg er en sykt negativ person altså, for det er jeg ikke. Lover. 
1. Folk som skriver navnet sitt på bildene de har tatt, selv om bildene er stygge og ingen andre ville tatt credit for dem uansett. Altså.. Hva skal man si?

 

2. Folk som klager på gretne bussjåfører når de hverken smiler eller sier hei til sjåføren selv. 

 

3. Når dynen legger seg i en stor klump nederst i dynetrekket og man er for lat til å rette den ut igjen.

 

4. At jeg alltid mister drikkeflaskene mine og må kjøpe nye hele tiden, hvor faen tar de veien? 

 

5. Når jeg ikke har tolmodighet til å vente til neglelakken har størknet skikkelig, og jeg ender opp med masse stygge hakk og klumper på neglene. 

 

6. At når jeg først tar meg tiden til å tørke støv over alt på rommet mitt, går det sånn tre dager før det er like ille igjen. 

 

7. Når jeg kjøper favorittfrukten min, mango, og den er rotten inni. Vil bare sette meg ned å gråte :( 

 

8. Når jeg sier til noen at jeg skylder dem penger og de bare "Oi, det hadde jeg glemt.. Hadde ikke husket det visst du ikke hadde sagt det" Halloooo.. Nå vil jeg i hvert fall ikke gi deg pengene! 

9. Når jeg brenner stearinlys og ikke klarer å la være å prike i det, så ender det opp med å se helt jævlig ut. 

 

10. Når jeg avlyser avtaler i søvne, fordi jeg vil sove lengre!! Angrer alltid. 

 

11. Bananfluer!! Er de i det hele tatt nyttige i økosystemet? 

 

12. Når alle sier at noe er superbra og man får uoppnåelig høye forventninger. 

 

13. Bilder som ser dritfine ut på den lille kameraskjermen, men på dataen er de mildt sagt stygge. 

 

14. Når jeg har noe livsviktig å fortelle noen, men så tar de ikke telefonen. Ringer de meg tilbake senere, har jeg selvfølgelig glemt ut hva jeg skulle si.... 

 

15. Når det kommer sminkemerker på den hvite dataen min, hei fjortis-faktor.  

 

16. Når jeg skal til å spise et bær, men akkurat i siste liten oppdager jeg at det er en bille/larve inni.  

 

chill

 • 29.07.2012, 17:51

Hei! De to siste dagene har jeg jobbet, så det var bare sykt herlig med en fridag nå. Elsker virkelig jobben min hos Søstrene grene, så glad for at jeg fikk den. Det er jo selvfølgelig uvandt å jobbe, ettersom jeg aldri har hatt en jobb før, men jeg begynner å komme inn i rutinene nå. Av og til har jeg bare lyst å kjøpe alt vi har, det er så utrolig mye fint og fargerikt!  

 

Nå skal jeg sette meg ned å se Pretty little liars, lakke neglene og spise vannmelon. Har tenkt å gå for litt crazy nails, hahha.. Finner så mye inspirasjon til neglelakk på nettet at det er helt sykt, en gang skal jeg prøve universe stil også!! 

herregud, perfekt

 • 28.07.2012, 01:18

sssssspace

 

by maling  <- Trykk på linken for å se hvor tingene kommer fra!  

i kongens hage

 • 28.07.2012, 00:18

(Skulle postes i går kveld, men blogg.no var nede, så fikk ikke postet det)


Heihei! Nettop kommet hjem fra Sondre, vi har egentlig bare chillet hele dagen og spilt sims3. Elsker det!! Pluss vi laget verdens beste kyllingsuppe og fruktsalat, ahh sommer ass. Jeg ser ganske emo ut akkurat nå, fordi jeg har tusen kutt på armleddene. Årsaken? Den lille kattungen til Sondre er helt crazy, og supersøt da. 

Bildene er tatt i ledaalparken, der hvor kongen bor når han er på besøk i Stavanger. 

koselig kveld hos hk

 • 26.07.2012, 02:49

Denne kvelden har jeg tilbrakt sammen med en herlig gjeng, Hanne kristine, Mari, Hanna og Emil. Vi bakte brownies og snakket, utrolig lenge siden jeg har fått vært ordentlig med dem. Siden alle går på ulike skoler, utenom meg og Hanna (som uansett går i forskjellige klasser) treffes vi desverre alt for sjeldent. Det er jo det som er fint med sommerferien da, to måneder man kan bruke akkurat slik man ønsker selv. 

 

I morgen går nok turen til gladmat-festivalen som er et typisk symbol på sommeren her i Stavanger, alltid kjekt å gå fra bod til bod å kikke på de spennende rettene som diskes opp. 

 

God natt alle sammen! 

strandtur

 • 26.07.2012, 01:16

alltid kreativ når man burde sove

 • 25.07.2012, 02:54

Noen andre som har det slik? At alltid når man bare burde ligge stille og fredelig i sengen sin, langt inne i drømmeland, kommer man på så mye annet man heller vil gjøre. Akkurat nå sitter jeg og lillebror fordypet inn i hver vår dataverden, med hver vår øreplugg. Denne natten bruker jeg til to ting:

 

1. Finne ut hvilke karakterer som er hvem i boken L.A. Candy sammenlignet med realityserien The Hills. 

2. Lære meg grunninnstillinger på kameraet. 

 

Førstenevnte var relativt lett, eneste jeg måtte gjøre var å trykke på en link jeg fant, så fikk jeg alle svarene jeg ønsket meg. Når jeg begynte å lese boken til Lauren Conrad, L.A. Candy - Sugar and spice (ja, jeg begynte på den tredje boken i serien, shame on me), fikk jeg utrolig lyst til å se The Hills (serien som boken er basert på), men etter hvert som jeg leste videre fant jeg jo ut at realityprogrammer er superfake. Alt er jo iscenesatt av pengekåte mennesker som sitter bak prosjektene og styrer "skuespillerene" som dukker. Jeg kommer i hvert fall ikke til å se likt på realityprogrammer etter jeg leste denne boken, og det er vel egentlig en bra ting. 

 

Så til det andre jeg har gjort i natt; må inrømme at jeg er flau over meg selv.. Jeg har et sykt bra kamera, med utallige muligheter, så har jeg ikke giddet å lese bruksanvisning-boken som fulgte med. Derfor er kunnskapene mine innen fotografering sykt low egentlig, og det suger. Så nå har jeg lest mye rundt på nettet om grunnleggende kamerainnstillinger, slik som blender, lukker og ISO. Må prøve å finne den der manualen i morgen, så kan jeg bli kjempeflink.

 

skal jeg virkelig sove. 

typisk norsk vær

 • 23.07.2012, 19:31

For en sykt kjedelig dag, med standard sommervær, grått og småregn. Misunner alle som har reist til varme land nå, perfect timing liksom. Selv har jeg bare sett på serier og filmer i hele dag, og drukket minst fem kopper te. Koselig det også.. Nei! Gleder meg SÅÅÅÅÅ mye til å dra til Sverige neste tirsdag, det blir mange timer i tog, men sykt verdt det. Veldig klar for Liseberg asså!!

 

Nå stikker jeg en tur bort til Emil, må jo ta på meg vinterjakke for å ikke fryse i hjel.  

nytt design

 • 23.07.2012, 13:44

I går kveld satt jeg en stund og endret på designet, tror jeg er ganske fornøyd med det slik det er nå. Det eneste problemet er at kommentarene ikke viser, så man er nødt til å trykke seg inn på hvert enkelt innlegg for å kommentere eller se andre sine kommentarer. Jævlig irriterende!! Men jeg klarer ikke å fikse på det. 

 

EDIT: Det viser når det er 0 og 1 kommentarer.. Årh, jeg forstår ingenting! 

EDIT 2: Jeg klarte å fikse på det!!!! :)
.

 • 20.07.2012, 22:14perfekt

 • 19.07.2012, 18:41

Heihei! I går hadde jeg som sagt min første jobbdag hos Søstrene Grene, noe som var megakjekt. Etter seks timer på jobb var jeg greit sliten, men det glemte jeg fort, for når jeg kom hjem hadde mamma og verdens beste tante laget kylling i karry med ris pluss fruktsalat til dessert :):):):) 


YES!!!!

 • 16.07.2012, 17:58

I dag var jeg på jobbintervju på Søstrene Grene, og jeg fikk jobben!!!! Jeg er virkelig kjempe glad, har hatt lyst på jobb dødslenge nå. Det er riktignok bare en tre måneders kontrakt i starten, men så lenge jeg er flink i jobben, blir den nok forlenget. Min første arbeidsdag er allerede på onsdag, men det er mer for opplæringens skyld, begynner skikkelig i jobben etter sommerferien, blir så bra. 

 

Eller har jeg vært hos Ebba, med Kristin og Vilde. Endelig fikk jeg sett Vilde igjen, føles ut som evigheter siden sist. Senere i kveld skal jeg og Kristin på kino for å se "Magic Mike" som egentlig ikke har premiere før på fredag. Filmen handler om mannlige strippere, så forventningene er rimelig høye! 

Åååå jeg har de beste vennene!! Og sjekk ut hvor sunne vi er, way to go. 

enda mer gina tricot

 • 16.07.2012, 17:24

Nok en gang var jeg tvunget til å kjøpe masse tilbehør på gina, det er bare så utrolig billig, saaaalg. Kjøpte også en kul t-shorte + tre neglelakker som var dødsfine, gleder meg til å teste dem ut. 
De to nederste bildene er øredobber som går opp langs øret, elsker det!!! 

søndag?

 • 16.07.2012, 00:14

Heihei! Mine søndager pleier aldri å bestå av noe nyttig, men i dag har jeg faktisk gjort ganske mye. Først var jeg med familien på et marked på Utstein kloster, var ikke så mye som falt i smak hos meg, men kjekt å kikke litt rundt uansett. Det var i hvert fall veldig fint der ute, med naturen og havet og alt det der. 

 

Når jeg kom hjem fikk jeg støvsugd og tørket støv over hele rommet, sykt deilig når man er ferdig. Er utrolig perfeksjonist når det kommer til slike ting, hater rot rundt meg. Ser for meg at jeg kommer til å ha et helt plettfritt og hvitt hus når jeg blir voksen, haha. Etter det kom Kristin til meg på longboardet sitt, så dro vi nedover mot Ebba. Sammen så vi Wild Child, en skikkelig herlig, klisjé, jentefilm. Just the way we like it! 
Alle bildene er tatt på Utstein kloster! Tok litt av med emo-farge redigering, men jeg syns det var kult, haha :-)

grillkos @kristins

 • 15.07.2012, 23:29

(Dette innlegget skulle egentlig postes i går hehe) Nettop kommet hjem fra en strålende grillkveld med Ebba, Kristin og Sondre. Så utrolig koselig!! Hhahah for en herlig og pratsom gjeng, blir alltid så glad av å være sammen med dem. Jeg og Kristin planla neste års vennetur til syden, stokaaaa liksom. 

 

Har forresten hatt det veldig kjekt hos farmor også, greit å tilbringe litt tid med familien også nå som det er sommer. Mitt oppdrag hos farmor var å lære henne å bruke den nye iPhonen hun har kjøpt, det er tydeligvis ikke så lett som jeg hadde trodd. Lover dere at jeg lo høyt når farmor sa "Du Juni, jeg vil ikke lære punktum og spørsmålstegn, det blir for vanskelig, tror det holder med bare bokstaver!!" 


<3<3<3

juni som liten

 • 13.07.2012, 21:34

 

♥ Kledde alltid av meg alle klærne når jeg skulle på do. 


♥ Stjal snop i butikker... Var ikke akkurat forsiktig heller, gikk liksom bare rundt og tok ting ned i jakkelommen. Merkelig at jeg ikke ble oppdaget, ninjaskills hvor?   


♥ Tisset på meg når jeg fikk latterkrampe, hahah sykt.


♥ Jeg og Vilde lekte med Barbie og Ken, de hadde et veldig bra sexliv, for å si det slik. 


♥ Hadde 8 fulle glansbildebøker, pluss mye løst. Samlemanien begynte tidlig hos meg. 


♥ Jeg og Kristin kledde oss ut som "rødnisser" og snek oss gjennom hagene til folk, det farligste som kunne skje var at vi ble sett av noen voksne, da var det skikkelig krise. 


♥ I barnehagen var jeg alltid lederen i gjengen. Når noen kranglet, var det som oftest min feil, men det var også jeg som fikk dem til å bli venner igjen.


♥ Den hellige plastikk-leken i barnehagen var en isskjeé, hver morning når de åpnet lekeskjulet ute, sto alle i kø for å få tak i denne. Endelig en dag hadde jeg fått den, og utspekulert som få på den alderen, gjemte jeg den ute hver dag når barnehagen stengte, slik at jeg kunne ha den for alltid. 


♥ Kastet bamser ned trappen når jeg var sur. 


♥ Mikset sammen både mat, kosmetikk og hårprodukter til en ekkel røre, som jeg kalte "Georgs magiske medisin" etter boken med samme navn av Roald Dahl. 


♥ Fantasien var på topp, en dag var jeg liksom presidenten av Amerika (ikke at jeg ante hva presidentyrket innebar) mens den neste var jeg en makk. 


♥ Jeg og vennene mine lagde ofte mat, men vi var helt vilt dårlige til det. En gang skulle vi lage muffins, og tok røren oppi sånne fargerike plastikk-kopper fra IKEA.. De smeltet selvfølgelig i ovnen, og det gikk aldri ann å få dem av brettet de smeltet på. 


♥ Noen ganger nektet jeg å leke med barbie eller andre ting, fordi jeg ikke ville rydde opp etter meg. Det gikk faktisk så langt at mamma måtte love meg at hun skulle rydde det opp, bare for å få meg til å leke. 

innkjøp - skiathos og i dag

 • 12.07.2012, 14:27

Heisann! Skal vise dere innkjøpene fra Skiathos(egentlig taxfree) først, men det var ikke så mye, kan ikke akkurat si at shoppingmulighetene på de greske øyene er til å juble over. Og under der igjen, kommer innkjøpene fra i dag, som så og si nesten bare består av øredobber, men det var salg, så jeg klarte ikke la vær å kjøpe, haha! 

 

Nå skal jeg til farmor, så vi snakkes nok på lørdag :-)


Alt fra taxfree utenom boken og armbåndet. Det jeg kjøpte i dag:

 


Alt fra gina. longboard for fanden

 • 11.07.2012, 23:17

Hele kvelden har jeg og Kristin vært ute å longa rundt i gatene, spesielt på et sted med nylagt asfalt. Jeg jublet når jeg fikk vite at Kristin hadde fått seg longboard, endelig en jeg kan cruise rundt med, haha. Men vi trenger begge en god del øving, særlig jeg. Etter at jeg forstuet foten forrige sommer, har jeg liksom blitt helt forferdelig pysete!! Det er vertfall utrolig kjekt med longboard, håper en dag at vi begge blir kjempe flinke og kan renne ned sånne syke bakker. Hilsen #swag#cool#yolo#jenter#95

skiathos del 1

 • 11.07.2012, 17:36

Hjemme fra en fantastisk ferie på den greske øya Skiathos, har vært på mange greske øyer før, denne toppet alle. Tror egentlig ikke jeg skriver så mye mer, bildene under lager jo en fin samlig romaner. (Siden hvert bilde sier mer enn tusen ord lixm :P:O:O;-3XD) Legger nok ut en del 2 også, ettersom jeg tok ganske mange bilder. 


laJuni

Du kan kontakte meg på: Juni@lyse.net

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits