Juni Halseth Stenberg

reisefeber

  • 22.04.2012, 14:38

Andre enn meg som nesten ikke klarer å vente til sommerferien? Jeg kjenner abstinenser i hele kroppen etter et annet land, jeg virkelig lengter etter flyplass-følelsen. Alle de travle menneskene, fargerike butikkene og spenningen man får når man leter etter rett gate. Herregud, jeg har ikke vært i et annet land siden forrige sommerferie nå.... Ja, fullt klar over at jeg høres bortskjemt ut, men et års mellomrom mellom hver utenlandstur blir for lenge for meg. 

 

I sommer har jeg heldigvis en del planer!! 

♥ To-ukers familietur til den greske øyen Skiathos, gleder meg. Soling, bading og chilling! 

♥ Sverigetur til Ebba's feriehus. Reiser sannsynligvis med Emil, Hanne og Theodor. 

♥ Besøke Emilie-bestie som har flyttet til Nord-Norge, ahh blir herlig å se henne igjen. yey

  • 17.04.2012, 18:51

Heihei! Var en tur i byen i dag etter skolen med Ida, Lilja og Rebecca, og da kjøpte jeg selvfølgelig en del småting som jeg tenkte å vise dere. Gina tricot har jo begynt å selge sminke osv, kjøpte tre neglelakker som jeg gleder meg til å teste ut. Den hvite og den bronsefargede har glitter i seg, det kommer til å se så fint ut på neglene. 


 

Har hatt lyst på caps til sommeren kjempe lenge nå, og endelig fant jeg denne! Kjøpte også ny varmebeskyttende og hårspray, begge to lukter helt nydelig. Har rettet håret en lang stund uten å bruke varmebeskyttende og jeg merker hvor utrolig skadet det blir. Hater tørt og flisete hår :( 

 

Og til slutt må jeg vise dere gaven jeg fikk av mamma etter hu hadde vært ute å reist, rød YSL leppestift!! Uten tvil den beste røde leppestiften jeg har prøvd og den holder seg fin i mange timer. MATERIELL LYKKE, DERE!!! Hehehe

no clue

  • 07.04.2012, 18:32


hyttetur til vier

  • 06.04.2012, 23:20

Kom nettop hjem fra en superherlig hyttetur med Vilde, til Vier! Vi har hatt det så kos, med masse brettspill, påskesnop, turer og 90210. Vildis badet til og med i sjøen, planen var at jeg skulle være med, hehe.. Feiget desverre ut i siste sekund, men det er ikke rart, var virkelig iskaldt ute!!!   

 

Påskeaften i morgen, det betyr; tidlig opp om morgenen å lete etter påskeegg i hagen! Natta :* 
denim

  • 02.04.2012, 18:12

Her er dagens bekledning, hehe! Bare elsker denne dongerijakken, oversized og veldig fin i fargen. Skjerfet er Vilde sitt, siden jeg har et i grått og hun har dette i burgunder, så bytter vi litt av og til! Smykket "laget" jeg faktisk selv i dag, det var nemlig en øredobb før, men tok seg mye bedre ut som et smykke fant jeg ut.

jakke - fretex, singlet - gina t, skjerf - acne, smykke - gina t, sko - converse

staring at the light

  • 01.04.2012, 19:43

Heihei! Dagen i går var den mest chill dagen på lenge.. Jeg og Vildis campet i stuen med masse store puter og myke tepper, var ute i finværet og på kvelden så vi 90210! Tror nok vi begge var ganske trøtte etter fredagens påfunn, hehe. Var jo earth hour i går også, dødskoselig! Elsker å tenne stearinlys jeg, blir skikkelig god atmosfære. 

 

Er sykt herlig med påskeferie nå!!! 


 

cray

  • 01.04.2012, 19:03

Ble sykt inspirert av dette bildet, så måtte bare lage et lignende av meg selv. Er jo første gangen jeg har laget denne typen bilde, så vet ikke hvor bra det ble.. Selv syns jeg vertfall at det var litt kult! Elsker hvor random det egentlig er.

 

laJuni

Du kan kontakte meg på: Juni@lyse.net

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits