Juni Halseth Stenberg

påskeferie!!

  • 22.03.2013, 22:44

Det er så ubeskrivelig deilig å endelig ha ferie!!! Jeg skal på jobb noen dager, men så lenge jeg slipper skole er jeg mer enn fornøyd. Det er heller ikke lenge til London, det er nemlig rett etter påskeferien. Vi bestilte så sent at de bilettene vi ville ha var utsolgt, så da ble det etter ferien haha.. Ikke at jeg har noe i mot det da. Har planer om å kjøpe en ny designerveske som jeg har hatt lyst på kjempelenge, klarer nesten ikke å vente! Iiiiik.. 

 

Skal prøve å få blogget litt mer denne uken, siden det har vært så dårlig på bloggfronten den siste tiden. Lovte jo også å vise innkjøp fra Berlin, men det dropper jeg, fordi alt ligger allerede på forskjellige plasser og noe er til vask, så jeg klarer aldri å få tatt bilde av alt haha.. GOD PÅSKE!! :-)

4 siste bildene mine på instagram.. Ikke at det har noe med resten av innlegget å gjøre. Bilde av meg/ yogurt heaven som endelig har kommet til stavanger/ strawberry daiquiri fra Berlin/ del av rommet mitt! BERLIN

  • 15.03.2013, 16:07

Forrige uke var fantastisk!! ♥ Klasseturen til Berlin var utrolig kjekk og vi opplevde så mye hver dag. Selve byen var veldig spennende, men det var litt store avstander mellom ting, noe som gjorde at det gikk mye tid til transport.. Det var riktignok et veldig bra transportnett med undergrunn og alt, så vi kom oss frem hvor vi måtte ønske.

 

Vi var på språkskole tre dager og utenom det hadde vi mye fritid. Det ble masse shopping på butikker som Zara, Behrska, Urban outifitters, Primark osv. Looove it! Ganske like priser som i Norge, men så lenge det er butikker vi ikke har hjemme, så har det ikke noe å si. Vi spiste ute hver kveld og koste oss utrolig mye. Jeg skal absolutt tilbake til Berlin, for det var en veldig interessant og fin by!! 

 

Jeg kan vise dere innkjøp fra Berlin i morgen eller noe hihi! Ellers skulle jeg ønske jeg tok litt flere bilder, men jeg lot kameraet ligge igjen på hotellrommet ganske ofte, angrer selvfølgelig nå i ettertid.. 

laJuni

Du kan kontakte meg på: Juni@lyse.net

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits