Juni Halseth Stenberg

wii

  • 28.03.2012, 18:21

Var nede i kjelleren her en dag, og gjett hva jeg fant? Klesstativ!! Har jo sett det på utallige blogger, så jeg har jo blitt ganske påvirket. Syns det gjør veldig mye med et rom, siden da kan man liksom la favorittklærne sine henge fremme å se fine ut. Er jo også lettere på morningen å velge seg ut noe man kan ha på seg, jeg merker i hvertfall det selv. Er btw viktig med like kleshengere fant jeg ut, kan fort se ekstremt rotete ut visst man ikke har det. 

 

Slik ser klesstativet mitt ut, love it:

fargerike muffins

  • 21.03.2012, 19:04

Laget "cupcakes" til lillebror her om dagen.. Ferdigpakke og greier, jeg føler meg som den flinke storesøsteren! Hehe, tok meg 20min. Jeg må ærlig talt si at jeg hater frosting/smørkrem og sånn typsik muffins-glasur, det smaker så ovedrevent og kvalmende. At det er fint å se på, det er en annen ting!!  

 


nytt rom

  • 18.03.2012, 20:02

For noen dager siden byttet jeg rom med lillebroren min, her hos mamma. Rommet mitt nå er litt større og passer meg generelt mye bedre på alle måter. Var innom en tur på Åhléns igår, fant mye fint som passer til det nye rommet. Blandt annet en gjennomsiktig bladhylle, som er helt nydelig. Thumbs up!! :-)

 

Nå må jeg lese mer i boken min, sånn det eneste jeg har gjort i dag. Skal ha bokpresentasjon om en uke, og ettersom de kommende dagene er ganske travle, føler jeg på meg at det kommer til å bli stress. Så vi blogges!! 


Her ser dere bladhyllen, elsker den. 


Klarte ikke å motstå disse, de lukter dødsgodt!!


Jo Nesbø + Cinnamon-mints slår aldri feil!! Vogue og elle<333 Inspirasjon x1000

Svar på spørsmål

  • 13.03.2012, 20:10

Oisann, dette hadde jeg helt glemt ut. Sorry for at jeg brukte så lang tid.. Kan du begynne å blogge litt oftere?

Det tar veldig mye tid å blogge, så det er ikke alltid jeg har tid eller gidder. Jeg er klar over at det har blitt ekstremt lite blogging nå for tiden, hehe. Bare å beklage, men det er uansett veldig kjekt å høre at dere vil jeg skal blogge mer!  

 

Leser Familien din bloggen din?

Nei, ikke mamma og pappa. Da hadde jeg blitt kjempe flau, haha.. Men har et søskenbarn som leser den da. 

 

Trives du på skolen?

Begynte jo på vidergående i høst, og trives KJEMPEbra! Har blitt kjent med veldig mange kjekke folk, pluss at vidergående er mye mer fritt enn ungdomsskolen var. Det liker jeg. 

 

Angrer du på at du valgte studiespesialiserende?

Jeg angrer ikke, fordi man har jo mange flere valg etterpå når man skal studere videre.. (Tror jeg?) Valget var jo at jeg eventuelt skulle begynne på media, jeg vet jeg hadde trivdes veldig godt der også, men tror kanskje jeg hadde blitt litt lei i lengden. Syns i grunn det er greit å bare ha foto som en hobby, vil jeg lære mer, kan jeg bare gå på kurs elns.    

 

Hva liker du å gjøre på fritiden? (annet enn å gå til byen)

Alt mulig egentlig, sånne vanlige ting liksom. Være med venner ++

 

Fremtidig yrke? 

Psykolog, uten tvil. Lære om mennesker er sykt spennende, synes jeg. Har faktisk hatt lyst å jobbe som dette siden jeg var så liten at jeg knapt visste hva yrket innebar. 

 

Hva sminke og hvilke hudprodukter bruker du til vanlig?


solpudder - guerlain, pudder - bareminerals, rouge - the body shop, øyebrynsskygge - mac, lip butter - korres, leppestift - mac, lipgloss - guerlain, mascara - isadora & macfactor, øyebrynspenn - hm.  ++    rensekrem - the body shop, ansiktsmaske - the body shop, rensekrem - loccitane.  ++

 

Favorittmat?

Sånn ulike tacogreier, blomkålsuppe og laks. 

 

Topp tre favorittblogger?

Oi, vanskelig. Tror det må bli annais, hennes blogg har jeg lest så lenge jeg husker. Fannyba sin blogg elsker jeg også, syns stilen hennes er dødsrå. Til slutt må det nok bli nora alba, hun tar så utrolig kule bilder og hun legger veldig mye i hvert innlegg. Dette er jo bare tre stk av sånn 30 blogger jeg leser da, hehe..  

 

Hvor bor du & hvilken skole går du på?

Bor i Stavanger, går på Hetland vgs. 

 

Har du mange gode venner?

JA! Jeg er så utrolig heldig med vennene mine, tror ikke det finnes bedre mennesker i hele verden, så sinnsykt glad i dem alle sammen! 

 

Har du noen gang drukket alkohol?

Jaaa.

 

Har du noen gang prøvd snus eller røyk?

Ja, det har jeg.  

 

Hva synes du om VOE, TCMN, Sophieelise og Andrea Badendyck?

VOE sin blogg leste jeg sommerferien hun begynte å bli kjent, da elsket jeg bloggen hennes, men etter det så har interessen min for bloggen bare sunket egentlig.. Den er kjedelig, rett og slett. TCMN synes jeg er veldig på det der med å vise mest mulig drøye bilder for å provosere og få lesere, noe hun tydeligvis lykkes veldig godt med. Sophieelise har veldig ærlige innlegg, hun virker som en veldig klok og reflektert jente. Andrea Badendyck virker som en veldig søt jente, liker bloggen hennes veldig godt, føler det er sånn typisk hverdagsblogg med mye bilder og lite tekst.      

 

Skal du snart få nytt blogg-design? Det du har nå er ikke så fint!

Jeg sendte faktisk mail til en sånn design-fikser og vi avtalte osv, men jeg har liksom aldri husket å sende henne bilder til header. Uuupsi.. Men ja, skal prøve å få fikset det, er selv veldig lei av slik det ser ut nå.

 

Har du virkelig en venn som heter Vildis?

Seriøst? Dette spørsmålet fikk jeg fire ganger.. Haha, nei hun heter egentlig Vilde, så det er bare et kallenavn. 

 

Hvordan får du håret ditt til å se så fantastisk ut? Hva hårprodukter bruker du?

Tusen takk! Egentlig er det ikke så fantastisk, det er utrolig slitt. Men jeg retter jo håret så og si hver dag, så da viser det ikke like godt, selv om det er rettingen som i hovedsak gjør det slitt. 
Av hårprodukter bruker jeg stort sett ikke annet enn denne pleiende kremen fra biosilk og vanlig shampoo+balsam fra the body shop. Har tenkt å kjøpe sånn olje fra maroccanoil, har hørt den er veldig bra.  

 

Favoritt tv-serie?

True blood er vel favoritten over alle favoritter, har elsket det siden første episode. Ellers liker jeg sånn alle tv-serier når jeg først har blitt "kjent" med personene som er med i den.. For tiden ser jeg alt i fra  typiske jenteserier som Revenge, Pretty Little Liars, The Lying game, Gossip girl, The secret circle til The Walking dead. 

 

Hvorfor blogger du?

Fordi jeg liker å ha noe å se tilbake på og det er kjekt å ha en plass man kan dele bilder, tekster osv.   

 

Favoritt klesbutikker?

Alle butikker egentlig, når jeg handler tenker jeg ikke så mye på hvilken butikk eller avdeling jeg er i, så lenge jeg finner ting jeg liker. 

 

Hvor mye penger bruker du i måneden?

Aner ikke! For mye til at jeg ikke har jobb, i hvertfall. Hehe.. Har utrolig lyst på jobb da, så skal begynne å søke snart. 

 

Hvor ofte er du full?

HAHAHA! Morsomt spørsmål..    

 

Hvem skaffer drikke til deg?

Hadde vært kjempesmart av meg å skrive det her, ja.  

 

Har du falsk id?

Ehhh jaaaa.. Har ikke alle det?!?!?!?! 

 

Bloggtips? 

Ta bra bilder, last dem opp slik at de blir store på bloggen, kjedelig med små bilder. Ha god rettskriving, skrive interessante tekster. Fint og ryddig design er også veldig viktig.. Tror det er hovedingrediensene for en bra blogg! 

 

Kommer du opprinnelig fra Norge? Du ser ut som en fra new York!

WOW! Hvordan visste du det? Jævla stalker.... 

 

Gamer du noen spill? Såfall hvilke?

Nei ikke for øyeblikket, men jeg har en tendens til å bli avhengig av spill på facebook. Eller jo.. Teller iPhone spill? For isåfall; DRAW SOMETHING!!! 

 

Holder du på å lese en bok nå? Hvilken? Anbefaler du en bra bok?

Holder på å lese en av Jo Nesbø, husker ikke navnet. Har egentlig hatt den i to måneder uten å begynne på den da.. Anbefaler alle bøkene til Jo Nesbø, de er fantastiske når du først har kommt et stykke i vei.  

 

Hvordan ligger du an på skolen?

Jeg kan ikke akkurat si at jeg øver så veldig mye, fordi jeg er uheldigvis en person som hater å gjøre ting jeg MÅ gjøre. Men jeg skal jo bli psykolog, så trenger jo gode karakterer. Jeg skjerper meg i tredje klasse..... 

 


 

familiebursdag

  • 12.03.2012, 18:56

I går var det feiring for Oda (som ble 18år!!!) og Ask! Jeg blir så deppa over at jeg har bursdag i desember, så det er jo sånn to år til jeg blir 18... Men uansett, det var veldig koselig å se familien igjen og vi spiste supergod lasagne. Noen bilder fra gårsdagen: 

 

Ellers har jeg hatt en veldig fin helg, bursdag til Ida på fredag og tacokveld på lørdag! Kooos :-) På fredag hadde jeg på meg de nye JC' skoene, trodde jeg skulle dø. Fikk supervondt i føttene, og når jeg i tillegg måtte gå på brosteinen i sentrum og løpe til bussen.. Fyfaen! Men det er jo bare en vanesak, gleder meg til den dagen jeg er superpro til å gå i høye hæler. Snakkes! 

jeffrey campbells!!!!!

  • 06.03.2012, 18:48

Skoene er: PERFEKTE! Jeg er: LYKKELIG! ♥ Wow, tror det er sånn første gang jeg bestiller noe fra nettet som jeg er 100% fornøyd med. Størrelsen var bra, de var megabehagelige å gå i og de så fine ut på, i'm in love!! 

 


På dette bildet er fargen på skoene mest realistisk!  
Tok litt av med mange bilder, haha. Hva synes dere om skoene? 

langhelg

  • 03.03.2012, 23:55

Hei blogglesere! :-) 

 

I går hadde vi fri fra skolen fordi vi skulle samle inn penger til inntekt for Malawi, det var sykt herlig å ha fri, ettersom vi har hele helgen til å samle inn pengene på. Jeg og Vildis laget god frokost, så gikk vi til byen med Ebba og Emil. Herregud, jeg virkelig elsker helg. Okei lol, hvem gjør ikke det liksom? Hehe. 

 

Jeg har blitt veldig glad i å lage ting selv i det siste, så når jeg og Sondre var i byen i dag kjøpte jeg inn en del perler til armbånd. Gleder meg til å se resultatet! Nå skal jeg se den nyeste episoden av Revenge, favorittprogrammet mitt, anbefales på det sterkeste. Ellers har jeg hatt en veldig rolig kveld, sitter nemlig barnevakt for lillebror. Snakkes!


Søteste jenta!! Peppermynte-te, himmelsk. 

keep it classy

  • 01.03.2012, 19:53 

Rødt er en farge som i mine øyne alltid vil være fin når det kommer til lepper og negler! Jeg virkelig elsker når jenter bruker den fargen, det ser veldig elegant og voksent ut. Det tar seg bra ut med nesten alle slags antrekk også, noe som er et stort pluss. Riktignok er det pastellfarger som er på mote når det kommer til sminke og klær denne våren, men jeg tror det kan bli litt kjedelig i lengden.

laJuni

Du kan kontakte meg på: Juni@lyse.net

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits