Juni Halseth Stenberg

fantastisk dag i trekket

  • 27.02.2013, 17:20

Tidlig i morges tok vi bussen til Stavtjørn, hvor vi sto i trekket med skolen. Det var utrolig kjekt å stå på slalom der og solen skinte perfekt. Jeg og kristin hadde dessverre et lite(stort) uhell i toppen av bakken på det bratteste partiet.. Snowboardet hennes kjørte over den ene slalomskien min, slik at vi begge ble dratt inn mot midten og jeg endte opp med å bare stå på en fot. Vi datt jo selvfølgelig av trekket og det var for bratt til at vi kunne bevege oss noen plass. Sykeste jeg har vært med på, men heldigvis fikk de stoppet trekket og så kom det to helter på snøscooter og reddet oss.  

 

Nå er jeg sliten og trøtt, så skal bare øve litt til en prøve og se the walking dead. Tenkte å legge meg kjempetidlig i dag, men tviler på at det skjer. 
lang frokost

  • 15.02.2013, 12:22

Noe jeg elsker med vinterferie er lange, late og koselige morgener! Har nettop spist en herlig frokost med varme rundstykker og kakao, perfekt. I dag skulle jeg egentlig opp i slalombakken med familien, men på grunn av dårlig vær og mye vind, så dropper vi det. Heldigvis skal jeg møte Lilja og Tina i byen litt senere, så det blir kos. 

litt nytt

  • 13.02.2013, 22:16

genser og smykke fra bik bok, lommebok fra chloé (kjøpt på geddon), leppestift fra mac - party parrot

Er så fornøyd med dagens innkjøp!! ♥ Leppestiften er en av de nye de har fått inn og jeg var så heldig at jeg fikk tak i den siste. Fargen er helt matt og sitter på kjempelenge, noe jeg virkelig elsker med mac sine leppestifter. Genseren er oversized, utrolig myk og herlig, veldig fin til fargerike bukser. Dagens desidert beste kjøp var lommeboken, elsker den nydelige blåfargen. Jeg får alle de viktige tingene oppi, slik som penger, mobil og nøkler. Trengte ny lommebok, siden den forrige ble stjålet/mistet..  

koselig dag

  • 13.02.2013, 21:59

Heisann! :-) Nå har jeg kommet hjem fra en liten shopping- og cafetur med Lilja. Vi var på tastasenteret, hvor det overraskende nok var veldig lite folk.. Vi spiste på jordbærpikene for første gang, og må si vi ble utrolig fornøyde med maten og alt. Lilja fant en nydelig blazer fra by malene birger som hun kjøpte og jeg tror aldri jeg har sett en blazer med finere snitt før, wow sier jeg bare. 

 

Tidligere på dagen shoppet jeg også med mamma, så hele dagen min har jeg trasket fra butikk til butikk, haha. Har funnet noen veldig fine ting, som jeg viser dere senere. Blandt annet en dødsfin, stor og mørkeblå lommebok fra chloéKyllingpasta og hvitløksbrød.. NAM!!

interiørglede

  • 12.02.2013, 23:27

Nå har jeg sittet å sett på interiør til rommet mitt i mange timer. Det er så utrolig mye fint at jeg måtte lage en collage, slik at jeg ikke glemmer alt jeg har sett på, haha.. Det går jo særlig mye i hvitt og lyse farger, men det er vel det som passer best til soverom. Jeg klarer ikke å vente til jeg får dekorere mitt eget hjem, kommer til å bli så herlig å kunne velge alt selv.

 

Lampen er fra et merke som heter "Kartell" og dere har sikkert sett den før? Herregud den er helt perfekt. Bare synd den koster over 2000kr og ikke passer inn på rommet mitt.. Inntil videre får jeg bare drømme om den, men så fort jeg flytter ut skal den kjøpes. 

tur i solskinnet

  • 12.02.2013, 15:17

Heihei! Ute er det skikkelig fint vær, ser nesten ut som vår, men det er iskaldt. Jeg og Vilde gikk nettop en tur med den søte hunden hennes, Zalo. Så nå skal jeg straks fire timer på jobb.. Prøver å ta så mange vakter som mulig nå før Berlin og London, vil ha masse penger til shopping hehehe.. 

vilde sin genser bik bok, min genser acne

oransje detaljer

  • 11.02.2013, 20:13

Jeg er hele tiden på jakt etter lekre armbånd som passer til klokken min, og i dag fant jeg to flotte i vårens it-farge; oransje. Kombinasjonen av oransje og gull er nydelig, blir også veldig fint til sommebrun hud. Gleder meg til å bruke armbåndene masse fremover!!
curly hair

  • 10.02.2013, 00:38

Heeei! I dag har jeg vært på jobb og så var jeg på tapaskveld hos Kristin, kooosi. Og nå har vi VINTERFERIE!!!!!! Herregud så herlig, skal bare slappe av hele uken.  

 

Har funnet ut at jeg må bli mye mer kreativ når det gjelder hårfrisyrer. Vanligvis retter jeg håret, så henger det bare der liksom.. Det er jo fint, men man blir jo lei av det i lengden. Skal se litt på hårfrisyrer på youtube nå, særlig fletter - for det er jeg elendig til. Ooog under her er håret mitt i dag:goood natt

  • 07.02.2013, 22:21

Heihei! Har endelig blitt frisk etter en hel uke med influensa, helt forferdelig.. Det er sykt mange som har det for tiden, så jeg var nesten sikker på at jeg kom til å få det. Nå skal jeg snart legge meg, må bare drikke opp teen min og lakke neglene hehe.. Klarer ikke å gå uten neglelakk! Snakkes :*

laJuni

Du kan kontakte meg på: Juni@lyse.net

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits