Juni Halseth Stenberg

veldig glad

  • 29.02.2012, 18:42

Hei dere!! Jeg må blogge raskt nå, må rekke å brette klær før jeg og Vildis skal pumpe jern på Elixia.. Men uansett, i går bestilte jeg hjem noe jeg har hatt lyst på utrolig lenge; Jeffrey Campbells! Jeg får dem i lysebrun, noe som blir helt nydelig til våren. Jeg satt i en time nå nettop og bladde i gjennom bilder av skoene på google, hehe obsessed. Trykket jo selvfølgelig på at pakken skulle sendes i ekspress-fart, så jeg mottar skoene om bare 5-6 dager!! Er bare jævlig redd for at jeg har bestilt feil størrelse eller noe, hadde vært veldig standard meg.... 

Hjelp.... Stort bilde!Nå spiser jeg jordbær, sunt og godt. Vi bloggggessss!

yesterday

  • 27.02.2012, 15:50

Har hatt en veldig fin vinterferie, så var litt kjipt å starte på skolen i dag. Kjekt å se folk igjen da, og vi så film i alle timene så dagen gikk veldig fort. Etter skolen var jeg så flink at jeg ryddet og brettet alle klærene mine. Det var utrolig deilig å endelig få gjort det, er det noe jeg hater så er det å brette klær.. Ikke er jeg flink til det heller, men resultatet ble brukbart, haha. 

 

I går var jeg ute med Ebba, Emil, vilde og Sondre i det fine været, herlig. Så her er noen bilder som ble tatt:

solfylt dag i byen

  • 21.02.2012, 17:45

Heihei! 

 

I dag har det vært SÅ fint vær!! Humøret har virkelig vært på topp. Jeg og kristin var i byen, hvor vi møtte HK og Vildis. Jeg fikk kjøpt meg selvutløser-fjernkontroll til kameraet og noen gensere. Senere var jeg på Elixia, og fikset nytt medlemskap! Herlig å endelig kunne trene på senter igjen, har savnet det. 

 

Nå skal jeg se gossip girl og powernappe, er av en merkelig grunn veldig trøtt.. Senere skal jeg nok en tur ned til Ebba, ettersom hun kommer hjem fra Sverige i dag!! Under er noen bilder fra i dag, vi snakkes! 

DIY - studs

  • 21.02.2012, 00:21

Nå har jeg brukt hele kvelden til å feste studs til dongerijakken min! Synes resultatet ble ganske bra, selv om jeg ikke var så utrolig nøye med å feste studsene på rekke.. Hehe. Er egentlig utrolig kjekt å lage ting selv, man får det seende ut akkurat slik man selv ønsker + ingen andre har helt likt.

 

Mens jeg laget jakken koste jeg meg med bringebær! Haha gleder meg så mye til sommer, at jeg gjør alt for at det skal føles litt mer sommerslig. Bare bad for meg at det eneste man ser på himmelen for tiden, er snø eller regn.. Klager ikke alstå.... Nå skal jeg lese costume før jeg flyr til drømmeland! I morgen blir det tidlig opp for å dra til byen med Kristin, og senere skal jeg på møte for å melde meg inn i Elixia igjen!! Forstår ikke hva jeg tenkte på da jeg meldte meg ut, men en ting er sikkert, denne gangen skal jeg trene mye oftere. 

NATTA kjære lesere! :*

kjærleik

  • 14.02.2012, 23:29

 Happy valentine! 

 

Dagen har jeg tilbrakt som en vanlig ukedag, ikke noe looove her.. HAHAA! Neida, men som jeg leste på twitter i dag "Valentine's - for deg som liker romantikk på kommando". Kan si meg ganske enig i det egentlig, men det er jo selvfølgelig megakoselig å ha en slik dag, da.. Så lenge man bare husker å vise at man er glad i dem rundt seg, resten av dagene i året også! 

 

I studieøkten på skolen i dag, tok jeg og Vildis turen nedom fretex. Jeg lager meg alltid sånne bilder i hodet om hvor utrolig mye kult jeg kommer til å finne, men synet jeg møter når jeg faktisk kommer inn i butikken lever aldri helt opp til forventningene mine, desverre.. MEN, i dag fant jeg en dødskul lys dongerijakke!! For å gi den det lille ekstra, skal jeg feste nagler på den, men panduro får ikke inn nagler før om sånn to uker. Tror nok resultatet blir veldig bra til slutt i hvertfall, skal selvfølgelig vise det til dere her på bloggen! 


Under her ser dere så vidt dongerijakken! Kjøpte også en random foundation, hehe.. Er så heldig at jeg har fått denne parfymen av mamma, siden hun mente den var for søt i lukten for henne. kunne ikke passet meg bedre, for virkelig; jeg elsker den!

 

XOXO :P:P

 

 

nye conveeerse

  • 10.02.2012, 17:47

GOD HELG!! 

 

Var nettop en liten tur i byen etter skolen fordi jeg skulle hente noen sko. Jeg er med i en genial gruppe på facebook som kalles "bytte-gruppen" med over 1000 medlemmer! Gruppen går ut på at man selger og kjøper klær, sko, smykker, ting osv. Jeg har allerede kjøpt en krøll-stav og nå disse fine, ubrukte converse skoene, er skikkelig fornøyd. Hele konseptet fungerer utrolig bra, finner hele tiden mye fint jeg kunne tenke meg! 

 

Jeg vet ikke helt hva kvelden bringer, men tror den blir veldig bra! Skal i hvertfall overnatte hos Kristin.  

Men nå må jeg spise middag, adios!   

 
Blir herlige til våren!

ny plan

  • 09.02.2012, 22:23

 

HEIHEI!! Lenge siden.... Ooops my bad! :)

 

Husker ikke sist jeg blogget, men kan forsikre dere om at jeg har gjort mye kjekt siden sist, haha! Neida, bare gjort lekser og slikt.. Okei, skulle faktisk ønske jeg var ti hakk flinkere til å gjøre lekser, øve på prøver osv. Føler at hele fremtidsplanen min står i fare og ettersom min plan B, er den samme som alle andre jenters; gifte seg med en rik mann.. Er jeg stygt redd for at det ikke er nok rike business-menn der ute til oss alle. Konklusjon; Tjen dine egne penger! Heeeeh.. Dagens visdomssetning det der. Men joda, kanskje på tide med en ny plan? 

 

Fra det ene til det andre; herregud som jeg gleder meg til vinterferie nå, vet ikke om jeg har rett, men tror vi bare har en uke igjen på skolen (???!!!!!!) Isåfall; WIHU! Det beste av alt er jo at påskeferien kommer nesten rett etter, så er det mange fridager i mai og før vi vet ordet av det så er det sommerferie!! Jeg er vel ikke den eneste som dagdrømmer om sol, sand mellom tærne, brunfarge, sene kvelder og tørr asfalt? 

 

Nå legger jeg meg, natta! ♥ Svar på spørsmålsrunden kommer om ikke alt for lenge, må bare legge inn litt bilder osv. Og ps, bildet i midten er kraftig overredigert, jeg lekte meg litt i photoshop. Hihi.  

laJuni

Du kan kontakte meg på: Juni@lyse.net

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits