Juni Halseth Stenberg

trening

  • 30.01.2013, 22:15

Bloggere har jo veldig stor innflytelse på leserne sine, både på godt og vondt. Nå for tiden har dere sikkert fått med dere at det er trening og kosthold som er den store trenden på så og si alle de store bloggene. Dette er jo supert!! Det er nok noe av det beste man kan bli påvirket av, for det er jo virkelig bare positivt. Man har så utrolig mye å tjene på å være mye i bevegelse og å spise sunt og regelmessig. Så denne retningen er uten tvil bedre enn solarium- og extensions- trendene. Selv om det selvfølgelig ennå er mye av de siste punktene også.. Haha! 

 

Jeg og Kristin har virkelig fått sansen for spinning. I dag var vi på spinning med intervaller, veldig slitsomt og megakjekt. Visste dere at man blir lykkelig av trening? Det er faktisk 100% sant, fordi kroppen skiller ut Endrofiner. Dette er et hormon som gjør deg glad, avslappet og lattermild. Visst du ønsker å lese mer om det, så kan du trykk her! Det er ganske spennende å lese om. Måtte selvfølgelig kjøpe meg rosa drikkeflaske da!! Og se så fint mobildekselet er, loooove it. 

bilder fra bursdag

  • 28.01.2013, 23:22

Som sagt var jeg i 18årsdag til Charlotte på lørdag, utroooolig morsomt. Først møtte jeg Ida i byen og jeg var veldig bekymret for hvordan jeg skulle komme meg av bussen i mine syke hæler, men heldigvis klarte jeg meg uten så alt for mange blikk fra fremmede. Vel fremme møtte vi alle de fantastiske jentene, for en godgjeng altså. Vi spiste god mat og Charli fikk mange fine gaver. Senere kom det noen flere folk og kvelden fløy forbi! Vi hadde det kjempegøy alle sammen, så vellykket :-) 

 

Bildene jeg tok med kamera ble forferdelige, så dere kan få en smakebit gjennom iphonebilder!reisegaver

  • 28.01.2013, 22:24

Mamma og tante har vært ute å reist i en uke nå, så da de kom hjem på lørdag fikk jeg mye fint. Elsker spesielt Michael Kors dekselet og de nydelige skoene fra Zara. Mamma kjøpte også mange nye neglelakker som jeg gleder meg til å prøve!! 


god heeeelg

  • 25.01.2013, 16:15

Hei dere! Nå er det endelig helg og jeg har helt fri fra jobb også. Skal nytes altså! Senere kommer Vilde bort hit, tror bare vi skal se noen filmer elns. I morgen blir det 18årsdag til søte Charlotte, det blir utrolig kjekt. Holder på å stresse med å finne et passende antrekk, men tror jeg er sånn noenlunde i mål nå. Eneste problemet er at jeg ikke klarer å gå på skoene jeg skal ha på at all.. De har liksom bare stått til utstilling på hylla det siste året. Wish me luck! 

 

Ellers meldte jeg meg inn i Elixia for tredje gang forrige uke. Denne gangen klarer jeg forhåpentligvis å holde treningen gående i lang tid fremover, til tross for de andre gangene jeg har vært medlem.. Har jo Kristin som min treningspartner og vi klarer virkelig å pushe hverandre, samtidig som jeg elsker å trene med henne. Når jeg reiser til London skal jeg også kjøpe med meg masse fargerikt treningstøy. Dere vet jo at knæsje neonfarger stjeler fokus fra ansiktet, og da altså hindrer folk fra å se mitt usminkede, rødsprengte og utslitte ansikt under treningen!! Genialt. 

 

Håper alle koser seg i dag!! ♥ Snakkesendelig helg

  • 12.01.2013, 00:19

Så utrolig godt med helg! Skal på jobb i morgen da, men ikke mer enn seks timer. Nå har jeg vært "barnevakt" for lillebroren min, så har hatt en chill fredgskveld med costume, serier og jordbær. Planen var egentlig å se Idol, men glemte det selvfølgelig. Det er derfor jeg aldri ser på tv lengre; klarer ikke å forholde meg til faste sendetider. Verdensproblem ja. 

 

Nå skal jeg se serien Girls, hvor vi får et innblikk i en veldig uglamorøs hverdag i New York. Natta!
innkjøp - the body shop

  • 10.01.2013, 21:56

God kveld! Denne uken har gått så utrolig fort, perfekt egentlig. Gi meg sommer nå!! I dag har jeg sett tv-serier, slappet av og vært å shoppet litt. Har jo gitt meg selv shopping-forbud nå før jeg skal til Berlin og London, men på The Body Shop hadde de så mange herlige produkter på salg. Tror jeg betalte sånn 500kr, men det skulle egentlig kostet over det dobbelte. Alt er jo nyttige produkter, så jeg har gjort et bra kupp i dag altså.. Parfymen er en av de beste jeg har kjent på lenge. Den heter Cherry blossom og lukter så søtt og godt. 


 


Bildene over er fra i fjor vår/sommer. Savner å kunne slenge på meg dongerijakke og solbriller!!! 

room details

  • 08.01.2013, 12:14

Har fått noen nye ting på rommet den siste tiden, så tenkte å vise dere disse grenene som skal forestille japanske kirsebærtrær. Jeg fant dem på Indiska i jobbpausen her om dagen og falt for dem med en gang. Nå har de fått en fin plass i en gjennomsiktig glasskrukke på hylla mi. DE ER SÅ FINE!! Var også innom Norli for å se om de hadde fått inn Beauty av Lauren Conrad, men ser ut som den er utsolgt i hele Stavanger.. Jeg fant derimot boken Style, som ble utgitt før Beauty. Utrolig kjekk bok å bla i når jeg mangler inspirasjon i klesveien. 

 

Noen bilder:

hekta på kino

  • 08.01.2013, 01:12

Heihei! ♥ Det er så deilig med et nytt år og en helt frisk start. Snart går det også mot lysere tider, noe som absolutt trengs for at jeg ikke skal gå i hi. Noe jeg har lyst til hver eneste morgen når jeg venter på bussen i enten ekstrem kulde eller regn som ødelegger hårfrisyren.. 

 

Noe som alltid muntrer meg opp på denne tiden av året er å se på andres lykkelige liv. Da snakker jeg selvfølgelig om på kinolerretet! Okei, kanskje jeg tok litt vel hardt i da jeg sa lykkelig, men det ender jo stort sett godt i alle filmer.. Jeg var på kino både i går og i dag, men kvaliteten på filmene var rake motsetninger. Historien om Pi og To dager i New york var filmene.

 

Den første, som jeg så med Sondre i går, var utrolig rørende, trist og orginal. Anbefaler at alle går og ser den!! To dager i New york derimot.. Forferdelig kjedelig, med null spenningskurve. Vi gikk ut fra salen før den var ferdig, fordi jeg og alle de fem andre jentene jeg var med ikke følte vi kunne sløse mer av livet vårt på den. Det kjekkeste i filmen var liksom å se når de filmte rundt i selve byen, fordi New York i seg selv er jo fantastisk. 


Bilder av meg og Sondre før kinoen i går. 

nye armbånd

  • 03.01.2013, 22:42I dag har jeg kjøpt to nye armbånd som passet perfekt til klokken min. Begge to er fra gina tricot! Visst dere ser nøye på det armbåndet i midten, så legger dere merke til at det er mange kjempesmå hodeskaller, dødskult. 

 

Bildet er tatt med instagram, der heter jeg @junik. 

laJuni

Du kan kontakte meg på: Juni@lyse.net

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits