Juni Halseth Stenberg

interiørglede

  • 12.02.2013, 23:27

Nå har jeg sittet å sett på interiør til rommet mitt i mange timer. Det er så utrolig mye fint at jeg måtte lage en collage, slik at jeg ikke glemmer alt jeg har sett på, haha.. Det går jo særlig mye i hvitt og lyse farger, men det er vel det som passer best til soverom. Jeg klarer ikke å vente til jeg får dekorere mitt eget hjem, kommer til å bli så herlig å kunne velge alt selv.

 

Lampen er fra et merke som heter "Kartell" og dere har sikkert sett den før? Herregud den er helt perfekt. Bare synd den koster over 2000kr og ikke passer inn på rommet mitt.. Inntil videre får jeg bare drømme om den, men så fort jeg flytter ut skal den kjøpes. 

goood natt

  • 07.02.2013, 22:21

Heihei! Har endelig blitt frisk etter en hel uke med influensa, helt forferdelig.. Det er sykt mange som har det for tiden, så jeg var nesten sikker på at jeg kom til å få det. Nå skal jeg snart legge meg, må bare drikke opp teen min og lakke neglene hehe.. Klarer ikke å gå uten neglelakk! Snakkes :*

room details

  • 08.01.2013, 12:14

Har fått noen nye ting på rommet den siste tiden, så tenkte å vise dere disse grenene som skal forestille japanske kirsebærtrær. Jeg fant dem på Indiska i jobbpausen her om dagen og falt for dem med en gang. Nå har de fått en fin plass i en gjennomsiktig glasskrukke på hylla mi. DE ER SÅ FINE!! Var også innom Norli for å se om de hadde fått inn Beauty av Lauren Conrad, men ser ut som den er utsolgt i hele Stavanger.. Jeg fant derimot boken Style, som ble utgitt før Beauty. Utrolig kjekk bok å bla i når jeg mangler inspirasjon i klesveien. 

 

Noen bilder:

ikea :):):):)

  • 04.10.2011, 19:48

ELSKER IKEA!!! Bare gå rundt å kikke og kjøpe med seg ting hjem som man egentlig ikke trenger, eller allerede har. Kom nettop inn dørene med hendene fulle av herligheter fra IKEA. Jeg gleeeeder meg så mye til å innrede mitt eget hus eller egen leilighet, selv om det kanskje hadde vært greiest visst møblene skrudde seg sammen av seg selv. Ser jo for meg hvordan møblene hadde blitt dersom jeg skulle skrudd dem sammen.. For å si det slik; Et sminkebord hadde blitt séende ut som en gravkiste.     

 

Nå skal jeg øve litt på geografi! Tror egentlig jeg bare tok turen til IKEA for å slippe det, da. Jeg kommer til å få 2'er.... Bra førsteintrykk til læreren, ja! Åååååh jeg hater prøver. Skulle ønske jeg var verdens mest pliktoppfyllende person, som liksom bare tvingte meg selv til å gjøre "det som er best for fremtiden". 

 

laJuni

Du kan kontakte meg på: Juni@lyse.net

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits