Juni Halseth Stenberg

innkjøp fra oslo

  • 04.11.2013, 16:20

I helga var jeg i Oslo for å se Bruno Mars!! For en utrolig kjekk og etterlengtet helg, savner alt allerede. Reiste dit med Kristin og Tina, vi hadde det så koselig. Tenkte å lage et annet innlegg med litt bilder og litt mer detaljert hva vi gjorde osv. Hadde dessverre ikke med kameraet. Jeg hadde bare et kvarter til å pakke etter skolen før flyet gikk på fredag, så blir bare mobilbilder haha. Her skal jeg i hvertfall vise dere hva jeg kjøpte.


Smykke fra Zara, ansiktsrens/maske fra The Body Shop, solpudder fra NARS (farge - cádiz), leppestift fra The Body Shop (farge - 225), genser fra h&m, genser fra Bik bok.. To ting jeg ikke fikk bilde av var en superfin, grønn jakke med skinnarmer fra h&m og en hårdonut fra Accessorize. 

nytt fargerikt treningstøy

  • 11.10.2013, 19:39

Denne høstferien har vært såå rolig og kos, men har uheldigvis gått alt for fort unna. Siden sist har jeg vært på jobb et par dager, sovet over hos Vilde to ganger, øvelseskjørt en del, vært på cafe osv. I dag var hele familien på fjelltur, veldig herlig å være ute i naturen. I går var jeg og pappa på xxl og kjøpte noen nye treningsklær til meg. Det trengte jeg virkelig, så nå er planen å bli skikkelig rutinert på Elixia. 

 

At the moment skal jeg snart møte Vilde for å gå bort til kristin en tur, vet ikke helt hva vi skal, men sikkert bare slappe av. Merker det er digg med helg selv om vi har ferie!! Vil ikke begynne på skolen på mandag, herregud. Vi har så alt for masse prosjekter og innleveringer for tiden, ææh. 
Fine sko, ikke sant? Planen var egentlig nike free run, men de var ikke gode til foten min at all. Så det ble heller disse herlighetene i en sykt fin rosa-peach fargekombinasjon. Modellen heter nike dual fusion run 2. 

litt nytt

  • 13.02.2013, 22:16

genser og smykke fra bik bok, lommebok fra chloé (kjøpt på geddon), leppestift fra mac - party parrot

Er så fornøyd med dagens innkjøp!! ♥ Leppestiften er en av de nye de har fått inn og jeg var så heldig at jeg fikk tak i den siste. Fargen er helt matt og sitter på kjempelenge, noe jeg virkelig elsker med mac sine leppestifter. Genseren er oversized, utrolig myk og herlig, veldig fin til fargerike bukser. Dagens desidert beste kjøp var lommeboken, elsker den nydelige blåfargen. Jeg får alle de viktige tingene oppi, slik som penger, mobil og nøkler. Trengte ny lommebok, siden den forrige ble stjålet/mistet..  

laJuni

Du kan kontakte meg på: Juni@lyse.net

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits