Juni Halseth Stenberg

oransje detaljer

  • 11.02.2013, 20:13

Jeg er hele tiden på jakt etter lekre armbånd som passer til klokken min, og i dag fant jeg to flotte i vårens it-farge; oransje. Kombinasjonen av oransje og gull er nydelig, blir også veldig fint til sommebrun hud. Gleder meg til å bruke armbåndene masse fremover!!
curly hair

  • 10.02.2013, 00:38

Heeei! I dag har jeg vært på jobb og så var jeg på tapaskveld hos Kristin, kooosi. Og nå har vi VINTERFERIE!!!!!! Herregud så herlig, skal bare slappe av hele uken.  

 

Har funnet ut at jeg må bli mye mer kreativ når det gjelder hårfrisyrer. Vanligvis retter jeg håret, så henger det bare der liksom.. Det er jo fint, men man blir jo lei av det i lengden. Skal se litt på hårfrisyrer på youtube nå, særlig fletter - for det er jeg elendig til. Ooog under her er håret mitt i dag:endelig helg

  • 12.01.2013, 00:19

Så utrolig godt med helg! Skal på jobb i morgen da, men ikke mer enn seks timer. Nå har jeg vært "barnevakt" for lillebroren min, så har hatt en chill fredgskveld med costume, serier og jordbær. Planen var egentlig å se Idol, men glemte det selvfølgelig. Det er derfor jeg aldri ser på tv lengre; klarer ikke å forholde meg til faste sendetider. Verdensproblem ja. 

 

Nå skal jeg se serien Girls, hvor vi får et innblikk i en veldig uglamorøs hverdag i New York. Natta!
innkjøp - the body shop

  • 10.01.2013, 21:56

God kveld! Denne uken har gått så utrolig fort, perfekt egentlig. Gi meg sommer nå!! I dag har jeg sett tv-serier, slappet av og vært å shoppet litt. Har jo gitt meg selv shopping-forbud nå før jeg skal til Berlin og London, men på The Body Shop hadde de så mange herlige produkter på salg. Tror jeg betalte sånn 500kr, men det skulle egentlig kostet over det dobbelte. Alt er jo nyttige produkter, så jeg har gjort et bra kupp i dag altså.. Parfymen er en av de beste jeg har kjent på lenge. Den heter Cherry blossom og lukter så søtt og godt. 


 


Bildene over er fra i fjor vår/sommer. Savner å kunne slenge på meg dongerijakke og solbriller!!! 

nye armbånd

  • 03.01.2013, 22:42I dag har jeg kjøpt to nye armbånd som passet perfekt til klokken min. Begge to er fra gina tricot! Visst dere ser nøye på det armbåndet i midten, så legger dere merke til at det er mange kjempesmå hodeskaller, dødskult. 

 

Bildet er tatt med instagram, der heter jeg @junik. 

110% nydelig

  • 24.12.2012, 00:09

sequins

 

 

 

 

 

 

 

beauty 
laJuni

Du kan kontakte meg på: Juni@lyse.net

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits