Juni Halseth Stenberg

helgens festligheter

 • 24.10.2013, 21:00

Hallo!! Fortalte jo i forrige post at jeg skulle i bursdag og sånn. Det var utrolig kjekt og minnet ganske mye om en hjemmefest, noe som jeg har savnet ganske mye etter at vi begynte å gå på byen. Herlig kveld med meget herlige mennesker! Poster noen crappy mobilbilder til dere, hihi.

Denne uken har vi laget side til russebilen vår på facebook. Hakuna MaTitties 2014!! Vi hadde litt problemer med noen som hadde nesten likt navn som oss, men vi var så heldige at de byttet. Herregud, russetiden blir så bra. Vi har også fått laget tidenes logo, den er bare helt perfekt! Klarer faktisk ikke å vente til vi skal begynne å fikse vår kjære russebil og få opp logoen på både bilen og russejakkene våre. 

ubeskrivelig med helg

 • 18.10.2013, 19:08

Tviler på at jeg er den eneste som synes det er megaDIGG med helg nå? Denne uken har gått i ett, har ikke hatt en eneste time til overs.. Puhh håper jeg klarer å finne litt tid til å slappe av i helga. Skal i hvertfall gjøre mye kjekt i kveld og i morgen. Kristin-besti blir 18 år i dag!! Jeg og Vilde hadde laget en stor plakat med bilder og hilsner pluss en bursdagskake som vi kom med på døren hennes i morges. Hun ble kjempeglad! Så i kveld skal vi ha en rolig feiring sammen, men hun feirer den ikke skikkelig før neste helg.

I morgen er det bursdagsvors for Stine , så da blir det byen etterpå. Hahahha er så herlig at Kristin endelig kan være med oss på byen, blir en magisk kveld uten tvil. Nå skal jeg lese litt i Det nye, før jeg skal fikse meg og dra bortover til Kristin. Håper dere har en fin kveld!!

lørdag er best

 • 12.10.2013, 15:47

Hei, har dere hatt en fin lørdag så langt? Jeg har gått i gjennom tusen uleste mail og fått gjort litt nyttige, men kjedelige småting. Lørdag er bra uansett det, hahaha. Nå er det bare 60(!!) dager til jeg blir 18år, jeg gleder meg veldig mye for å si det slik. Er heller ikke lenge til jeg, kristin og Tina tar turen til Oslo for å gå på konsert med Bruno Mars. Det blir såå bra!! Er så mye kjekt som skjer fremover, ikke minst JUL 

 

I kveld skal jeg ut, det blir morsomt. Føler det er kjempelenge siden sist, selv om det bare er to uker siden, hehe. Håper dere også koser dere i kveld! 
søndag og høst

 • 06.10.2013, 17:18

Hallo! Er det en dag jeg liker mer og mer etter at jeg fikk jobb, så er det søndag. Det er faktisk ofte den eneste dagen i hele uka jeg ikke går på skole eller jobb. Nå på høsten er det bare så herlig å kose seg inne på et varmt rom med masse puter og pledd, samtidig som man har tent stearinlys og ser på serier. Breaking bad i mitt tilfelle. Har noen av dere sett den serien? Herregud, den anbefales. Lenge siden jeg har vært så positivt overrasket av en serie. Den er liksom spennende, trist, skummel og alt på samme tid. 

 

Nå drikker jeg verdens beste jordbærsmoothie. Lettvint, sunt og godt! I dag har jeg vært en tur innom Leopoll, som jeg passer på for mamma som er i Bergen. Favorittpusen min det der. Senere skal jeg og Vilde på kino å se Gåten Ragnarok. Har hørt at den skal være veldig bra, så gleder meg. Haha, for kun et par dager siden var jeg også på kino, med Kristin. Da så vi We're the Millers! Veldig morsom film, anbefales visst man ønsker å se noe underholdene.   HØSTFERIE

 • 04.10.2013, 16:39

Ahh, nå har jeg fri i en uke!! Kan ikke beskrive med ord hvor herlig det føles. Litt sykt å tenke på at neste ferie er juleferie. Da har vi allerede gått et halvt år ferdig av det siste året på videregående. Jeg gruer meg egentlig til å være ferdig med grunnskolen.. Plutselig kommer det bare tusen valg og avgjørelser man må ta. Visst alt går etter mine planer, skal jeg jobbe et halvt år først og så ta et semester i New York med Gateway college. Etter det håper jeg at jeg kommer inn på arkitekthøgskolen i Bergen eller Oslo. Så fremtiden ser jo lys ut da!! :)))

 

Nå sitter jeg og drikker vann med lime og isbiter. Min nye addiction!! SÅ godt! 

What's in my bag?

 • 02.10.2013, 16:15
1. Min kjære MacBook med Marc by Marc Jacobs etui - Etuiet er superfint og beskytter dataen utrolig godt, elsker det. 

2. Briller fra United colors of benetton - Jeg har elendig syn, men uheldigvis glemmer jeg brillene hjemme veldig ofte.

3. Penalhus fra Victorias secret - I penalet har jeg penner, blyanter og farger (+ lipgloss og neglelakk) 

4. Småting: tangle teezer, nøkler, tyggi, leppestifter -  Alle disse tingene er jeg helt avhengig av å alltid ha tilgjengelig.

5. Drikkekopp fra Starbucks - Prøver å drikke mye vann i løpet av skoledagen, så denne er veldig praktisk. 

6. Notatblokk - Blokken har sånne skilleark i mellom sidene, så den kan brukes til flere fag, helt perfekt. 

7. Lommeboken min fra  Marc by Marc Jacobs - Liten og grei, her oppbevarer jeg bankkkort, busskort, kaffekort osv.

8. Min kjære og høyt elskede iPhone - Mobilen bruker jeg gjennom hele dagen (litt for mye), klarer meg ikke uten. 

9. Lite speil fra Victorias secret - Herlig å ha når man vil sjekke hvor stygg man har blitt i løpet av en skoledag, hahaha. 

påskeferie!!

 • 22.03.2013, 22:44

Det er så ubeskrivelig deilig å endelig ha ferie!!! Jeg skal på jobb noen dager, men så lenge jeg slipper skole er jeg mer enn fornøyd. Det er heller ikke lenge til London, det er nemlig rett etter påskeferien. Vi bestilte så sent at de bilettene vi ville ha var utsolgt, så da ble det etter ferien haha.. Ikke at jeg har noe i mot det da. Har planer om å kjøpe en ny designerveske som jeg har hatt lyst på kjempelenge, klarer nesten ikke å vente! Iiiiik.. 

 

Skal prøve å få blogget litt mer denne uken, siden det har vært så dårlig på bloggfronten den siste tiden. Lovte jo også å vise innkjøp fra Berlin, men det dropper jeg, fordi alt ligger allerede på forskjellige plasser og noe er til vask, så jeg klarer aldri å få tatt bilde av alt haha.. GOD PÅSKE!! :-)

4 siste bildene mine på instagram.. Ikke at det har noe med resten av innlegget å gjøre. Bilde av meg/ yogurt heaven som endelig har kommet til stavanger/ strawberry daiquiri fra Berlin/ del av rommet mitt! fantastisk dag i trekket

 • 27.02.2013, 17:20

Tidlig i morges tok vi bussen til Stavtjørn, hvor vi sto i trekket med skolen. Det var utrolig kjekt å stå på slalom der og solen skinte perfekt. Jeg og kristin hadde dessverre et lite(stort) uhell i toppen av bakken på det bratteste partiet.. Snowboardet hennes kjørte over den ene slalomskien min, slik at vi begge ble dratt inn mot midten og jeg endte opp med å bare stå på en fot. Vi datt jo selvfølgelig av trekket og det var for bratt til at vi kunne bevege oss noen plass. Sykeste jeg har vært med på, men heldigvis fikk de stoppet trekket og så kom det to helter på snøscooter og reddet oss.  

 

Nå er jeg sliten og trøtt, så skal bare øve litt til en prøve og se the walking dead. Tenkte å legge meg kjempetidlig i dag, men tviler på at det skjer. 
lang frokost

 • 15.02.2013, 12:22

Noe jeg elsker med vinterferie er lange, late og koselige morgener! Har nettop spist en herlig frokost med varme rundstykker og kakao, perfekt. I dag skulle jeg egentlig opp i slalombakken med familien, men på grunn av dårlig vær og mye vind, så dropper vi det. Heldigvis skal jeg møte Lilja og Tina i byen litt senere, så det blir kos. 

koselig dag

 • 13.02.2013, 21:59

Heisann! :-) Nå har jeg kommet hjem fra en liten shopping- og cafetur med Lilja. Vi var på tastasenteret, hvor det overraskende nok var veldig lite folk.. Vi spiste på jordbærpikene for første gang, og må si vi ble utrolig fornøyde med maten og alt. Lilja fant en nydelig blazer fra by malene birger som hun kjøpte og jeg tror aldri jeg har sett en blazer med finere snitt før, wow sier jeg bare. 

 

Tidligere på dagen shoppet jeg også med mamma, så hele dagen min har jeg trasket fra butikk til butikk, haha. Har funnet noen veldig fine ting, som jeg viser dere senere. Blandt annet en dødsfin, stor og mørkeblå lommebok fra chloéKyllingpasta og hvitløksbrød.. NAM!!

tur i solskinnet

 • 12.02.2013, 15:17

Heihei! Ute er det skikkelig fint vær, ser nesten ut som vår, men det er iskaldt. Jeg og Vilde gikk nettop en tur med den søte hunden hennes, Zalo. Så nå skal jeg straks fire timer på jobb.. Prøver å ta så mange vakter som mulig nå før Berlin og London, vil ha masse penger til shopping hehehe.. 

vilde sin genser bik bok, min genser acne

trening

 • 30.01.2013, 22:15

Bloggere har jo veldig stor innflytelse på leserne sine, både på godt og vondt. Nå for tiden har dere sikkert fått med dere at det er trening og kosthold som er den store trenden på så og si alle de store bloggene. Dette er jo supert!! Det er nok noe av det beste man kan bli påvirket av, for det er jo virkelig bare positivt. Man har så utrolig mye å tjene på å være mye i bevegelse og å spise sunt og regelmessig. Så denne retningen er uten tvil bedre enn solarium- og extensions- trendene. Selv om det selvfølgelig ennå er mye av de siste punktene også.. Haha! 

 

Jeg og Kristin har virkelig fått sansen for spinning. I dag var vi på spinning med intervaller, veldig slitsomt og megakjekt. Visste dere at man blir lykkelig av trening? Det er faktisk 100% sant, fordi kroppen skiller ut Endrofiner. Dette er et hormon som gjør deg glad, avslappet og lattermild. Visst du ønsker å lese mer om det, så kan du trykk her! Det er ganske spennende å lese om. Måtte selvfølgelig kjøpe meg rosa drikkeflaske da!! Og se så fint mobildekselet er, loooove it. 

bilder fra bursdag

 • 28.01.2013, 23:22

Som sagt var jeg i 18årsdag til Charlotte på lørdag, utroooolig morsomt. Først møtte jeg Ida i byen og jeg var veldig bekymret for hvordan jeg skulle komme meg av bussen i mine syke hæler, men heldigvis klarte jeg meg uten så alt for mange blikk fra fremmede. Vel fremme møtte vi alle de fantastiske jentene, for en godgjeng altså. Vi spiste god mat og Charli fikk mange fine gaver. Senere kom det noen flere folk og kvelden fløy forbi! Vi hadde det kjempegøy alle sammen, så vellykket :-) 

 

Bildene jeg tok med kamera ble forferdelige, så dere kan få en smakebit gjennom iphonebilder!reisegaver

 • 28.01.2013, 22:24

Mamma og tante har vært ute å reist i en uke nå, så da de kom hjem på lørdag fikk jeg mye fint. Elsker spesielt Michael Kors dekselet og de nydelige skoene fra Zara. Mamma kjøpte også mange nye neglelakker som jeg gleder meg til å prøve!! 


god heeeelg

 • 25.01.2013, 16:15

Hei dere! Nå er det endelig helg og jeg har helt fri fra jobb også. Skal nytes altså! Senere kommer Vilde bort hit, tror bare vi skal se noen filmer elns. I morgen blir det 18årsdag til søte Charlotte, det blir utrolig kjekt. Holder på å stresse med å finne et passende antrekk, men tror jeg er sånn noenlunde i mål nå. Eneste problemet er at jeg ikke klarer å gå på skoene jeg skal ha på at all.. De har liksom bare stått til utstilling på hylla det siste året. Wish me luck! 

 

Ellers meldte jeg meg inn i Elixia for tredje gang forrige uke. Denne gangen klarer jeg forhåpentligvis å holde treningen gående i lang tid fremover, til tross for de andre gangene jeg har vært medlem.. Har jo Kristin som min treningspartner og vi klarer virkelig å pushe hverandre, samtidig som jeg elsker å trene med henne. Når jeg reiser til London skal jeg også kjøpe med meg masse fargerikt treningstøy. Dere vet jo at knæsje neonfarger stjeler fokus fra ansiktet, og da altså hindrer folk fra å se mitt usminkede, rødsprengte og utslitte ansikt under treningen!! Genialt. 

 

Håper alle koser seg i dag!! ♥ Snakkeshekta på kino

 • 08.01.2013, 01:12

Heihei! ♥ Det er så deilig med et nytt år og en helt frisk start. Snart går det også mot lysere tider, noe som absolutt trengs for at jeg ikke skal gå i hi. Noe jeg har lyst til hver eneste morgen når jeg venter på bussen i enten ekstrem kulde eller regn som ødelegger hårfrisyren.. 

 

Noe som alltid muntrer meg opp på denne tiden av året er å se på andres lykkelige liv. Da snakker jeg selvfølgelig om på kinolerretet! Okei, kanskje jeg tok litt vel hardt i da jeg sa lykkelig, men det ender jo stort sett godt i alle filmer.. Jeg var på kino både i går og i dag, men kvaliteten på filmene var rake motsetninger. Historien om Pi og To dager i New york var filmene.

 

Den første, som jeg så med Sondre i går, var utrolig rørende, trist og orginal. Anbefaler at alle går og ser den!! To dager i New york derimot.. Forferdelig kjedelig, med null spenningskurve. Vi gikk ut fra salen før den var ferdig, fordi jeg og alle de fem andre jentene jeg var med ikke følte vi kunne sløse mer av livet vårt på den. Det kjekkeste i filmen var liksom å se når de filmte rundt i selve byen, fordi New York i seg selv er jo fantastisk. 


Bilder av meg og Sondre før kinoen i går. 

god natt

 • 30.12.2012, 22:23

Endelig en fridag! Jeg og Kristin sov over hos Vilde til i dag, herlig å bare slappe av. Var så sykelig godt å endelig sove lenge, faktisk første gang denne ferien.. Så er det jobb i morgen igjen, men det er ganske kjekt på jobb nå som vi har varetelling og julekundene er borte. For et par dager siden plusset jeg sammen alle jobbtimene mine, fikk hakeslepp når jeg så hvor mange timer det ble. 97!!!! Dette er jo i tillegg til skole, så er faktisk veldig mye. Ny rekord for meg i hvert fall, haha.  

 

Nå skal jeg bare drikke opp teen min, så skal jeg drømme søtt! Natta! Det nye acne-skjerfet mitt, så fornøyd. Har jo hatt det grå i over ett år nå, så var på tide med et nytt. 

Livet til en blogger

 • 29.12.2012, 19:53

.

 • 29.12.2012, 00:11

Når jeg har veldig travle hverdager - jobb, skole and so on.. Da liker jeg å tenke på kjekke ting som jeg skal gjøre i løpet av de neste månedene. Det er rett og slett det som blir drivkraften til at jeg i det hele tatt klarer å stå opp om morningene. En stor del av det i hvert fall.. Merker med en gang hvor mye lettere det er å jobbe og ta ekstravakter når jeg for eksempel vet at jeg skal på storbyshopping! 

 

Nå for tiden har jeg så utrolig mye kjekt å glede meg til. Skal jo både til Berlin og London med knapt en måneds mellomrom i mars/april. Er så gira at jeg nesten ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg og jeg ser på bilder fra storbyene så ofte sjansen byr seg. 

 

I sommer har jeg og flere andre jenter booket hotell i Bergen for tre dager. Vi skal shoppe, dra på Rihanna-konsert og kose oss. Det blir helt fantastisk, ettersom jeg har vært fan av Rihanna ganske lenge nå!! Noe jeg og Kristin også har hatt lyst til i sommerferien, er å dra på vennetur til syden. Etter mye frem og tilbake, har vi funnet ut at vi overlater det til skjebnen.. Så blir det nok heller bare hopp-på tur eller noe slikt :-) jobb

 • 28.12.2012, 00:49

Hei dere! I dag var jeg ni timer på jobb på grunn av varetelling.. Da jeg kom hjem var det rett bort for å møte Vilde, slik at vi kunne gå til byen for å bytte noen gaver. Gud som jeg kjenner det i beina nå, er virkelig kjempesliten. Jeg og Vildis kjøpte oss hver sin Ben & Jerrys-is på deli, før vi tok turen hjem til henne for å se 'The ugly truth'. En film som anbefales til alle som liker morsomme og romantiske jentefilmer!! Vilde har fått nytt rom, nemlig hele loftet deres. Det er kjempefint og koselig, så nå kommer jeg til å henge der hele tiden, hehe.. 

 

Snakkes!! 
late julemorgener

 • 26.12.2012, 13:24

Heihei søte lesere! Jeg bare elsker lange morgener der man ikke har noen ting som skulle vært gjort. Nyter ferien så enormt mye! Man har tid til å lese i blader, finne inspirerende nye blogger, lakke neglene og tenne gode duftlys. I mitt tilfelle er dette noe som jeg sjelden finner tid til i travle hverdager, særlig når jeg jobber så mye i tillegg til skolen. 

 

Nå skal jeg begynne å gjøre meg klar til juleselskap nummer tre. Skal krølle håret, så det tar vel sin tid.. Må forresten anbefale dere voluspa sine duftlys på det sterkeste! Ikke bare kommer de i det nydeligste designet, men de lukter faktisk bedre en noe annet duftlys jeg har luktet på i hele mitt liv. I stavanger kan man kjøpe dem på geddon female, som jeg vet om. Tror de selges på nelly også! 

Disse bildene oppsummerer min morgen! Fotballfrues dagbok, neglelakken og voluspa-lyset var tre av julegavene jeg fikk <3

jul med Tommy og Mia

 • 26.12.2012, 13:00

For ca. en og en halv uke siden var jeg, Ida, Lilja, Rebecca og Tina på konsert i det nye konserthuset her i Stavanger. Det var veldig koselig og julestemningen kom snikende. Jeg lærte to nye ting den kvelden; Mia har sinnsykt fin stemme og Tommy er drøyt deilig.. Det nye konserthuset er sinnsykt fint, så der skal jeg definitivt se flere konserter. Etterpå spiste vi på Egon, nammmmmm. Italiensk pizza og oreokake <3 


fantastisk jul

 • 26.12.2012, 00:10

Ønsker dere en riktig god jul!! ♥♥ Litt sent da, haha. Håper dere også hadde en koselig julaften med familie/venner, god mat og ikke minst kjekke gaver? Ahh, pinnekjøtt og kålrabistappe har jeg lengtet lenge etter. En bedre kombinasjon i matveien er vanskelig å finne! Har også fått kjempe mange fine ting som jeg ønsket meg!!!

 

I dag har vi vært i nok et juleselskap i Egersund, er så koselig å møte familie og bekjente som man ikke ser så ofte ellers. Det er det som er så kos med julen, at det bringer familien sammen. Tradisjoner er det også mye av i julen, jeg elsker det! En tradisjon hos meg er for eksempel å se Askepott på julaften, ingen jul uten den stygge mannestemmen som dubber alle karakterene. I tillegg har jeg sett sikkert ti andre julefilmer på tv, med lykkelig slutt wii.

JUUUUUL!!

.

 • 13.12.2012, 11:38unapologetic

 • 20.11.2012, 22:44

Nå sitter jeg og hører på Rihannas nye album, som kom ut i går. Unapologetic. Ble helt sjokkert når jeg skulle kjøpe den på Platekompaniet i dag og så at den var billigere der enn på iTunes. Haha når skjedde dette? Er det vanlig at cder er dyrere på iTunes enn når man kjøper dem med cover og alt? Veldig rart.. Det som er litt kult med dette albummet, er jo at Rihanna synger en sang sammen med Chris Brown! Med tanke på fortiden deres sammen, blir nok denne sangen overanalysert etter et dypt budskap, haha..  

 

Biletter til Rihanna konserten i Oslo/Bergen begynner jo å selges for alle i morgen! Visst vi får tak i biletter, blir det altså enda en konsert på meg. Det er jo riktignok over et halvt år til da, men er jo så kjekt å ha noe å se frem til. oslo og chris brown

 • 20.11.2012, 20:08

WOW!!! For en fantastisk helg vi har hatt. På fredags kveld satte åtte spente jenter seg på toget til Oslo, med mye kjekt i vente. Togturen bort var ikke så utrolig behagelig, det førte til lite søvn og slitne jenter. Dette forandret seg derimot med en gang vi kom til hotellet. Vi ble møtt av en fantastisk hyggelig og serviceinnstilt ung dame, som ga oss lov til å spise på hotellfrokosten, til tross for at vi egentlig bare skulle ha dette en dag. Hotellfrokost er det beste i hele verden, enig? 

 

Lørdagen var selvfølgelig satt av til shopping.. Gud så herlig det er å shoppe i en annen by for en gangs skyld. Jeg og resten av jentegjengen digger virkelig Zara. Så mye fint på en plass!! Vi hadde bestilt bord på Fridays og jeg kan love dere vi følte oss vip når vi spaserte rett forbi den sinnsykt lange køen. Hele stedet var desverre litt oppskrytt syns jeg.. I løpet av dagen rakk vi også å se hele 6(!!!!) forskjellige bloggere. Jeg var selvsagt helt i ekstase og starstruck til tusen. Vi så Annais, Ssbk, Lars Tangen, Sophie Elise, Andrea Badendyck og Bjørn Erik. Haha, de andre kunne ikke forstå hvorfor jeg synes det var så big deal..

 

På kvelden fikset vi oss og vorset, før vi gikk 50m over gaten til spektrum. Forventningene var høye og alle var supergira. Desverre måtte vi vente nesten to timer før Chris Brown kom på scenen.. Så alle ble sure, vi sto helt sammeklemte og folk dyttet. Men når han først kom, da ble det liv. Han er jo så jævlig deilig at det er trist. Dere skulle sett når han danset i bar overkropp, in love sier jeg bare. Hele opplevelsen var sinnsykt bra, sangene, lysshowet og ikke minst dansingen. Så fornøyd!!


Glade jenter!!

Mat på fridays.

 


cupcakes

 • 16.11.2012, 20:36

Hei! Jeg og Vildis bakte en del cupcakes før i dag. Det beste er å pynte dem, særlig siden jeg hadde kjøpt sykt mye pynt på Helgø i dag. 
nytt: klær++

 • 15.11.2012, 11:00

Her er det jeg kjøpte forrige lørdag/tirsdag, utenom sminken som jeg allerede har vist dere. Fant en ny jakke, nye sko, to bukser og noen topper. Er dødsfornøyd med alt sammen. Tenker å bruke jakken på Chris Brown konserten, føler den passer bra til det. Æææh ikke lenge igjen nå, gleder meg sånn!! Vi drar med nattog i ti-tiden i morgen kveld. Stoka!

 

Haha, la merke til at nesten alt var svart jo;

nytt: sminke++

 • 13.11.2012, 22:16

Den siste tiden har jeg kjøpt veldig mye ny sminke, grunnen er fordi sminken min har sånne perioder der alt blir tomt samtidig. Dette er vel både irriterende og superkjekt på samme tid.. Det er stress å kjøpe nytt, men samtidig digg å ha helt fresh sminke. Har i hvertfall fått kjøpt inn alt jeg trengte (+ litt til) og er veldig fornøyd. 

 

Det beste jeg vet på andre blogger er å se innkjøpene deres, så here we go; 

1. neglelakk fra chanel, nr. 531 - 2. øyenskygge fra dior - 3. mascara+dekkstift fra isadora - 4. pudder fra mac, i fargen light - 5. neglelakker fra h&m - 6. deo+tørrshampo+varmebeskyttende fra vita - 7. øyenskyggeprimer fra bobbi brown.  

konsert i oslo

 • 11.11.2012, 18:51

Neste helg skal jeg og 7 andre jenter til Oslo for å se Chris Brown!! Gleder meg helt vilt mye, blir digg å sove på hotell, shoppe og bare kose oss en hel helg i hovedstaden. Skal begynne å pakke allerede i morgen, bare fordi jeg ikke klarer å vente.. Dette blir utrolig nok min første "skikkelige" konsert, sykt egentlig. Blir nok mange fler fremover kan jeg tenke meg!


Han er så deilig! 

.

 • 19.10.2012, 17:36hverdag

 • 17.10.2012, 22:27

Hei mine søte små! I dag har jeg hatt en veldig bra dag!!!! Fordi pakken jeg bestilte fra shopbop kom med ekspresslevering. Bestilte meg tre ting fra marc by marc jacobs, som jeg har ønsket en lang stund nå. Syns jeg har vært veldig flink til å jobbe de siste månedene, så ble en veldig bra belønning fra meg selv hihi...

 

Ellers har jeg laget min første hjemmeside ferdig i dag, ikke noe profesjonelt, men er veldig stolt av at jeg klarte å gjennomføre det. Har IT på skolen, et fag som handler om webdesign og redigering av bilder++ Veldig bra for meg som egentlig angrer litt på at jeg ikke valgte å gå medialinjen!  

Jeg og Vildis var en liten tur innom deli, stamstedet vårt. På bildene ser dere to av tingene jeg bestilte; mobildekselet og min kjære elskede veske. Skal seff vise dere bedre bilder senere! :-):-)

sminkeveske

 • 10.10.2012, 21:12

Se på denne nydelige sminkevesken jeg kjøpte i Bergen, skikkelig sukkersøt. Ironisk nok er den så fin at jeg ikke vil bruke den til oppbevaring av sminke, fordi da blir den bare skitten. Jeg bruker den til neglelakkene mine da, funker fint det også.

Fra Lisbeth Dahl.

hunter

 • 25.09.2012, 19:58

Nå er endelig støvlene mine her!! Har tatt lang tid, fordi jeg bestilte fra den orginale hunter-hjemmesiden. De skipper selvfølgelig ikke til Norge, så var nødt til å sende dem til noen i Danmark først osv. Stress, men nettsidene som skipper til Norge har sykt dårlig utvalg i farger, så var verdt det. 

fantastiske bergen

 • 24.09.2012, 21:06

Har hatt en vanvittig bra helg i Bergen, hvor jeg besøkte min kjære tante, Agathe Marie. Hun er bare to år eldre enn meg da, så vi har liksom litt mer veninneforhold, derfor er det så kjekt å være hos henne. Tro det eller ei, men det var faktisk skinnende sol i Bergen hele helgen jeg var der, herlig!!

 

På lørdag gikk vi rundt i sentrum, tok Fløyen og shoppet litt. Senere så vi Tina & Bettina på kino, veldig morsom film, haha. Jeg elsker Bergen, har veldig lyst til å studere der, det er liksom så sykt mye større og by-aktig enn Stavanger. På en annen side er det ikke sikkert jeg hadde vært like begeistret dersom det hadde vært regn hele helgen, er nemlig ikke så alt for glad i grått vær.  

evig søndag

 • 16.09.2012, 17:33

God, men trist bok. Anbefaler dere å lese den! 

maaat

 • 16.09.2012, 17:00

På torsdag var jeg ute å spiste med noen av jentene på skolen, vi endte opp på egon som vanlig! Haha, utrolig koselig var det i hvert fall. Ooog se hvor fint hår Anna har fått, hun har fagret det rødt(!!) En stor forandring fra blondt slik hun hadde der før, men det nye kler henne dødsbra! 

sminke seg med lukkede øyne

 • 09.09.2012, 14:50

avskjedsfest for ebba

 • 02.09.2012, 14:35

I går startet jeg med en 8-timers lang arbeidsdag, som var veldig slitsomt, men kjekt! Jeg begynner å forstå litt mer av arbeidet mitt og komme mer inn i rutinene, så det er jeg veldig fornøyd med. Senere kom Kristin og Hanne Kristine til meg, vi fikset oss sammen og dro bort til Ebba. 

 

Siden Ebba drar til Italia som utvekslingsstudent på fredag(!!!) var vi i avskjedsfest i går, utrolig koselig. Det er helt uvirkelig for meg at hun skal reise bort i nesten et helt år. Jeg kommer til å savne henne sinnsykt mye, men jeg vet at hun kommer til å få en opplevelse for livet og at man lærer utrolig mye ved å reise til et annet land for å gå på skole. 

støvlevær

 • 28.08.2012, 12:27

Heihei! :-) Hardt å begynne på skolen igjen, men utrolig kjekt dersom man tenker på det sosiale! Det er også evig herlig å komme inn i rutiner igjen.. Regner helt crazy mye i dag og siden jeg ikke visste at vi hadde fri fra skolen, så har jeg også vært ute i regnet og blitt gjennomvåt. Når jeg kom hjem var det bare rett bort til dataen for å bestille ordentlige støvler, så nå er det nesten slik at jeg håper regnet varer en stund fremover! 

 

Dette bestilte jeg, brune støvler + søte fleecesokker:bilder fra sverige

 • 21.08.2012, 22:05

#instasweden

 • 07.08.2012, 22:48


Bildene tatt fra instagrammene til @ebbalord, @emildavidlarsen, @birgittevikse og min egen. 

 

Sverige var herlig!! Vi gjorde noe kjekt fra morgen til kveld, herregud jeg er forelsket i det landet der. Gleder meg allerede til neste tur ned dit og det beste er at byen Ebba kommer fra, Borås, er en tekstil-by. Det vil si at utallige kjente kjedebutikker er der i fra, for eksempel Gina Tricot og Nelly. 

 

Jeg fikk med meg noen godsaker hjem, nemlig en nydelig mørkeblå genser fra Acne og helt plaine svarte lita's fra JC. Lykke! Kan vise dere bilder senere, men har hatt det ganske travelt. Kom hjem fra Sverige sent i går og tidlig i dag morges dro jeg fra Stavanger til Andøya. Her besøker jeg Emilie, utrolig kjekt ettersom jeg ikke hadde sett henne på et år. 

 

Vi blogges snart :-)

på vei til sverige

 • 01.08.2012, 12:18

Heihei, mobilblogger fra oslo s. I natt tok jeg, Emil, Theodor og Birgitte toget fra Stavanger til Oslo, her har vi ventet siden ca. Syv i morges.. Heldigvis går snart toget vi skal ta til Göteborg!! Vi skal nemlig besøke Ebba sitt feriehus i Sverige, blir så bra! Ingen av oss anbefaler nattog sånn btw, turen var helt jævlig. Vi hadde sett for oss sånne fine Harry Potter-vogner pluss wifi og stikkontakter, men istedenfor fikk vi harde seter på rekke og rad, toget hadde heller ikke internett eller noen plass man kunne koble til datalader osv. Bortskjemte ungdommer på tur hhehehe.....

Tviler forresten på at jeg har noe særlig tilgang på internett.. Så får nok ikke blogget før jeg er hjemme igjen på tirsdag/onsdag. Snakkes da! Lover å ta maaaange bilder.

on my lips

 • 30.07.2012, 18:29

Herreguuuud jeg elsker leppestifter, har alltid lyst å kjøpe fler. Se hvor utrolig flotte de er, har nesten ikke lyst å bruke dem. Joda. Alle sammen har veldig god kvalitet, særlig de fra ysl. Holder lenge og ser superfreshe ut. Anbefales.

accessorize/ accessorize/ ysl/ ysl/ ysl/ ysl/ mac (dere ser hva det går mest i, hehe)

tommel ned

 • 30.07.2012, 02:08

Jeg tenkte å hive meg på det som utallige bloggere har gjort før meg; nemlig skrive en liste med generelle ting man misliker. Selv elsker jeg å lese slike lister, fordi det er så morsomt! Nå må dere ikke tro at jeg er en sykt negativ person altså, for det er jeg ikke. Lover. 
1. Folk som skriver navnet sitt på bildene de har tatt, selv om bildene er stygge og ingen andre ville tatt credit for dem uansett. Altså.. Hva skal man si?

 

2. Folk som klager på gretne bussjåfører når de hverken smiler eller sier hei til sjåføren selv. 

 

3. Når dynen legger seg i en stor klump nederst i dynetrekket og man er for lat til å rette den ut igjen.

 

4. At jeg alltid mister drikkeflaskene mine og må kjøpe nye hele tiden, hvor faen tar de veien? 

 

5. Når jeg ikke har tolmodighet til å vente til neglelakken har størknet skikkelig, og jeg ender opp med masse stygge hakk og klumper på neglene. 

 

6. At når jeg først tar meg tiden til å tørke støv over alt på rommet mitt, går det sånn tre dager før det er like ille igjen. 

 

7. Når jeg kjøper favorittfrukten min, mango, og den er rotten inni. Vil bare sette meg ned å gråte :( 

 

8. Når jeg sier til noen at jeg skylder dem penger og de bare "Oi, det hadde jeg glemt.. Hadde ikke husket det visst du ikke hadde sagt det" Halloooo.. Nå vil jeg i hvert fall ikke gi deg pengene! 

9. Når jeg brenner stearinlys og ikke klarer å la være å prike i det, så ender det opp med å se helt jævlig ut. 

 

10. Når jeg avlyser avtaler i søvne, fordi jeg vil sove lengre!! Angrer alltid. 

 

11. Bananfluer!! Er de i det hele tatt nyttige i økosystemet? 

 

12. Når alle sier at noe er superbra og man får uoppnåelig høye forventninger. 

 

13. Bilder som ser dritfine ut på den lille kameraskjermen, men på dataen er de mildt sagt stygge. 

 

14. Når jeg har noe livsviktig å fortelle noen, men så tar de ikke telefonen. Ringer de meg tilbake senere, har jeg selvfølgelig glemt ut hva jeg skulle si.... 

 

15. Når det kommer sminkemerker på den hvite dataen min, hei fjortis-faktor.  

 

16. Når jeg skal til å spise et bær, men akkurat i siste liten oppdager jeg at det er en bille/larve inni.  

 

chill

 • 29.07.2012, 17:51

Hei! De to siste dagene har jeg jobbet, så det var bare sykt herlig med en fridag nå. Elsker virkelig jobben min hos Søstrene grene, så glad for at jeg fikk den. Det er jo selvfølgelig uvandt å jobbe, ettersom jeg aldri har hatt en jobb før, men jeg begynner å komme inn i rutinene nå. Av og til har jeg bare lyst å kjøpe alt vi har, det er så utrolig mye fint og fargerikt!  

 

Nå skal jeg sette meg ned å se Pretty little liars, lakke neglene og spise vannmelon. Har tenkt å gå for litt crazy nails, hahha.. Finner så mye inspirasjon til neglelakk på nettet at det er helt sykt, en gang skal jeg prøve universe stil også!! 

herregud, perfekt

 • 28.07.2012, 01:18

sssssspace

 

by maling  <- Trykk på linken for å se hvor tingene kommer fra!  

i kongens hage

 • 28.07.2012, 00:18

(Skulle postes i går kveld, men blogg.no var nede, så fikk ikke postet det)


Heihei! Nettop kommet hjem fra Sondre, vi har egentlig bare chillet hele dagen og spilt sims3. Elsker det!! Pluss vi laget verdens beste kyllingsuppe og fruktsalat, ahh sommer ass. Jeg ser ganske emo ut akkurat nå, fordi jeg har tusen kutt på armleddene. Årsaken? Den lille kattungen til Sondre er helt crazy, og supersøt da. 

Bildene er tatt i ledaalparken, der hvor kongen bor når han er på besøk i Stavanger. 

koselig kveld hos hk

 • 26.07.2012, 02:49

Denne kvelden har jeg tilbrakt sammen med en herlig gjeng, Hanne kristine, Mari, Hanna og Emil. Vi bakte brownies og snakket, utrolig lenge siden jeg har fått vært ordentlig med dem. Siden alle går på ulike skoler, utenom meg og Hanna (som uansett går i forskjellige klasser) treffes vi desverre alt for sjeldent. Det er jo det som er fint med sommerferien da, to måneder man kan bruke akkurat slik man ønsker selv. 

 

I morgen går nok turen til gladmat-festivalen som er et typisk symbol på sommeren her i Stavanger, alltid kjekt å gå fra bod til bod å kikke på de spennende rettene som diskes opp. 

 

God natt alle sammen! 

strandtur

 • 26.07.2012, 01:16

alltid kreativ når man burde sove

 • 25.07.2012, 02:54

Noen andre som har det slik? At alltid når man bare burde ligge stille og fredelig i sengen sin, langt inne i drømmeland, kommer man på så mye annet man heller vil gjøre. Akkurat nå sitter jeg og lillebror fordypet inn i hver vår dataverden, med hver vår øreplugg. Denne natten bruker jeg til to ting:

 

1. Finne ut hvilke karakterer som er hvem i boken L.A. Candy sammenlignet med realityserien The Hills. 

2. Lære meg grunninnstillinger på kameraet. 

 

Førstenevnte var relativt lett, eneste jeg måtte gjøre var å trykke på en link jeg fant, så fikk jeg alle svarene jeg ønsket meg. Når jeg begynte å lese boken til Lauren Conrad, L.A. Candy - Sugar and spice (ja, jeg begynte på den tredje boken i serien, shame on me), fikk jeg utrolig lyst til å se The Hills (serien som boken er basert på), men etter hvert som jeg leste videre fant jeg jo ut at realityprogrammer er superfake. Alt er jo iscenesatt av pengekåte mennesker som sitter bak prosjektene og styrer "skuespillerene" som dukker. Jeg kommer i hvert fall ikke til å se likt på realityprogrammer etter jeg leste denne boken, og det er vel egentlig en bra ting. 

 

Så til det andre jeg har gjort i natt; må inrømme at jeg er flau over meg selv.. Jeg har et sykt bra kamera, med utallige muligheter, så har jeg ikke giddet å lese bruksanvisning-boken som fulgte med. Derfor er kunnskapene mine innen fotografering sykt low egentlig, og det suger. Så nå har jeg lest mye rundt på nettet om grunnleggende kamerainnstillinger, slik som blender, lukker og ISO. Må prøve å finne den der manualen i morgen, så kan jeg bli kjempeflink.

 

skal jeg virkelig sove. 

typisk norsk vær

 • 23.07.2012, 19:31

For en sykt kjedelig dag, med standard sommervær, grått og småregn. Misunner alle som har reist til varme land nå, perfect timing liksom. Selv har jeg bare sett på serier og filmer i hele dag, og drukket minst fem kopper te. Koselig det også.. Nei! Gleder meg SÅÅÅÅÅ mye til å dra til Sverige neste tirsdag, det blir mange timer i tog, men sykt verdt det. Veldig klar for Liseberg asså!!

 

Nå stikker jeg en tur bort til Emil, må jo ta på meg vinterjakke for å ikke fryse i hjel.  

nytt design

 • 23.07.2012, 13:44

I går kveld satt jeg en stund og endret på designet, tror jeg er ganske fornøyd med det slik det er nå. Det eneste problemet er at kommentarene ikke viser, så man er nødt til å trykke seg inn på hvert enkelt innlegg for å kommentere eller se andre sine kommentarer. Jævlig irriterende!! Men jeg klarer ikke å fikse på det. 

 

EDIT: Det viser når det er 0 og 1 kommentarer.. Årh, jeg forstår ingenting! 

EDIT 2: Jeg klarte å fikse på det!!!! :)
.

 • 20.07.2012, 22:14perfekt

 • 19.07.2012, 18:41

Heihei! I går hadde jeg som sagt min første jobbdag hos Søstrene Grene, noe som var megakjekt. Etter seks timer på jobb var jeg greit sliten, men det glemte jeg fort, for når jeg kom hjem hadde mamma og verdens beste tante laget kylling i karry med ris pluss fruktsalat til dessert :):):):) 


YES!!!!

 • 16.07.2012, 17:58

I dag var jeg på jobbintervju på Søstrene Grene, og jeg fikk jobben!!!! Jeg er virkelig kjempe glad, har hatt lyst på jobb dødslenge nå. Det er riktignok bare en tre måneders kontrakt i starten, men så lenge jeg er flink i jobben, blir den nok forlenget. Min første arbeidsdag er allerede på onsdag, men det er mer for opplæringens skyld, begynner skikkelig i jobben etter sommerferien, blir så bra. 

 

Eller har jeg vært hos Ebba, med Kristin og Vilde. Endelig fikk jeg sett Vilde igjen, føles ut som evigheter siden sist. Senere i kveld skal jeg og Kristin på kino for å se "Magic Mike" som egentlig ikke har premiere før på fredag. Filmen handler om mannlige strippere, så forventningene er rimelig høye! 

Åååå jeg har de beste vennene!! Og sjekk ut hvor sunne vi er, way to go. 

enda mer gina tricot

 • 16.07.2012, 17:24

Nok en gang var jeg tvunget til å kjøpe masse tilbehør på gina, det er bare så utrolig billig, saaaalg. Kjøpte også en kul t-shorte + tre neglelakker som var dødsfine, gleder meg til å teste dem ut. 
De to nederste bildene er øredobber som går opp langs øret, elsker det!!! 

søndag?

 • 16.07.2012, 00:14

Heihei! Mine søndager pleier aldri å bestå av noe nyttig, men i dag har jeg faktisk gjort ganske mye. Først var jeg med familien på et marked på Utstein kloster, var ikke så mye som falt i smak hos meg, men kjekt å kikke litt rundt uansett. Det var i hvert fall veldig fint der ute, med naturen og havet og alt det der. 

 

Når jeg kom hjem fikk jeg støvsugd og tørket støv over hele rommet, sykt deilig når man er ferdig. Er utrolig perfeksjonist når det kommer til slike ting, hater rot rundt meg. Ser for meg at jeg kommer til å ha et helt plettfritt og hvitt hus når jeg blir voksen, haha. Etter det kom Kristin til meg på longboardet sitt, så dro vi nedover mot Ebba. Sammen så vi Wild Child, en skikkelig herlig, klisjé, jentefilm. Just the way we like it! 
Alle bildene er tatt på Utstein kloster! Tok litt av med emo-farge redigering, men jeg syns det var kult, haha :-)

grillkos @kristins

 • 15.07.2012, 23:29

(Dette innlegget skulle egentlig postes i går hehe) Nettop kommet hjem fra en strålende grillkveld med Ebba, Kristin og Sondre. Så utrolig koselig!! Hhahah for en herlig og pratsom gjeng, blir alltid så glad av å være sammen med dem. Jeg og Kristin planla neste års vennetur til syden, stokaaaa liksom. 

 

Har forresten hatt det veldig kjekt hos farmor også, greit å tilbringe litt tid med familien også nå som det er sommer. Mitt oppdrag hos farmor var å lære henne å bruke den nye iPhonen hun har kjøpt, det er tydeligvis ikke så lett som jeg hadde trodd. Lover dere at jeg lo høyt når farmor sa "Du Juni, jeg vil ikke lære punktum og spørsmålstegn, det blir for vanskelig, tror det holder med bare bokstaver!!" 


<3<3<3

juni som liten

 • 13.07.2012, 21:34

 

♥ Kledde alltid av meg alle klærne når jeg skulle på do. 


♥ Stjal snop i butikker... Var ikke akkurat forsiktig heller, gikk liksom bare rundt og tok ting ned i jakkelommen. Merkelig at jeg ikke ble oppdaget, ninjaskills hvor?   


♥ Tisset på meg når jeg fikk latterkrampe, hahah sykt.


♥ Jeg og Vilde lekte med Barbie og Ken, de hadde et veldig bra sexliv, for å si det slik. 


♥ Hadde 8 fulle glansbildebøker, pluss mye løst. Samlemanien begynte tidlig hos meg. 


♥ Jeg og Kristin kledde oss ut som "rødnisser" og snek oss gjennom hagene til folk, det farligste som kunne skje var at vi ble sett av noen voksne, da var det skikkelig krise. 


♥ I barnehagen var jeg alltid lederen i gjengen. Når noen kranglet, var det som oftest min feil, men det var også jeg som fikk dem til å bli venner igjen.


♥ Den hellige plastikk-leken i barnehagen var en isskjeé, hver morning når de åpnet lekeskjulet ute, sto alle i kø for å få tak i denne. Endelig en dag hadde jeg fått den, og utspekulert som få på den alderen, gjemte jeg den ute hver dag når barnehagen stengte, slik at jeg kunne ha den for alltid. 


♥ Kastet bamser ned trappen når jeg var sur. 


♥ Mikset sammen både mat, kosmetikk og hårprodukter til en ekkel røre, som jeg kalte "Georgs magiske medisin" etter boken med samme navn av Roald Dahl. 


♥ Fantasien var på topp, en dag var jeg liksom presidenten av Amerika (ikke at jeg ante hva presidentyrket innebar) mens den neste var jeg en makk. 


♥ Jeg og vennene mine lagde ofte mat, men vi var helt vilt dårlige til det. En gang skulle vi lage muffins, og tok røren oppi sånne fargerike plastikk-kopper fra IKEA.. De smeltet selvfølgelig i ovnen, og det gikk aldri ann å få dem av brettet de smeltet på. 


♥ Noen ganger nektet jeg å leke med barbie eller andre ting, fordi jeg ikke ville rydde opp etter meg. Det gikk faktisk så langt at mamma måtte love meg at hun skulle rydde det opp, bare for å få meg til å leke. 

innkjøp - skiathos og i dag

 • 12.07.2012, 14:27

Heisann! Skal vise dere innkjøpene fra Skiathos(egentlig taxfree) først, men det var ikke så mye, kan ikke akkurat si at shoppingmulighetene på de greske øyene er til å juble over. Og under der igjen, kommer innkjøpene fra i dag, som så og si nesten bare består av øredobber, men det var salg, så jeg klarte ikke la vær å kjøpe, haha! 

 

Nå skal jeg til farmor, så vi snakkes nok på lørdag :-)


Alt fra taxfree utenom boken og armbåndet. Det jeg kjøpte i dag:

 


Alt fra gina. longboard for fanden

 • 11.07.2012, 23:17

Hele kvelden har jeg og Kristin vært ute å longa rundt i gatene, spesielt på et sted med nylagt asfalt. Jeg jublet når jeg fikk vite at Kristin hadde fått seg longboard, endelig en jeg kan cruise rundt med, haha. Men vi trenger begge en god del øving, særlig jeg. Etter at jeg forstuet foten forrige sommer, har jeg liksom blitt helt forferdelig pysete!! Det er vertfall utrolig kjekt med longboard, håper en dag at vi begge blir kjempe flinke og kan renne ned sånne syke bakker. Hilsen #swag#cool#yolo#jenter#95

skiathos del 1

 • 11.07.2012, 17:36

Hjemme fra en fantastisk ferie på den greske øya Skiathos, har vært på mange greske øyer før, denne toppet alle. Tror egentlig ikke jeg skriver så mye mer, bildene under lager jo en fin samlig romaner. (Siden hvert bilde sier mer enn tusen ord lixm :P:O:O;-3XD) Legger nok ut en del 2 også, ettersom jeg tok ganske mange bilder. 


bursdagen til lilja

 • 16.05.2012, 18:49

Hei, litt lenge siden ja! :)

 

Forrige helg feirte Lilja bursdagen sin på Egon, kjempe koselig og god mat. Er alltid like kjekt å finne på noe med de jentene der, haha. Vi tok en god del bilder, så under her er noen av dem.

 

Ellers er det jo 17. Mai i morgen, gleder meg kjempe masse! Elsker virkelig den dagen der, wii. 
reisefeber

 • 22.04.2012, 14:38

Andre enn meg som nesten ikke klarer å vente til sommerferien? Jeg kjenner abstinenser i hele kroppen etter et annet land, jeg virkelig lengter etter flyplass-følelsen. Alle de travle menneskene, fargerike butikkene og spenningen man får når man leter etter rett gate. Herregud, jeg har ikke vært i et annet land siden forrige sommerferie nå.... Ja, fullt klar over at jeg høres bortskjemt ut, men et års mellomrom mellom hver utenlandstur blir for lenge for meg. 

 

I sommer har jeg heldigvis en del planer!! 

♥ To-ukers familietur til den greske øyen Skiathos, gleder meg. Soling, bading og chilling! 

♥ Sverigetur til Ebba's feriehus. Reiser sannsynligvis med Emil, Hanne og Theodor. 

♥ Besøke Emilie-bestie som har flyttet til Nord-Norge, ahh blir herlig å se henne igjen. yey

 • 17.04.2012, 18:51

Heihei! Var en tur i byen i dag etter skolen med Ida, Lilja og Rebecca, og da kjøpte jeg selvfølgelig en del småting som jeg tenkte å vise dere. Gina tricot har jo begynt å selge sminke osv, kjøpte tre neglelakker som jeg gleder meg til å teste ut. Den hvite og den bronsefargede har glitter i seg, det kommer til å se så fint ut på neglene. 


 

Har hatt lyst på caps til sommeren kjempe lenge nå, og endelig fant jeg denne! Kjøpte også ny varmebeskyttende og hårspray, begge to lukter helt nydelig. Har rettet håret en lang stund uten å bruke varmebeskyttende og jeg merker hvor utrolig skadet det blir. Hater tørt og flisete hår :( 

 

Og til slutt må jeg vise dere gaven jeg fikk av mamma etter hu hadde vært ute å reist, rød YSL leppestift!! Uten tvil den beste røde leppestiften jeg har prøvd og den holder seg fin i mange timer. MATERIELL LYKKE, DERE!!! Hehehe

no clue

 • 07.04.2012, 18:32


hyttetur til vier

 • 06.04.2012, 23:20

Kom nettop hjem fra en superherlig hyttetur med Vilde, til Vier! Vi har hatt det så kos, med masse brettspill, påskesnop, turer og 90210. Vildis badet til og med i sjøen, planen var at jeg skulle være med, hehe.. Feiget desverre ut i siste sekund, men det er ikke rart, var virkelig iskaldt ute!!!   

 

Påskeaften i morgen, det betyr; tidlig opp om morgenen å lete etter påskeegg i hagen! Natta :* 
denim

 • 02.04.2012, 18:12

Her er dagens bekledning, hehe! Bare elsker denne dongerijakken, oversized og veldig fin i fargen. Skjerfet er Vilde sitt, siden jeg har et i grått og hun har dette i burgunder, så bytter vi litt av og til! Smykket "laget" jeg faktisk selv i dag, det var nemlig en øredobb før, men tok seg mye bedre ut som et smykke fant jeg ut.

jakke - fretex, singlet - gina t, skjerf - acne, smykke - gina t, sko - converse

staring at the light

 • 01.04.2012, 19:43

Heihei! Dagen i går var den mest chill dagen på lenge.. Jeg og Vildis campet i stuen med masse store puter og myke tepper, var ute i finværet og på kvelden så vi 90210! Tror nok vi begge var ganske trøtte etter fredagens påfunn, hehe. Var jo earth hour i går også, dødskoselig! Elsker å tenne stearinlys jeg, blir skikkelig god atmosfære. 

 

Er sykt herlig med påskeferie nå!!! 


 

cray

 • 01.04.2012, 19:03

Ble sykt inspirert av dette bildet, så måtte bare lage et lignende av meg selv. Er jo første gangen jeg har laget denne typen bilde, så vet ikke hvor bra det ble.. Selv syns jeg vertfall at det var litt kult! Elsker hvor random det egentlig er.

 

wii

 • 28.03.2012, 18:21

Var nede i kjelleren her en dag, og gjett hva jeg fant? Klesstativ!! Har jo sett det på utallige blogger, så jeg har jo blitt ganske påvirket. Syns det gjør veldig mye med et rom, siden da kan man liksom la favorittklærne sine henge fremme å se fine ut. Er jo også lettere på morningen å velge seg ut noe man kan ha på seg, jeg merker i hvertfall det selv. Er btw viktig med like kleshengere fant jeg ut, kan fort se ekstremt rotete ut visst man ikke har det. 

 

Slik ser klesstativet mitt ut, love it:

fargerike muffins

 • 21.03.2012, 19:04

Laget "cupcakes" til lillebror her om dagen.. Ferdigpakke og greier, jeg føler meg som den flinke storesøsteren! Hehe, tok meg 20min. Jeg må ærlig talt si at jeg hater frosting/smørkrem og sånn typsik muffins-glasur, det smaker så ovedrevent og kvalmende. At det er fint å se på, det er en annen ting!!  

 


nytt rom

 • 18.03.2012, 20:02

For noen dager siden byttet jeg rom med lillebroren min, her hos mamma. Rommet mitt nå er litt større og passer meg generelt mye bedre på alle måter. Var innom en tur på Åhléns igår, fant mye fint som passer til det nye rommet. Blandt annet en gjennomsiktig bladhylle, som er helt nydelig. Thumbs up!! :-)

 

Nå må jeg lese mer i boken min, sånn det eneste jeg har gjort i dag. Skal ha bokpresentasjon om en uke, og ettersom de kommende dagene er ganske travle, føler jeg på meg at det kommer til å bli stress. Så vi blogges!! 


Her ser dere bladhyllen, elsker den. 


Klarte ikke å motstå disse, de lukter dødsgodt!!


Jo Nesbø + Cinnamon-mints slår aldri feil!! Vogue og elle<333 Inspirasjon x1000

Svar på spørsmål

 • 13.03.2012, 20:10

Oisann, dette hadde jeg helt glemt ut. Sorry for at jeg brukte så lang tid.. Kan du begynne å blogge litt oftere?

Det tar veldig mye tid å blogge, så det er ikke alltid jeg har tid eller gidder. Jeg er klar over at det har blitt ekstremt lite blogging nå for tiden, hehe. Bare å beklage, men det er uansett veldig kjekt å høre at dere vil jeg skal blogge mer!  

 

Leser Familien din bloggen din?

Nei, ikke mamma og pappa. Da hadde jeg blitt kjempe flau, haha.. Men har et søskenbarn som leser den da. 

 

Trives du på skolen?

Begynte jo på vidergående i høst, og trives KJEMPEbra! Har blitt kjent med veldig mange kjekke folk, pluss at vidergående er mye mer fritt enn ungdomsskolen var. Det liker jeg. 

 

Angrer du på at du valgte studiespesialiserende?

Jeg angrer ikke, fordi man har jo mange flere valg etterpå når man skal studere videre.. (Tror jeg?) Valget var jo at jeg eventuelt skulle begynne på media, jeg vet jeg hadde trivdes veldig godt der også, men tror kanskje jeg hadde blitt litt lei i lengden. Syns i grunn det er greit å bare ha foto som en hobby, vil jeg lære mer, kan jeg bare gå på kurs elns.    

 

Hva liker du å gjøre på fritiden? (annet enn å gå til byen)

Alt mulig egentlig, sånne vanlige ting liksom. Være med venner ++

 

Fremtidig yrke? 

Psykolog, uten tvil. Lære om mennesker er sykt spennende, synes jeg. Har faktisk hatt lyst å jobbe som dette siden jeg var så liten at jeg knapt visste hva yrket innebar. 

 

Hva sminke og hvilke hudprodukter bruker du til vanlig?


solpudder - guerlain, pudder - bareminerals, rouge - the body shop, øyebrynsskygge - mac, lip butter - korres, leppestift - mac, lipgloss - guerlain, mascara - isadora & macfactor, øyebrynspenn - hm.  ++    rensekrem - the body shop, ansiktsmaske - the body shop, rensekrem - loccitane.  ++

 

Favorittmat?

Sånn ulike tacogreier, blomkålsuppe og laks. 

 

Topp tre favorittblogger?

Oi, vanskelig. Tror det må bli annais, hennes blogg har jeg lest så lenge jeg husker. Fannyba sin blogg elsker jeg også, syns stilen hennes er dødsrå. Til slutt må det nok bli nora alba, hun tar så utrolig kule bilder og hun legger veldig mye i hvert innlegg. Dette er jo bare tre stk av sånn 30 blogger jeg leser da, hehe..  

 

Hvor bor du & hvilken skole går du på?

Bor i Stavanger, går på Hetland vgs. 

 

Har du mange gode venner?

JA! Jeg er så utrolig heldig med vennene mine, tror ikke det finnes bedre mennesker i hele verden, så sinnsykt glad i dem alle sammen! 

 

Har du noen gang drukket alkohol?

Jaaa.

 

Har du noen gang prøvd snus eller røyk?

Ja, det har jeg.  

 

Hva synes du om VOE, TCMN, Sophieelise og Andrea Badendyck?

VOE sin blogg leste jeg sommerferien hun begynte å bli kjent, da elsket jeg bloggen hennes, men etter det så har interessen min for bloggen bare sunket egentlig.. Den er kjedelig, rett og slett. TCMN synes jeg er veldig på det der med å vise mest mulig drøye bilder for å provosere og få lesere, noe hun tydeligvis lykkes veldig godt med. Sophieelise har veldig ærlige innlegg, hun virker som en veldig klok og reflektert jente. Andrea Badendyck virker som en veldig søt jente, liker bloggen hennes veldig godt, føler det er sånn typisk hverdagsblogg med mye bilder og lite tekst.      

 

Skal du snart få nytt blogg-design? Det du har nå er ikke så fint!

Jeg sendte faktisk mail til en sånn design-fikser og vi avtalte osv, men jeg har liksom aldri husket å sende henne bilder til header. Uuupsi.. Men ja, skal prøve å få fikset det, er selv veldig lei av slik det ser ut nå.

 

Har du virkelig en venn som heter Vildis?

Seriøst? Dette spørsmålet fikk jeg fire ganger.. Haha, nei hun heter egentlig Vilde, så det er bare et kallenavn. 

 

Hvordan får du håret ditt til å se så fantastisk ut? Hva hårprodukter bruker du?

Tusen takk! Egentlig er det ikke så fantastisk, det er utrolig slitt. Men jeg retter jo håret så og si hver dag, så da viser det ikke like godt, selv om det er rettingen som i hovedsak gjør det slitt. 
Av hårprodukter bruker jeg stort sett ikke annet enn denne pleiende kremen fra biosilk og vanlig shampoo+balsam fra the body shop. Har tenkt å kjøpe sånn olje fra maroccanoil, har hørt den er veldig bra.  

 

Favoritt tv-serie?

True blood er vel favoritten over alle favoritter, har elsket det siden første episode. Ellers liker jeg sånn alle tv-serier når jeg først har blitt "kjent" med personene som er med i den.. For tiden ser jeg alt i fra  typiske jenteserier som Revenge, Pretty Little Liars, The Lying game, Gossip girl, The secret circle til The Walking dead. 

 

Hvorfor blogger du?

Fordi jeg liker å ha noe å se tilbake på og det er kjekt å ha en plass man kan dele bilder, tekster osv.   

 

Favoritt klesbutikker?

Alle butikker egentlig, når jeg handler tenker jeg ikke så mye på hvilken butikk eller avdeling jeg er i, så lenge jeg finner ting jeg liker. 

 

Hvor mye penger bruker du i måneden?

Aner ikke! For mye til at jeg ikke har jobb, i hvertfall. Hehe.. Har utrolig lyst på jobb da, så skal begynne å søke snart. 

 

Hvor ofte er du full?

HAHAHA! Morsomt spørsmål..    

 

Hvem skaffer drikke til deg?

Hadde vært kjempesmart av meg å skrive det her, ja.  

 

Har du falsk id?

Ehhh jaaaa.. Har ikke alle det?!?!?!?! 

 

Bloggtips? 

Ta bra bilder, last dem opp slik at de blir store på bloggen, kjedelig med små bilder. Ha god rettskriving, skrive interessante tekster. Fint og ryddig design er også veldig viktig.. Tror det er hovedingrediensene for en bra blogg! 

 

Kommer du opprinnelig fra Norge? Du ser ut som en fra new York!

WOW! Hvordan visste du det? Jævla stalker.... 

 

Gamer du noen spill? Såfall hvilke?

Nei ikke for øyeblikket, men jeg har en tendens til å bli avhengig av spill på facebook. Eller jo.. Teller iPhone spill? For isåfall; DRAW SOMETHING!!! 

 

Holder du på å lese en bok nå? Hvilken? Anbefaler du en bra bok?

Holder på å lese en av Jo Nesbø, husker ikke navnet. Har egentlig hatt den i to måneder uten å begynne på den da.. Anbefaler alle bøkene til Jo Nesbø, de er fantastiske når du først har kommt et stykke i vei.  

 

Hvordan ligger du an på skolen?

Jeg kan ikke akkurat si at jeg øver så veldig mye, fordi jeg er uheldigvis en person som hater å gjøre ting jeg MÅ gjøre. Men jeg skal jo bli psykolog, så trenger jo gode karakterer. Jeg skjerper meg i tredje klasse..... 

 


 

familiebursdag

 • 12.03.2012, 18:56

I går var det feiring for Oda (som ble 18år!!!) og Ask! Jeg blir så deppa over at jeg har bursdag i desember, så det er jo sånn to år til jeg blir 18... Men uansett, det var veldig koselig å se familien igjen og vi spiste supergod lasagne. Noen bilder fra gårsdagen: 

 

Ellers har jeg hatt en veldig fin helg, bursdag til Ida på fredag og tacokveld på lørdag! Kooos :-) På fredag hadde jeg på meg de nye JC' skoene, trodde jeg skulle dø. Fikk supervondt i føttene, og når jeg i tillegg måtte gå på brosteinen i sentrum og løpe til bussen.. Fyfaen! Men det er jo bare en vanesak, gleder meg til den dagen jeg er superpro til å gå i høye hæler. Snakkes! 

jeffrey campbells!!!!!

 • 06.03.2012, 18:48

Skoene er: PERFEKTE! Jeg er: LYKKELIG! ♥ Wow, tror det er sånn første gang jeg bestiller noe fra nettet som jeg er 100% fornøyd med. Størrelsen var bra, de var megabehagelige å gå i og de så fine ut på, i'm in love!! 

 


På dette bildet er fargen på skoene mest realistisk!  
Tok litt av med mange bilder, haha. Hva synes dere om skoene? 

langhelg

 • 03.03.2012, 23:55

Hei blogglesere! :-) 

 

I går hadde vi fri fra skolen fordi vi skulle samle inn penger til inntekt for Malawi, det var sykt herlig å ha fri, ettersom vi har hele helgen til å samle inn pengene på. Jeg og Vildis laget god frokost, så gikk vi til byen med Ebba og Emil. Herregud, jeg virkelig elsker helg. Okei lol, hvem gjør ikke det liksom? Hehe. 

 

Jeg har blitt veldig glad i å lage ting selv i det siste, så når jeg og Sondre var i byen i dag kjøpte jeg inn en del perler til armbånd. Gleder meg til å se resultatet! Nå skal jeg se den nyeste episoden av Revenge, favorittprogrammet mitt, anbefales på det sterkeste. Ellers har jeg hatt en veldig rolig kveld, sitter nemlig barnevakt for lillebror. Snakkes!


Søteste jenta!! Peppermynte-te, himmelsk. 

keep it classy

 • 01.03.2012, 19:53 

Rødt er en farge som i mine øyne alltid vil være fin når det kommer til lepper og negler! Jeg virkelig elsker når jenter bruker den fargen, det ser veldig elegant og voksent ut. Det tar seg bra ut med nesten alle slags antrekk også, noe som er et stort pluss. Riktignok er det pastellfarger som er på mote når det kommer til sminke og klær denne våren, men jeg tror det kan bli litt kjedelig i lengden.

veldig glad

 • 29.02.2012, 18:42

Hei dere!! Jeg må blogge raskt nå, må rekke å brette klær før jeg og Vildis skal pumpe jern på Elixia.. Men uansett, i går bestilte jeg hjem noe jeg har hatt lyst på utrolig lenge; Jeffrey Campbells! Jeg får dem i lysebrun, noe som blir helt nydelig til våren. Jeg satt i en time nå nettop og bladde i gjennom bilder av skoene på google, hehe obsessed. Trykket jo selvfølgelig på at pakken skulle sendes i ekspress-fart, så jeg mottar skoene om bare 5-6 dager!! Er bare jævlig redd for at jeg har bestilt feil størrelse eller noe, hadde vært veldig standard meg.... 

Hjelp.... Stort bilde!Nå spiser jeg jordbær, sunt og godt. Vi bloggggessss!

yesterday

 • 27.02.2012, 15:50

Har hatt en veldig fin vinterferie, så var litt kjipt å starte på skolen i dag. Kjekt å se folk igjen da, og vi så film i alle timene så dagen gikk veldig fort. Etter skolen var jeg så flink at jeg ryddet og brettet alle klærene mine. Det var utrolig deilig å endelig få gjort det, er det noe jeg hater så er det å brette klær.. Ikke er jeg flink til det heller, men resultatet ble brukbart, haha. 

 

I går var jeg ute med Ebba, Emil, vilde og Sondre i det fine været, herlig. Så her er noen bilder som ble tatt:

solfylt dag i byen

 • 21.02.2012, 17:45

Heihei! 

 

I dag har det vært SÅ fint vær!! Humøret har virkelig vært på topp. Jeg og kristin var i byen, hvor vi møtte HK og Vildis. Jeg fikk kjøpt meg selvutløser-fjernkontroll til kameraet og noen gensere. Senere var jeg på Elixia, og fikset nytt medlemskap! Herlig å endelig kunne trene på senter igjen, har savnet det. 

 

Nå skal jeg se gossip girl og powernappe, er av en merkelig grunn veldig trøtt.. Senere skal jeg nok en tur ned til Ebba, ettersom hun kommer hjem fra Sverige i dag!! Under er noen bilder fra i dag, vi snakkes! 

DIY - studs

 • 21.02.2012, 00:21

Nå har jeg brukt hele kvelden til å feste studs til dongerijakken min! Synes resultatet ble ganske bra, selv om jeg ikke var så utrolig nøye med å feste studsene på rekke.. Hehe. Er egentlig utrolig kjekt å lage ting selv, man får det seende ut akkurat slik man selv ønsker + ingen andre har helt likt.

 

Mens jeg laget jakken koste jeg meg med bringebær! Haha gleder meg så mye til sommer, at jeg gjør alt for at det skal føles litt mer sommerslig. Bare bad for meg at det eneste man ser på himmelen for tiden, er snø eller regn.. Klager ikke alstå.... Nå skal jeg lese costume før jeg flyr til drømmeland! I morgen blir det tidlig opp for å dra til byen med Kristin, og senere skal jeg på møte for å melde meg inn i Elixia igjen!! Forstår ikke hva jeg tenkte på da jeg meldte meg ut, men en ting er sikkert, denne gangen skal jeg trene mye oftere. 

NATTA kjære lesere! :*

kjærleik

 • 14.02.2012, 23:29

 Happy valentine! 

 

Dagen har jeg tilbrakt som en vanlig ukedag, ikke noe looove her.. HAHAA! Neida, men som jeg leste på twitter i dag "Valentine's - for deg som liker romantikk på kommando". Kan si meg ganske enig i det egentlig, men det er jo selvfølgelig megakoselig å ha en slik dag, da.. Så lenge man bare husker å vise at man er glad i dem rundt seg, resten av dagene i året også! 

 

I studieøkten på skolen i dag, tok jeg og Vildis turen nedom fretex. Jeg lager meg alltid sånne bilder i hodet om hvor utrolig mye kult jeg kommer til å finne, men synet jeg møter når jeg faktisk kommer inn i butikken lever aldri helt opp til forventningene mine, desverre.. MEN, i dag fant jeg en dødskul lys dongerijakke!! For å gi den det lille ekstra, skal jeg feste nagler på den, men panduro får ikke inn nagler før om sånn to uker. Tror nok resultatet blir veldig bra til slutt i hvertfall, skal selvfølgelig vise det til dere her på bloggen! 


Under her ser dere så vidt dongerijakken! Kjøpte også en random foundation, hehe.. Er så heldig at jeg har fått denne parfymen av mamma, siden hun mente den var for søt i lukten for henne. kunne ikke passet meg bedre, for virkelig; jeg elsker den!

 

XOXO :P:P

 

 

nye conveeerse

 • 10.02.2012, 17:47

GOD HELG!! 

 

Var nettop en liten tur i byen etter skolen fordi jeg skulle hente noen sko. Jeg er med i en genial gruppe på facebook som kalles "bytte-gruppen" med over 1000 medlemmer! Gruppen går ut på at man selger og kjøper klær, sko, smykker, ting osv. Jeg har allerede kjøpt en krøll-stav og nå disse fine, ubrukte converse skoene, er skikkelig fornøyd. Hele konseptet fungerer utrolig bra, finner hele tiden mye fint jeg kunne tenke meg! 

 

Jeg vet ikke helt hva kvelden bringer, men tror den blir veldig bra! Skal i hvertfall overnatte hos Kristin.  

Men nå må jeg spise middag, adios!   

 
Blir herlige til våren!

ny plan

 • 09.02.2012, 22:23

 

HEIHEI!! Lenge siden.... Ooops my bad! :)

 

Husker ikke sist jeg blogget, men kan forsikre dere om at jeg har gjort mye kjekt siden sist, haha! Neida, bare gjort lekser og slikt.. Okei, skulle faktisk ønske jeg var ti hakk flinkere til å gjøre lekser, øve på prøver osv. Føler at hele fremtidsplanen min står i fare og ettersom min plan B, er den samme som alle andre jenters; gifte seg med en rik mann.. Er jeg stygt redd for at det ikke er nok rike business-menn der ute til oss alle. Konklusjon; Tjen dine egne penger! Heeeeh.. Dagens visdomssetning det der. Men joda, kanskje på tide med en ny plan? 

 

Fra det ene til det andre; herregud som jeg gleder meg til vinterferie nå, vet ikke om jeg har rett, men tror vi bare har en uke igjen på skolen (???!!!!!!) Isåfall; WIHU! Det beste av alt er jo at påskeferien kommer nesten rett etter, så er det mange fridager i mai og før vi vet ordet av det så er det sommerferie!! Jeg er vel ikke den eneste som dagdrømmer om sol, sand mellom tærne, brunfarge, sene kvelder og tørr asfalt? 

 

Nå legger jeg meg, natta! ♥ Svar på spørsmålsrunden kommer om ikke alt for lenge, må bare legge inn litt bilder osv. Og ps, bildet i midten er kraftig overredigert, jeg lekte meg litt i photoshop. Hihi.  

aldo sko!

 • 02.01.2012, 14:00

For rundt en måned siden, kjøpte jeg verdens aller fineste sko på Aldo. Jeg ble så ufattelig glad når jeg så dem, fordi underbevisstheten min har lett etter slike sko i mange år nå. De er så enkle og passer jo til alt. Det eneste problemet er at jeg ikke klarer å gå på dem enda, så i mellomtiden skal de bare stå på hyllen min og se fine ut. Hehee.. Høyden på dem er syk da, 14 cm, eller egentlig 10 cm, fordi de har sånn platå ting. 

 
Nydelige! 

.

 • 01.01.2012, 23:48instagram it

 • 30.12.2011, 02:33

En iPhone-app jeg er helt avhengig av, er instagram! For dere som ikke vet hvordan den funker, så er det på en måte som twitter; bare med bilder. Det er utrolig morsomt fordi man kan legge på ulike effekter osv på bildene man tar, så følger man andre og ser på deres bilder. Visst dere har lyst til å følge meg, så heter jeg junik.  

 

Her er en liten smakebit.. (noen av bildene har jeg jo blogget før da)

jul

 • 29.12.2011, 00:12

Heeeei, håper alle hadde en super julaften!!! 

 

Hehe vet jeg ikke har oppdatert bloggen på evigheter, men det har virkelig ikke fristet meg å ta frem kameraet. Siden sist har jeg hatt en super bursdagsfeiring, en herlig julaften og bare fylt dagene mine med kjekke ting. Har hatt mange nye og spennende opplevelser også, hahaa. Nå er det nyttårsaften som står for tur, blir nok vilt bra. Eneste problemet er jo bare å finne noe å ha på seg...... 

 

At the moment hører jeg på favorittsangen min; Unison - Knife party remix av Porter Robinson (!!!!) Fyfaen som jeg elsker den sangen der, får aldri nok av den. Har hatt den på repeat i mange dager nå! 

 

Noen random bilder fra julen: 

Blågges om ikke så alt for lenge!! :p:p

pretty magazine

 • 14.12.2011, 19:09

JEG ELSKER UTENLANDSKE MOTEBLADER!! Kjøpte bazaar på spansk i går, føler liksom mer at det er en bok med masse flotte og ikke minst inspirerende bilder enn det er et blad. Måtte selvfølgelig kjøpe et eksemplar av bloggmagasinet streetstyle også, likte det veldig godt. Ulrikke Lund på forsiden, første motebloggeren jeg begynte å lese. Må også si jeg ble veldig positivt overrasket når jeg fant ut at det var 12 sider (!!) gatemote fra Stavanger.  

 

Kjøpte noen øredobber på glitter! Vilde spurte om jeg hadde blitt hyper-kristen, hahahah.. Men jeg er sånn sykt frelst (hahahah, ordspillene mine tar av) av kors for tiden.. Og selvfølgelig; ingen bytur uten å gå på café. Jeg og Sondre møtte Mari på choco-boco, kjempe hyggelig.     
♥L♥O♥V♥E

Ja, vi elsker iphonebilder. DEAL WITH IT XDXDXDXD...


skal skjerpe meg hehe

 • 13.12.2011, 15:59

Oi, så dårlig jeg er til å blogge for tiden!! Sorry for det altså, men jeg gidder liksom aldri å ta med meg kamerat når jeg gjør forskjellige ting, og jeg klarer ikke blogge uten bilder, det er så kjedelig. Skal forbedre meg!

 

På søndag ble jeg endelig 16 år, yey. Var ute å spiste med mamma, pappa og lillebror, kjempe koselig. Feiringene blir neste helg, altså venne- og familiebursdag. Åååh gleder meg sånn! Alt er bare så sykt bra for tiden, det er jo ikke lenge til jul heller!! Skal bli så deilig med to ukers ferie, bare slappe av. Mitt største ønske er fortsatt snø, men ikke sånn ekkel snø.. Sånn ekte julesnø som legger seg og som ikke blir til slush og stivner til glatt is.  

 

En av gavene jeg fikk, var nytt objektiv til kameraet, 50mm!! Elsker det allerede, her er noen testbilder: 


søndag

 • 05.12.2011, 17:47

I går var det andre advent, bare to lys igjen nå!! Og på kvelden mens jeg og Sondre var ute, begynte det og snø, lykke! Jeg gleder meg så vanvittig mye til jul og ikke minst til bursdagen min som er 11.12.11, altså om bare seks dager. Hater å ha bursdag så sent på året, i hvert fall når det bare er 13 dager før jul.. MEN DET ER JO SUPERGØY UANSETT, bursdag er bursdag liksom. 

 

Noen bilder fra i går. 

..drakk kaffe.. var med mamma inn i bil-vaskemaskinen, dødskummelt som alltid


..gikk tur på stranden, legg merke til at jeg tok på to ulike converse, haha uten vilje! .. besøkte mormor sin grav, så tok jeg noen bilder, elsker dette 
 

.

 • 05.12.2011, 16:15Mobilblogg: waynes med vilde

 • 02.12.2011, 19:16

Nå sitter vi på waynes coffe!! :):) Sykeste julefølelsen man får av å gå i byen nå, utrolig koooselig med julelys og stjerner i butikkvinduene. Blogges!

 

 

love 1. desember

 • 01.12.2011, 23:59

Kreativ overskrift der ja, tviler på at noen andre bloggere har hatt 1. desember som overskrift i dag liksom.... 

 

Men uansett.. I dag har jeg endelig fått kjøpt billet til Hetland-ballet, var på tide, ettersom salget slutter i morgen. Alltid sent ute, jeg. Heldigvis klarte jeg og få Vilde også til å kjøpe billet, hun hadde tenkt å ikke gå. Hvem er det som ikke går på det første juleballet ever på vgs?!?!?! Hadde jo vært skandale, omg lizm. Men tror det blir veldig bra, selv om jeg har hørt at det var veldig dårlig i fjord vertfall. Nå er det eneste (og for så vidt det største) problemet bare å finne ballkjole. Jeg har aldri blitt fornøyd med kjolene jeg har hatt, så håper jeg blir det dette året.

 

Nå kom jeg egentlig nettop hjem fra en liten tur i byen med Vilde, vi var innom deli som vanlig å kjøpte kaffe. Senere gikk vi til Theodor, var veldig koselig. 

Lilja laget flette på meg etter gymmen, fra nå av er hun min personlige hairdresser!   


Jeg har som vane å legge frem klær til dagen etter, visst jeg legger meg sent på kveldene. Haha, dere aner ikke hvor mange ganger jeg har tatt på meg helt teite klær i halvveis søvne, bare for å måtte gå opp å bytte rett før jeg skal gå til busstoppet, fordi da er jeg litt mer våken. Utrolig irriterende... 

Måtte bare slenge inn disse to bildene, tok bilder av skjermen fra tumblr. Herregud som jeg elsker det, jeg sitter gjerne i mange timer å blar meg gjennom tusenvis av bilder. Så mye inspirasjon!! 

snart jul nå!

 • 30.11.2011, 20:20

God kveld, kjære lesere! (haha) 

 

De tre siste dagene har jeg vært forkjølet og følt meg helt jævlig, var hjemme fra skolen i dag da, så nå er jeg mye bedre. Jeg har veldig mye fravær føler jeg, kommer aldri til å få jobb.... Haha joda, seff. Men anyway, vet jeg er veldig dårlig til å oppdatere ofte, skal prøve å skjerpe meg litt. Alt for dere!  
På lørdag var jeg, Vilde og Sondre hos Ebba, vi bakte pepperkaker og lagde pepperkakehus! Eller det vil si; jeg gikk rundt og tullet, spiste opp pynten og så på mens de andre gjorde alt. Hehe uuupsi.. Pepperkakehuset er nok det styggeste jeg har sett noen gang, men det var jo sjarmerende vertfall. Ååååh julestjerna! 
 

Nå kjenner jeg allerede julestemningen begynner å komme, men den er nok ikke helt i mål før det kommer snø. 1. desember i morgen!! GLEDER MEG TIL JUUUUL!!!

klær

 • 27.11.2011, 13:56

Var jo som sagt i byen i går, kjøpte dette under her!   
Alt fra Cubus! 

 


Og her er julekalenderen min, fra The body shop. Gleder meg supermye til å åpne den, mye kjekkere med sminke og kosemtikk enn snop osv. Kjenner jeg meg selv rett, kommer jeg til å åpne den før tiden..

heeeelg

 • 26.11.2011, 19:05

Hola señorita!

 

Nettop kommet hjem fra en koselig og morsom bytur, sammen med Vilde, Mari og Rakel. Jeg er veldig stolt av meg selv som har begynt å like kaffe, faen så voksent av meg. Haha.. Liker riktignok ikke sånn vanlig svart kaffe, må være enten mocca eller lignende, men fremskritt anyway. I byen var vi på café, hvor jeg selvfølgelig drakk kaffe, med after eight smak, nammm.       

 

Nå skal jeg snart en liten tur ned til Ebba, så får vi se hva kvelden bringer!  
Så pen liksom.


De to øverste av disse fire iphone-bildene, ble tatt i går. Var overraskelse bursdag for Theodor, vi møttes først hos Emil, før vi gikk ut å spiste på en rasturant med navn Alanya. Sykt god mat! Tror Theodor ble veldig fornøyd. De to bildene under er fra i dag, elsker å gå på café jeg, gjør det litt for ofte muligens :):)

makeup inspiration

 • 26.11.2011, 00:52


- weheartit
      

..stjålet eller glemt

 • 24.11.2011, 23:22

Where have you been - Rihanna 

 

Heiheihei! 

 

Føler jeg blogger sykt dårlig for tiden, men hallo.. Alle blogger jo om det samme, jeg blir så lei av det. Innkjøp, café-besøk, hvor mye de bryr seg om verdensproblemer, extensions, outfit, fashioooooon and so on.. Haha, men anyway, sangen ovenfor er fra Rihannas nye album. Jeg elsker sangene bare mer og mer for hver gang jeg hører dem! 

 

I dag hadde vi gym i første time som vanlig på torsdagene, etter gymmen er jeg alltid litt sent ute til neste time, fordi jeg skal fylle på vannflasken osv. Så kommer jeg inn i klasserommet og skal ta opp dataen fordi vi skulle ha naturfagsprøve på it'slearning, tror dere ikke sekken min er tom?! Jeg døde nesten. Da var alternativene at enten var dataen stjålet eller så hadde jeg glemt den hjemme.. Håpte selvfølgelig på det siste, mens jeg løpte til biblioteke og måtte låne en @#"%$#"* dårlig window(n)s data. Den tok serr like lang tid for å starte, som en hamburger fra macdonalds tar for å råtne.

 

.. Heldigvis hadde jeg bare glemt den hjemme da. FLINK!        


Nå sitter jeg bare her og hører på RIHANNA!!!! #iloveher

nye smykker

 • 20.11.2011, 21:51

Siden jeg hadde vært inne i tre hele dager på lørdag, så måtte jeg bare ut en liten tur. Jeg og Mari gikk til byen, superkoselig. Jeg hater virkelig å måtte være inne i så mange dager, men det er den eneste måten man kan bli frisk på, desverre.. Det var kanskje ikke så veldig smart av meg å dra til byen på lørdag heller, fordi jeg fikk bare mer vondt i hodet etterpå, men var verdt det da, hahah. Men det viktigste var at jeg hadde en rolig helg, for nå er jeg nesten helt frisk igjen. Er vertfall klar for en ny skoleuke!! 

 

Kjøpte disse to smykkene på bikbok, helt nydelige begge to. 


PERFEKSJON! Tror aldri jeg har sett et finere smykke i hele mitt liv, det er så utrolig nydelig, jeg elsker det av hele mitt hjerte. Så sinnsykt min stil, og med de svalene på blir det bare helt vidunderlig.  

Føler det er ganske mange som har dette da (kan vel ikke forvente noen annet når det er kjøpt på bikbok ehehe).. Men det er så enkelt, samtidig som det gjør ganske mye utav seg. Derfor liker jeg det veldig godt!     

harry potter-fansene

 • 19.11.2011, 11:25

Siden både jeg og Vilde var syke i går, kunne vi like så godt være syke sammen. Vi bestemte oss derfor for å se den sjette filmen om Harry Potter. Jeg har aldri funnet verken bøkene eller filmene så veldig interessante og kjekke, før intil nylig. Plutselig har jeg oppdaget hvor utrolig fantasifulle og spennende disse filmene er, nå er jeg faktisk helt hekta. Hver film er jo proppfull med ting som har en viktig betydning senere i handlingen, men jeg har liksom aldri fulgt skikkelig med på disse små hintene og frempekene.. Det er først nå jeg virkelig innser hvor fantastisk bra hele historien er. Liksom, visste dere at slangen Harry setter fri i en av de første filmene, faktisk er den der slangen til Voldemort? Jeg så det på tumblr for noen dager siden, hahah.. 

 

Føler jeg har funnet ut alt dette, litt sent i forhold til.. resten av verden, men bedre sent enn aldri, ikke sant? Det eneste som er veldig deprimerende å tenke på er at det ikke kommer fler filmer. Men snart åpner jo pottermore for alle, som visstnok skal ha historier++ som ikke er tatt med i bøkene eller filmene :):) Gleder meg!   


Gammelt bilde.. 

at the moment

 • 19.11.2011, 01:13syk

 • 17.11.2011, 12:07

Heihei! De to siste dagene har jeg altså ligget hjemme med hodepine og feber, love life. Før, når jeg var liten, hadde jeg skikkelig godt immunforsvar, hva skjedde med det? Det er så utrolig kjedelig å være hjemme.. Prøver så godt jeg kan å holde meg unna tv, data og iphone, fordi det gjør bare at jeg får mer vondt i hodet. Desverre er det faktisk nesten like umulig som å slikke seg på albuen.. 

 

Det jeg har gjort de siste 48 timene: Sovet, spillt wordfeud på iphonen, sett gossip girl og harry potter, spist frukt, sett opp i taket, drømmt skumle drømmer, sett ned i gulvet, lest i mag. Høres jævlig spennende ut, ikke sant? 


Wordfeud, hektaa.. 

 

Egentlig føler jeg meg helt elendig, og vil bare sove vekk smerten og kjedsomheten, men jeg klarer ikke sove mer. Merk mine ord, når jeg ikke klarer å sove mer, da har jeg virkelig sovet for mye. Nå har jeg ingenting å gjøre.. 

Så, har du noen tips til hva jeg kan finne på? 

bareminerals

 • 14.11.2011, 20:47Endelig fikk jeg bestilt bareMinerals-pudderet igjen!!   

bursdaaag

 • 12.11.2011, 17:55

I går var jeg i Ebba sin 16 års dag, det var sykt koselig og morsomt. Hahaha, vi hadde noen sprø leker, trodde jeg skulle dø av latter på et tidspunkt. Gårsdagens lærdom; en tegning kan tolkes på tusen ulike måter...... Ebba er så utrolig oppfinnsom når det gjelder ting å gjøre i en bursdag, elsker det. Åhh, dagen i går var bare perfekt!

 

Fikk jo selvfølgelig også med meg 11.11.11 11:11, dødskult. Kvelden før ønsket jeg meg selvfølgelig noe, og tro det eller ei, alle ønskene gikk i oppfyllelse. Det var riktignok små ønsker, ikke sånn "jeg ønsker meg en rosa ponny og et slott" -opplegg, men det er ofte de små ønskene som faktisk betyr mest. Dypt, i know. 

 

Her er noen bilder:  


Meg og bursdagsbarnet! 


 
Åååh søteste! Håret mitt ser ikke rødt ut lengre, jo... :(:(

give me - polyvore

 • 10.11.2011, 20:22

Untitled #55
 

Untitled #54
Haha, jeg er vel ikke den eneste som sitter på polyvore og drømmer meg vekk? Det finnes altfor mye fint!
Trykk på bildene dersom du lurer på hvor tingene er fra. 

.

 • 09.11.2011, 00:00heehei tirsdag

 • 08.11.2011, 22:40

"du må blogge juni, du miste stalkerne dine!" - Hanna

 

Haha beste jeg har hørt på lenge, men det er jo sant da. Skjønner at det er sykt hardt for noen av dere når jeg ikke blogger, fordi det er så sinnsykt interessant å lese om mitt liv. 

 

Men fra spøk til blodig alvor, det har oppstått et problem i hverdagen min. Jeg er i byen altfor ofte, det resulterer i at jeg bruker en god del for mye penger. Hvorfor forsvinner pengene mine nesten med en gang de er satt inn på kontoen? Jeg er ekstremt dårlig til å spare, og har aldri helt forstått meg på de mennskene som sparer, sparer og sparer. Selv har jeg aldri klart å spare i hele mitt liv, isåfall ikke mer enn i et par døgn. Hvordan skal jeg klare å bo for meg selv egentlig.................      Lekte snill søster i dag, laget muffins til lillebror. Til slutt må jeg bare informere dere om hvor sykt nydelig det er med hvit iphone. Minsunnelig. 

OVER OG UT! :*

where the f*** is my umbrella?

 • 05.11.2011, 19:26

Yo peeepz! Blæææh det regner, jeg hater regn. Humøret mitt består 70% av hvilket vær det er ute, sier seg selv hva humør jeg er i nå. I dag når jeg skulle til byen rakk jeg ikke bussen på grunn av det satans regnet. Jeg hadde nettop rettet håret, men hadde hverken paraply eller jakke med hette på så jeg kunne ikke gå ut. FML.

 

Til slutt når jeg endelig kom meg ut, møtte jeg Mari i byen, superkoselig! Vi var på caféeeeeeee og drakk smoooothie. Dette har vært verdens mest chill helg, litt kjedelig men herlig. I går sov vilde hos meg, vi er sykt flinke, spiste fruktsalat istedenfor snop hahaa.. Hade, nå skal jeg bygge meg en borg av puter. 
skolens hevn

 • 03.11.2011, 18:34

Hva skjer når du utsetter alle former for skolearbeid til de to siste dagene? Svar: Du sliter som faen med å få alt klart i tide. Det er derfor jeg ikke blogget i går, jobbet med naturfag. Sykt kjedelig. I morgen er det helg, så skal ikke klage. Selv om jeg hadde det utrolig travelt i går, rakk jo selvfølgelig jeg og Vilde å ta oss en tur i butikken..... Kom hjem med is og en halv kilo smågodt, bra jobba! Så her er noen sukkersøte bilder fra i går: 
 PHOTOSHOP! Det blir så fint når man bruker textures.. 

innkjøp yeah

 • 01.11.2011, 18:54

Når jeg ikke hadde kamera samlet det seg opp en del innkjøp jeg ikke fikk vist..... Jeg elsker å ta bilde av småting, derfor må jeg bare vise dere, hahahah! Skoene på nederste bilde ser helt sykt skitne ut (det er de for så vidt også), men det er altså fordi jeg brukte de før jeg fikk tatt bilde. låååååål

 

Og en ting jeg ble sick glad for, er at jeg ble kåret som ukas blogg på vsdesigns (link)!! Tusen hjertelig takk for det, ble så utrolig glad! Det er sånne ting som gjør at blogglysten bare stiger helt enormt!! 

hm


beck sondergaard/ kjøpt på claire dk


deborah lippmann/ kjøpt på claire dk


bikbokøkonomisko (?)

farget håret

 • 01.11.2011, 14:41

På lørdag farget jeg håret, helt spontant egentlig. Synes jo Rihanna kledde så godt rødt hår, så jeg ble ganske inspirert av det, men jeg ville ikke ha helt knall rødt hår heller. Så leste jeg fanny sin blogg, og jeg så at hun hadde farget håret sitt litt rød-lilla-aktig.. Det var helt nydelig, så da bestemte jeg meg for å farge det slik jeg også. 

 

Resultatet ble jeg veldig fornøyd med, akkurat den fargen jeg ville ha. Bare en liten smule mørkt, men det kan jeg leve med. Har forresten krøller i dag, til en forandring. 

 

Her ser dere fargen jeg brukte, kjøpt på helsekosten, fra merket tints of nature. Håret ble ikke slitt i det hele tatt, føltes mer som jeg hadde brukt en hårkur faktisk. Så skal dere farge håret og er redd for at det skal bli slitt eller ødelagt, anbefaler jeg denne. Den er fri for mange av de kjemiske ingrediensene som andre hårfarger har, pluss at den heller ikke er testet på dyr. Bare positive ting å si om dette merket, med andre ord. 

hallovenn

 • 31.10.2011, 22:07

God halloween, bloggen!! 


Merker halloween ikke betyr så mye for meg lengre.. Savner å være liten, ble jo overlykkelig hver gang det var en litt spesiell dato. Andre som har det slik? Men egentlig føler jeg tradisjonen bare falmer mer og mer for hvert år som går, kanskje det rett og slett bare har med at det er jeg som har blitt eldre. Jeg så faktisk bare to gresskar da, skuffet.. 

 

Bildene under er fra rett etter skolen da jeg og Anna ventet på bussen hennes. Haha, Deli de Luca er mitt nye stamsted liksom. Men helt seriøst, jeg kjøper kaffe/kakao/te der minst 3 ganger hver uke. Kaffekort er en farlig sak, skjønner dere. Faen, i morgen begynner jeg et nytt og sunnere liv. Som vanlig.

   


Sorry for dårlige iPhonebilder.......... 

zZzZzZ

 • 29.10.2011, 00:51

 

Heihei! I dag har jeg vært hos Vilde på klasse-reunion. Det vil si at klassen fra ungdomsskolen møttes igjen, det var veldig koselig! De to siste dagene har jeg hatt omgangssyken, men etter at jeg spydde i dag, forsvant kvalmen helt. Evig glad for det.. Det verste i hele verden er jo å være kvalm, jeg vet liksom ikke hva jeg skal gjøre. Det er jo ikke direkte vondt, men det er bare en helt vanvittig ekkel følelse.

 

Gleder meg til i morgen, har på følelsen at det kommer til å bli en veldig bra dag (og natt). Er jo halloween-helgen, men tviler på at jeg skal kle meg ut, selv om det hadde vært kjekt da! Blogges :*    rihanna

 • 27.10.2011, 14:55

Herregud! Rihanna er forbildet mitt, hun er så sykt pen og hun skiller seg ut på en måte som bare er så utrolig kult. Har alltid likt henne, og har aldri hørt en eneste sang av henne jeg ikke synes er fin. Hun får alt til å se dødsbra ut når hun har det på seg, får nesten lyst til å skifte helt stil og bare bli en skikkelig rock-chick slik som henne, hahaha. Egentlig hater jeg tatoveringer, og har alltid gjort det, men etter å ha sett hennes, må jeg innrømme at jeg faktisk har lyst på en. Det er noe jeg aldri hadde trodd jeg skulle si i hele mitt liv. 

 

Se på bildene under, dere er vel enige med meg? Bare se hvor godt hun kler alt. Det røde håret hennes er helt nydelig, stilen hennes er helt fantastisk og alt med henne er perfekt, jo. 


Alle bilder fra weheartit. 

day'n'night

 • 27.10.2011, 12:38

I går fikk jeg nytt kamera, som faktisk virket også. Det er sykt bra, elsker det allerede! Jeg og Vildis måtte jo ta noen "test-bilder", så vi sminket oss crazy.. Haha! Under ser dere noen av bildene, hva synes dere? 


Irritert

 • 24.10.2011, 17:14

Det er for faen noe galt med det splitter nye kameraet mitt også.. Herregud, er det mulig?

Mobilblogg: Nytt kamera

 • 21.10.2011, 17:20

Yeeeesss!! Endelig har jeg kjøpt nytt kamera, er superglad! Fremover nå blir det mye bedre blogging :):) PROMISE!

Canon 60D!

Mobilblogg: Wow

 • 18.10.2011, 19:30

I dag var jeg i byen.. Jeg har lenge hatt lyst på et hull oppe i øret og et gjennom tragus, den der flippen i øret. Og i dag var jeg skikkelig spontan, så jeg bare gjorde det! Er sykt fornøyd :):)

 

dør uten kamera

 • 17.10.2011, 18:38

I morgen skal jeg gå å se på nytt kamera i byen..... SAVNER Å BLOGGE! Vi begynte på skolen i dag etter en uke med ferie, var greit nok. Høstferien min var hvertfall fantastisk, hahah :):)

rip kamera

 • 11.10.2011, 17:16

Ehmmm ja.. Jeg har klart å ødelegge kameraet mitt, derfor så dårlig blogging de siste dagene. Aner ikke når jeg får fikset det eller kjøper nytt, håper det blir snart! Men i mellomtiden tviler jeg på at jeg kommer til å blogge så mye :(:(

oreokake

 • 08.10.2011, 13:45

I går laget jeg og Vildis oreokake! Hahahhaha.. Vi smakte nettop på den nå, jævlig kvalmt. Var jo godt da, men blir nesten litt for søtt. Som vanlig ble ikke kaken perfekt, denne gangen hadde vi i alt for mye melk, så det går desverre ikke ann å ta den ut av formen. Jeg tok den ut av i bare 30sek fordi jeg skulle ta bilde; den holdt på å falle sammen. Vilde sin feil da! (TULLA........Egentlig ikke....) 

 

Nå skal vi til byen elns.. I kveld blir det jentekveld hos Ebba. Vi skal sitte i boblebadet, ta ansiktsmasker, se film og prate gossip. Haha, blir kjempe herlig! Har dere forresten noen gode filmtips? Snakkes senere! ...

 • 05.10.2011, 19:37

HEI BLOGGEN!

 

Jeg kjenner virkelig at jeg trenger høstferie nå, heldigvis er det bare to skoledager igjen til vi får det! Har fått unnagjort en prøve i dag, så nå er det bare en igjen. Har øvd ganske bra på den, husker ikke forrige gang jeg leste så fokusert. Men jeg synes jo overraskende nok at det var interessant på en måte. Det er jo likevel grenser for hvor god karakter man kan få av å bare lese dagen før, slik som jeg har en jævlig dårlig vane med å gjøre. 

 

Ellers har dette vært en litt drama-fyllt dag, både på den ene og på den andre fronten. Heldigvis klarer jeg å fokusere på det positive, en egenskap jeg setter ganske stor pris på. Hahaha.. Nå må jeg pugge litt mer, snakkesssss! lørdags-kooooos

 • 02.10.2011, 12:30

Var på kilden med mamma i går, kjøpte en del klær og sminke. Elsker å kjøpe småting, selv om jeg egentlig ikke trenger det. Andre som har samme problem? Hehehe.. Etter shoppingen var jeg og mamma på favorittcafén vår; Café express. Sykt god mat! Var vertfall veldig koselig, elsker å shoppe med mamma, jeg. 


Her ser dere klærne jeg kjøpte. Metallisk genser fra h&m, såååååå fin. Og den lyserosa shortsen under er også superfin! Pluss en tube-topp og litt annet fra Bik Bok. Kjøpte også denne hettegenseren og kosebuksa. Myke og behagelige! 

 

 

Senere på kvelden kom Vilde, hun overnattet. Vi gikk til den nye kiwien å kjøpte chips, dip og ROSA PANTER BRUS!!!! Ingen av oss har liksom smakt det siden vi var små.. Åhhh minner! Det var selvfølgelig favorittbrusen min når jeg var sånn 5 år gammel, fordi den var rosa liksom. 

spist på egon + innkjøp

 • 01.10.2011, 00:29

Som sagt skulle jeg jo spise på Egon med noen søte jenter. Var kjempe hyggelig, og det er alltid så god stemning der. Senere gikk vi bare litt rundt i byen.. Møtte blandt annet en sykt skummel mann, sannsynligvis psykisk syk eller noe. Utrolig freaky! 


Skjerfet kjøpte jeg i dag, fra Pieces. 


Maren, Beate og Rakel! Maaaaten!

 

Se hva jeg kjøpte på Accessorize!! Den hjertetingen er sånn at to kan høre på musikk samtidig, har letet etter det sykt lenge, veldig praktisk. Kjøpte også nye øreplugger, elsker dem allerede. 


God natt! ♥ Skal sove med den nye sovemasken min, satser på å få den ultimate skjønnhetssøvnen min nå. 

cupcakes ja.....

 • 30.09.2011, 23:53

De ble riktignok ikke slik vi forventet oss, fordi vi klarte selvfølgelig å smelte smøret i glasuren.. Noe vi altså ikke skulle. Men de ser jo ganske fristende ut uansett? perfekt fredag

 • 30.09.2011, 17:03

Fyfaen!!! Endelig fredag.. Det er noe jeg sier hver fredag, I know, men i dag mener jeg det viiiiirkelig. Jeg var nettop en rask tur i byen med Vilde. Kjøpte bare noen småting, som jeg viser dere senere. De er veldig kule nemmlig. Nå skal jeg og Vilde lage cupcakes, for første gang. Vi kommer definitivt til å ende opp med glasskår i deigen og ødelegge en kjøkkenmaskin. 

 

Gleder meg til i kveld, skal spise på Egon med Mari og Kristin + mange andre jenter jeg ikke kjenner. Blir sikkert kjempekjekt det! Snakkes blåggen :*

(EDIT: Bilde fjernet pga feil størrelse!)

Hhahaha på vei hjem, bestemte vi oss for å sitte på 4 seter på bussen hver.. Følte oss litt VIP der vi satt!

gratulerer kjære lillebror

 • 30.09.2011, 15:29

I dag har verdens beste lillebror bursdag, han blir hele 12 år gammel. Jeg føler ikke det var lenge siden du sto på taket av den søte lekehytten vår, og jeg sa "hopp, jeg tar deg i mot". Da var du bare 4 år, og hadde enda ikke forstått hvilken ond søster jeg var(/er). Jeg tok deg nemmlig ikke i mot, jeg flyttet meg. Stakkars lille deg. 

 

Heldigvis har du tilgitt meg for alle mine rampestreker som gikk utover deg. Heheheh.. Love you bro!

life

 • 28.09.2011, 16:29 

 

jentene mine

 • 27.09.2011, 21:17

Nå kom jeg nettop inn døren, har vært med Hanne Kristine, Kristin og Mari Det var såååå godt å se dem igjen, det går lett litt for lang tid mellom hver gang jeg ser dem, desverre! Først var vi hos HK, så møtte vi Mari i byen, og gikk på café. Dette må absolutt gjentas snart!

 

Hva har dere gjort i dag? Hva syns dere om bildene?
Så glad i dere, jenter! ♥ Naaaaaaam..Nydelig! 
 

bildedryss

 • 27.09.2011, 13:57sånn ble håret

 • 26.09.2011, 18:14

Nå er jeg hjemme igjen fra frisøren, så under er noen bilder av hvordan det ble. Dere ser sikkert null forskjell, men jeg merker utrolig stor forskjell selv. Det er nok fordi frisøren har tynnet ut håret mer enn hun har klippt det opp. Jeg ble vertfall veldig fornøyd, nå ser håret mye friskere ut, pluss at det føles lettere. 

 

Jeg måtte le litt av meg selv mens jeg var på vei til frisøren, fordi når jeg ankom byen, ca. 15 minutter før frisørtimen, gikk det opp for meg at jeg hadde null peilig på hvor salongen lå. Med et plutselig innslag av panikk ringte jeg mamma, som selvfølgelig satt i møte. Så da kan dere vel tenke dere hvor lost jeg følte meg.. Helt til jeg kom på kjære mr. iPhone, med verdens beste kartfunksjon! ♥  I noen minutter var jeg turist i egen by, men jeg fant frem til slutt da.

  
straks til frisøren

 • 26.09.2011, 14:25

Heihei! Dette må bli et kort innlegg, har skikkelig dårlig tid nå. Skal straks til frisøren, så jeg burde egentlig få opp farten. Nettop kommet hjem fra skolen, elsker mandager og tirsdager - korte dager. Slutter 1, herlig! Skal vise dere hvordan håret mitt ble, når jeg kommer hjem. 

 

Noen bilder fra nå nettop:

oh, lola - marc jacobs

 • 25.09.2011, 14:01
Åhhh, denne lukter sååå godt! Fikk den av mamma, fordi hun har vært ute å reist! Heldigvis er den stor, for visst ikke hadde jeg brukt den opp på en-to-tre. Elsker den, min nye favorittduft uten tvil. 

chillekveld med meg selv..

 • 24.09.2011, 23:22

Jeg er veldig sliten akkurat nå, så skal egentlig bare chille resten av kvelden! Takket nei til å være hos Ebba, rett og slett fordi jeg var så trøtt. De som kjenner meg veldig godt, vet at jeg hater å ta bussen alene om kveldene.. (Eller i det hele tatt gjøre alle ting alene) Men i dag gjorde jeg faktisk det, bare fordi jeg var så innmari trøtt. Det sier litt, liksom.   

 

Men før jeg legger meg har jeg to ting jeg skal gjøre, først og fremst vaske sminkekostene mine. Man skal liksom gjøre det annenhver uke.. (?) Jeg gjør det jo bare sånn en gang i halvåret, æsj. Så skal jeg se episode 2 av "The secret circle", et tv-program som nettop startet i Amerika. Love it!

 

God natt 


café og kino

 • 24.09.2011, 22:41

Heihei! I hele dag har jeg tilbrakt tiden min i byen, først sammen med Vilde og Johanne. Vi var på Wayne's coffe og gikk egentlig bare rundt i byen å så på ting. Det var utrolig koselig! Senere møtte jeg og Johanne, Lilja og Anna. Vi fire gikk på kino sammen å så "Friends with benefits". Er så glad jeg har blitt kjent med disse tre supre jentene. Er veldig rart å tenke på, men jeg har ikke kjent dem lengre enn knapt en måned. Altså fra når jeg begynte på vidergående. 

 

Her er noen bilder av meg og Vilde fra i dag: 


Loveyou bestie! 

fridaaaay

 • 24.09.2011, 01:02

Hei bloggen! Endelig helg, har ventet på den så å si hele uken.. I dag har jeg, Vilde og Kristin bare chillet hjemme hos Vilde, hatt jentekveld liksom! Utrolig koselig, elsker de to der altså. Morsommere mennesker skal man lete lenge etter, hahaaha.

 

Jeg bare digger at jeg blogger igjen, aner ikke hvorfor jeg sluttet. Og ikke nok med det, jeg slettet hele arkivet.. Shame on me! Men nå har jeg lovet meg selv å bli MYE flinkere til å ta med meg kameraet ut når jeg gjør ting, da er det jo mye lettere å oppdatere ofte.

Fiiin solnedgang!


 


Meg og Vildis uteeee.. Usunt........


Hva synes dere om bildene? Håper dere har kost dere i dag. 

Blogges! 

begynner å blogge igjen

 • 21.09.2011, 17:51

Heisann! ♥ Nå skal jeg endelig begynne å blogge igjen, har savnet det altså. 

laJuni

Du kan kontakte meg på: Juni@lyse.net

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits