Juni Halseth Stenberg

i love..

  • 07.11.2013, 23:18
"Brighten up my day" print: Ahh, noe jeg ikke får nok av for tiden er søte prints med kule motiver og quotes. Dette er fra Søstrene grene, vi har fått inn så mange fine. Kjøpte meg tre andre også, så planen er å henge dem opp på rommet mitt så fort jeg finner rammer til dem. 

 

Mobildeksel: Nok et innkjøp fra Søstrene grene, men jeg klarer ikke å la være når vi får inn så mye fint. Er kjekt å ha litt flere deksler man kan bytte på! Dette er så lekkert; rosa og glitter, noe en jente ikke kan motstå. Haha.. Det var superbillig også, tror jeg betalte rundt 35kr for det.. Et kupp med andre ord. Egentlig har jeg sett meg ut et fint deksel fra mbmj, men inntil jeg kjøper det, er dette en god erstatning.

 

Håndkrem: Dette er den beste håndkremen jeg noen gang har prøvd. Kjøpte den på Victorias secret i sommerferien og jeg er avhengig. Ikke bare får man silkemyke hender, men den lukter himmelsk også. Det er en stor håndkrem med mye innhold og den er i tillegg drøy i bruk. Så den går så og si aldri tom. Bruker min hver dag og det kjennes enda ut som den er helt full. Håper den varer evig, ass.. 

 

Neglelakker: Nå som vinteren er her, merker jeg at neglene mine blir tørre og "flassete". Vet ikke helt hva som er grunnen?? Det hjelper i hvertfall å bruke neglelakk for å skjule det. For tiden bruker jeg mye Chanel-lakker, fordi det finnes så mange fine og spesielle farger. Ciatés neglelakker er også veldig gode i kvaliteten, så både Chanel og Ciaté anbefales!

 

Lip scrub: En leppeskrubb fra Lush som smaker av deilig bubblegum. Man påfører et tykt lag på leppene med fingen, skrubber det godt frem og tilbake og til slutt slikker man det av. Etterpå smører man leppene inn i den beste lipbalmen man har og så blir leppene sååååå myke. Alle som er på besøk hos meg blir tvingt til å prøve den, fordi jeg liker den så godt. 

Anette

07.11.2013 kl. 23:33
den lip scruben fra lush er så god! :)

wa2wo.blogg.no

07.11.2013 kl. 23:54
Oi så mye pent du hadde her :D Dette minner meg på at jeg også kanskje bør begynne å oppdater dekslene til noen vinter og jule deksel :D

Astrid

08.11.2013 kl. 10:39
Så mye fint! :)

Kristin

09.11.2013 kl. 11:06
kjempe fine bilder <3

ripegutu

09.11.2013 kl. 15:30
Det er så koselig med fine print og qoutes! :)

Ragne

01.01.2014 kl. 16:11
Hei,om du vet akkurat hvor mye den ciate neglelakken koster ?
laJuni

Du kan kontakte meg på: Juni@lyse.net

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits