Juni Halseth Stenberg

hekta på kino

  • 08.01.2013, 01:12

Heihei! ♥ Det er så deilig med et nytt år og en helt frisk start. Snart går det også mot lysere tider, noe som absolutt trengs for at jeg ikke skal gå i hi. Noe jeg har lyst til hver eneste morgen når jeg venter på bussen i enten ekstrem kulde eller regn som ødelegger hårfrisyren.. 

 

Noe som alltid muntrer meg opp på denne tiden av året er å se på andres lykkelige liv. Da snakker jeg selvfølgelig om på kinolerretet! Okei, kanskje jeg tok litt vel hardt i da jeg sa lykkelig, men det ender jo stort sett godt i alle filmer.. Jeg var på kino både i går og i dag, men kvaliteten på filmene var rake motsetninger. Historien om Pi og To dager i New york var filmene.

 

Den første, som jeg så med Sondre i går, var utrolig rørende, trist og orginal. Anbefaler at alle går og ser den!! To dager i New york derimot.. Forferdelig kjedelig, med null spenningskurve. Vi gikk ut fra salen før den var ferdig, fordi jeg og alle de fem andre jentene jeg var med ikke følte vi kunne sløse mer av livet vårt på den. Det kjekkeste i filmen var liksom å se når de filmte rundt i selve byen, fordi New York i seg selv er jo fantastisk. 


Bilder av meg og Sondre før kinoen i går. 

VildeBH

08.01.2013 kl. 15:25
Så koselig!!

Kristin

08.01.2013 kl. 21:58
det høres koselig ut! :-D

Hanna

10.01.2013 kl. 01:55
eg elske life of pi!
laJuni

Du kan kontakte meg på: Juni@lyse.net

Search

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits